Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Milan
Reactions:
Pridružio se: 29 Apr 2012, 16:50

Re: Dobro veče

Post od Milan »

Kuzmanovic napisao:Milane, ajde pogledaj onaj link sto je okacio Aleksa. Reci mi, kako si se osetio kada si video sliku gde onaj matorac pusi onom liku? Ja sam se zgrozio i u trenutku iznervirao, da sam nastavio da gledam dalje slike izlomio bi i monitor i pola sobe. :twisted:

Reci ti meni sada, kako je ono normalno? KAKO NEKO IMA PRAVA DA SE TAKO PONASA NA ULICI?!(da, derem se, moderatori izvinite). Jel neko nekada video kako neka devojka oralno zadovoljava momka na ulici? O tome se radi, u tome je poenta. Neka to rade kuci, izmedju cetiri zida i neka nas NORMALNE(naglasavam) ne startuju i sve je u redu. Sta sad mi normalni treba da odredimo dan u nedelji kako cemo da izadjemo na ulicu i da se 'vatamo sa ostalim devojkama koje paradiraju?

P.S. Ne volim sto se ubacujem u ovu pricu ali morao sam. :glavomuzid:
Druže, klip me ne zanima. Mi ovde pričamo o Srbiji koja ima svoj ustav i svoje zakone, ne o Madagascaru. Okačite mi klip parade iz Beograda, onda možemo da pričamo i tek onda će to da bude validan argument.

Ja ni u jednom momentu nisam rekao da mi takve scene prijaju, i sl. U celoj ovoj priči uopšte se ne radi o tome. Radi se o činjenici da se u jednoj državi koja teži ka EU i to u 2012 godini kada bi čovek pomislio da smo barem nešto naučili - zakon primenjuje SELEKTIVNO. Samo da bi se zgrnuli politički poeni, ništa više. Ja ti garantujem i život ulažem - da je klima u stanovništvu takva da ljudi odobravaju paradu i da će to nekom političaru doneti neku korist, poene i sl, nemam najmanju dilemu da bi na čelu parade bili Dačić, Nikolić, Aca Pussy Lips sa sve tangama i playboy zečijim ušima.

Mene gayevi ne dotiču. Ne utiču na mene, niti će moje mišljenje o njima da utiče na njih. Dovoljno sam normalan da ljude koji me ni najmanje ne ugrožavaju, ostavim da vode svoje živote. Bio sam početkom meseca u Barseloni, prvi put sam video muškarce kako se drže za ruke, šetaju, pa i ljube i evo me, ništa mi ne fali. Kao ni njima tamo.

Ok, jel većinsko mišljenje ljudi u Srbiji takvo? Neka se izglasa zakon da je biti gay bolest i da je to zabranjeno zakonom zemlje Srbije, pa zabranjujte onda. A ne ovako, 50 magarčina se javi da preti - gotovo, nema parade, nećemo sranja.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

E vidis pajo po istom tom pravilniku i istom tom delu koji si ti napisao moze se karakterisati da si me uvredio jer si napisao da lupetam umesto da si jednostavno napisao procitaj pravilnik pre nego sto postavis post (naravno da nisam uvredjen, samo kazem koliko ga je nekad lagano "zaboraviti"). :)

A ja nisam vredjao gej populaciju nego ljude koji su prikazani na slikama i koji rade to sto rade. I ako ce JEDAN takav da dodje na paradu to treba zabraniti. Nema veze sto ce biti 1000 normalnih ljudi tu, zbog te jedne budale treba zabraniti.

Zamisli okupi se 1000 ljubitelja automobila i ide ulicom gleda aute a tu udju i dva huligana koji lupaju stakla na izlogu dok prolaze... Koga briga koliko nas lupa stakla, kad nasa grupa to radi? Isto vazi i za ove, sad ce neki idiot da pusi svom drugu na ulici pred devojcicama od 5 godina, ali ne, on treba to da radi, jer eto, ostatak grupe je lepo obucen. I sad sam ja koji sam protiv toga cudan i napadam njih, a oni koji ih podrzavaju su pametni. Pa da neko dodje sa devojkom koja ga oralno zadovoljava dobio bi batine od nekog roditelja, a zamisli tek dva muskarca na ulici da to rade. ALI NE, ONI IMAJU PRAVA NA TO. Pa imaju, ali kao i taj strejt par, u cetiri zida.
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Milan napisao:Druže, klip me ne zanima. Mi ovde pričamo o Srbiji koja ima svoj ustav i svoje zakone, ne o Madagascaru. Okačite mi klip parade iz Beograda, onda možemo da pričamo i tek onda će to da bude validan argument.

Ja ni u jednom momentu nisam rekao da mi takve scene prijaju, i sl. U celoj ovoj priči uopšte se ne radi o tome. Radi se o činjenici da se u jednoj državi koja teži ka EU i to u 2012 godini kada bi čovek pomislio da smo barem nešto naučili - zakon primenjuje SELEKTIVNO. Samo da bi se zgrnuli politički poeni, ništa više. Ja ti garantujem i život ulažem - da je klima u stanovništvu takva da ljudi odobravaju paradu i da će to nekom političaru doneti neku korist, poene i sl, nemam najmanju dilemu da bi na čelu parade bili Dačić, Nikolić, Aca Pussy Lips sa sve tangama i playboy zečijim ušima.

Mene gayevi ne dotiču. Ne utiču na mene, niti će moje mišljenje o njima da utiče na njih. Dovoljno sam normalan da ljude koji me ni najmanje ne ugrožavaju, ostavim da vode svoje živote. Bio sam početkom meseca u Barseloni, prvi put sam video muškarce kako se drže za ruke, šetaju, pa i ljube i evo me, ništa mi ne fali. Kao ni njima tamo.

Ok, jel većinsko mišljenje ljudi u Srbiji takvo? Neka se izglasa zakon da je biti gay bolest i da je to zabranjeno zakonom zemlje Srbije, pa zabranjujte onda. A ne ovako, 50 magarčina se javi da preti - gotovo, nema parade, nećemo sranja.
Nisam ja pricao o klipu, vec o linku gde su slike gej parade iz amerike ili koje vec zemlje, gde lik pusi liku(i ko zna sta jos ima na ostalim slikama na istom linku). Ne vidim zasto bi se razlikovali pederi iz amerike, madagaskara, rumunije ili srbije, peder je peder, i iste te scene bi se desile i u nasem voljenom Beogradu. Mozda ne na prvoj paradi, ali posle nekoliko paradi bi se sigurno tako nesto desavalo.
Deo u kome spominjes politiku cu preskociti posto nije prikladna za forum. Mada se slazem za ove poene i selektivno primenjivanje zakona, ali za odobravanje gej parade ako bi bilo koristi, se ne slazem.
Ne doticu ni mene pederi, sve dok to ne rade u javnosti i dok mene ne uvlace u to. A to sa kime on uvece spava i kome sta radi u krevetu me apsolutno ne interesuje.
Treba nama jedan Putin koji ce samo da kaze NJET i gotovo, sta oni tu imaju da se hvale time sto su homoseksualci.
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

^
E sad si na*ebao (spomenuo si cika Putina) :D
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Ups. :kezo:
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Super, ajde onda da zabranimo i sve koncerte, a naročito festivale tipa Exit, Beer fest.. jer na svakom nekog izbodu nožem i bude droge koliko ti duša ište.
Neće da može. Svaka manifestacija vuče neke rizike, ali se onda pojavi policija i pohapsi dilere, one što mašu noževima, one koji se krešu na sred ulice....
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Dzaba sva prica. Nas pet ovde kaze da bi prvi hapsili svakoga ko se oblaci u Zvoncicu i duva jaja liku do sebe, ali ne vredi, to niko ne cita. Vazno je da svi vrtimo istu pricu o cetiri zida jer su svi pederi bolesni i tako ce biti za 3-4 godine. Sad je krenuo i Putin da se priziva, oj Srbijo medj' sljivama...
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Ispravljam: Oj Srbiji medj' uvoznim sljivama :kezo:

Nego: jel' operisao neko nesto na VMA?
Sta se nosi? Samo pribor za licnu higijenu?
Oni daju pidzamu koja MORA da se nosi? Sta sve moze da se unese?
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Na VMA je najgore što sve vreme dok si tamo ne možeš da izađeš iz zgrade ni korak. Za pidžamu ne znam, ali sve što ne uneseš pri ulasku uneće ti neko na prvoj poseti.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

Operisao ja devijaciju nosa. Nosis sta god hoces, njihova pidzama obavezna. Secam se da sam ja poneo neko brdo knjiga, slatkise, PDA i tako tome slicno. Ne mozes napolje, nema terase, nema prozora - smor nevidjeni
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:

Post od pedja »

Sve si slatkise stukao pre operacije, ili si ih posle pretvarao u kasu i gutao? :D

Treba i ja ovih dana da odradim to isto, zvano septoplastika... Sd cu te PMujem...
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

Pre operacije, posle me je grlo toliko bolelo da sam i vodu gledao podozrivo. Ali ja nisam imao intervencije na nosnoj kosti ili teze zahvate, izgled je ostao isti. Ovi sto su bas radili nose job su delovali ko da im nije do zivota
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:

Post od pedja »

Ja sam ih uljudno zamolio da mi nos ostane takav kakav je. Tolike godine se druzimo, ne bih da menjam :nonono:
Medjutim, ako doca mora da skrsi, onda sam naje*ao...

Inace, pre 5-6 godina, u Beogradu je gostovao neki od najpoznatijih svetskih rinoplasticara. Bese bas neki poznat i cenjen hirurg. Kako god, dosao je da obavi par operacija, pre svega estetskih, za dzabe (bar prema zamorcicima), a ako imaju devijacijiu -tim bolje. Cilj je bio obuka nasih studenata i doktora, neki kongres i tako to.

Zasto to spominjem? Pa, zena koja je bila jedan od organizatora (doktorka iz neke od BG bolnica) mi je ponudila da budem jedan od "zamorcica", pa i da nadjem jos neke koji bi hteli pod noz. Sta ti je oko, znala je da imam devijaciju na prvi pogled :kezo: Eh, da mi je sad ta pamet... Em bih zavrsio sa tim, em bih mogao da zaradim neke pare :glavomuzid: :mrgreen:
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Pocinjem da sumnjam u sexualno opredeljenje pojedinih clanova :-|

Svima koji podrzavate gejeve i ne smetaju vam, zelim da vam prve komsije budu pederi.. ups gejevi i da ih slusate po celu noc kako se analno zadovoljavaju..
Takvu situaciju su imali moji kumovi, pa su zvali policiju svaki put kada pocnu da se drekenjaju usled svojih bolesnih izliva ljubavi..

A vidim, bas su ugrozeni.. Evo sav sam se zabrinuo..
I pocnite da pravite razliku izmedju GEJA i clana LGBT... Mozda onda skontate o cemu se radi..
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

DW, ****** ko foka :D

Da imam dvojicu pedera koji se trose u anal celu noc do zore, otisao bi i prebio ih obojicu i zavrsio posao. Samo, ne bi ih tukao sto su pederi nego zato sto su debili, kontas razliku?
Zamisli da imas kao komsije tipa i ribu koji se analisu po celu noc, jel onda sve ok?

P.S. Ja uopste ne sumnjam u seksualno opredeljenje nekih ljudi po forumu. Kad smo onomad bili na kafi, ti i Uros ste poveli devojke, a Next poveo mene, sta reci vise :mrgreen:
Poslednja izmena od Rakhil u 12 Okt 2012, 00:06, izmenjeno 1 put ukupno.
Odgovori