Putevi u Srbiji

Stanje na putevima, registracija, osiguranje i druge informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:
Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
Garaža: VW Passat B5.5 Variant

Re: Putevi u Srbiji

Post od TDI »

Veceras sam video, konacno su poceli da sredjuju Karadjordjevu ulicu. I red je bio.
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Korisnikov avatar
sashicus
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 10:43
Garaža: lancia lybra 1.9 jtd

Post od sashicus »

Standardno posle zime, u 50 % ulica rupa do rupe, krater do kratera, planiram da se parkiram pored jedne rupe, skrenem tockove u trotoar, ukljucim sva 4 i zover pandure, pa majku im hebem lopovsku, sve sam shebao trapove, ponovo mi se rasklocali stabilizatori, pre manje od godinu dana sam ih menjao, neverovatno! Ima da trazim odstetu, samo da stavim nove letnje gume, i njih cu da trazim kao odstetu. Lopovska banda!!! :bokser:
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Most kod Beške, onaj stari deo koji je nedavno (po drugi put) renoviran, izgleda su opet presvlačili asfaltom. Na 2-3 mesta se vidi crn svež asfalt, onako negde punom širinom ili jedna-dve trake... Dugo je potrajalo... :kezo:
Korisnikov avatar
sashicus
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 10:43
Garaža: lancia lybra 1.9 jtd

Post od sashicus »

Kisa izaziva odrone, sinoc u sicevackoj klisuri za dlaku izbegnem jednu odronjenu stenu na sred magistrale, precnika oko 1m. Sreca u tom trenutku mi niko nije naisao u susret. Odmah sam obavestio 192 - poslali su nadlezne...
Sve sam blize zelji i potrebi da ugradm neki krsten ksenon. Pazite se klisura i planina!
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:

Post od TDI »

Jutros prosao Karadjordjevom iz pravca Savskog trga ka Kalemegdanu. Nov asfalt na toj stranu, da ne poveruje covek. Nema vise onih kratera kojih posebno na toj strani bilo vise nego na Mesecu.

Da novinari umeju da preuvelicavaju stvari, toga smo cesto svedoci. Ali ovo je apsolutna istina...
http://www.politika.rs/rubrike/Beograd/ ... an.sr.html
Svi koji ste tuda prosli, a verujem da mahom jeste...Videli ste na sta to lici. Tako ne bi smela da izgleda obilaznica oko jednog grada kakav je Beograd. Zalosno je i kako izgleda ostatak obilaznice, ali kad vidim tu deonicu shvatim da ima mnogo gore. Taj deo od Resnika do Bubanj Potoka je kao iz filma strave i uzasa najteze kategorije.
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Zajebano jeste sa obzirom na činjenicu kakvi su nam vozači. Ni malo naivni pravci sa uskim trakama i sporim kamionima koji često zavaraju da kreneš u opasno preticanje, deo od Resničkog tunela ili kako se već zove pa sve do Bubanj potoka je izrazito opasan
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Sve do dobanovaca je katastrofa i tako je vec decenijama.
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Druga traka autoputa na obilaznici oko Beograda od Dobanovaca do Ostružnice treba da bude gotova do 1. juna. Batajnicka petlja bi trebalo da se zavrsi do 1. maja. Sad procitah.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Kog 1. maja/juna? :djavo:

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Petlja mozda i bude gotova, a druga traka tesko...
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

methane.master napisao:Kog 1. maja/juna? :djavo:

Sent using Tapatalk
To nisu rekli :mrgreen: :mrgreen:
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

Ovih dana kad vozim po centru Pozarevca, cesto pomislim da sam na povrsini Meseca, jer onoliko kratera ima verovatno samo tamo. Naravno iako je danima vec lepo vreme, niko ne krpi nista. Mislim i zasto bi, ovako imamo realistican osecaj kako je voziti po Mesecu, mogu da se prijavim za NASU sad da im budem instruktor. I na to da dodamo jednu sahtu koja je bukvalno potonula u asfalt jedno 6-7cm tako da tu sada ima savrseno okrugla rupa sa izuzento ostrim ivicama. Ko zeli da iscepa gumu i felnu, neka ide tamo.
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:

Post od TDI »

Onaj krater koji se nalazi na skretanju iz Juznog Bulevara iz pravca Autokomande u Maksima Gorkog ka Kalenic pijaci je hit. Od kad ja imam dozvolu, on se tu nalazi. :glavomuzid: :glavomuzid: :glavomuzid:
Slika
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Juce sam se tu nab'o. Zivim u blizini ali nikada tu ne skrecem levo. Znao sam da postoji uzasan saht i pomerio sam se skroz levo i BAM, neocekivano, kao da mi je neko zabio noz u srce. Pogledao sam u retrovizor i video da je to onaj najgori tip rupe, tzv. "Pescani sat" koja se ne vidi a asfalt se samo uvukao na dole.
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:

Post od TDI »

Nezgodno je i zaobici, mada jutros opet tuda prodjoh i zaobisao sam. Nije guzva po gradu, nema nigde nikoga, pa sada nije problem. Inace ako hoces da zaobidjes tu rupu, moras da udjes u traku za pravo, posto je maltene razapeta preko cele trake za skretanje u levo.

Hajde kod nas preko mosta, nas ne tretiraju za ljude, pa su takvi prizori normalni. Ali tu, na Vracaru, necu da kazem centrar grada, ali jedna od tri ,,najjace,, gradske opstine. Sramota i bruka!
Slika
Odgovori