Druže, klip me ne zanima. Mi ovde pričamo o Srbiji koja ima svoj ustav i svoje zakone, ne o Madagascaru. Okačite mi klip parade iz Beograda, onda možemo da pričamo i tek onda će to da bude validan argument.Kuzmanovic napisao:Milane, ajde pogledaj onaj link sto je okacio Aleksa. Reci mi, kako si se osetio kada si video sliku gde onaj matorac pusi onom liku? Ja sam se zgrozio i u trenutku iznervirao, da sam nastavio da gledam dalje slike izlomio bi i monitor i pola sobe.![]()
Reci ti meni sada, kako je ono normalno? KAKO NEKO IMA PRAVA DA SE TAKO PONASA NA ULICI?!(da, derem se, moderatori izvinite). Jel neko nekada video kako neka devojka oralno zadovoljava momka na ulici? O tome se radi, u tome je poenta. Neka to rade kuci, izmedju cetiri zida i neka nas NORMALNE(naglasavam) ne startuju i sve je u redu. Sta sad mi normalni treba da odredimo dan u nedelji kako cemo da izadjemo na ulicu i da se 'vatamo sa ostalim devojkama koje paradiraju?
P.S. Ne volim sto se ubacujem u ovu pricu ali morao sam.
Ja ni u jednom momentu nisam rekao da mi takve scene prijaju, i sl. U celoj ovoj priči uopšte se ne radi o tome. Radi se o činjenici da se u jednoj državi koja teži ka EU i to u 2012 godini kada bi čovek pomislio da smo barem nešto naučili - zakon primenjuje SELEKTIVNO. Samo da bi se zgrnuli politički poeni, ništa više. Ja ti garantujem i život ulažem - da je klima u stanovništvu takva da ljudi odobravaju paradu i da će to nekom političaru doneti neku korist, poene i sl, nemam najmanju dilemu da bi na čelu parade bili Dačić, Nikolić, Aca Pussy Lips sa sve tangama i playboy zečijim ušima.
Mene gayevi ne dotiču. Ne utiču na mene, niti će moje mišljenje o njima da utiče na njih. Dovoljno sam normalan da ljude koji me ni najmanje ne ugrožavaju, ostavim da vode svoje živote. Bio sam početkom meseca u Barseloni, prvi put sam video muškarce kako se drže za ruke, šetaju, pa i ljube i evo me, ništa mi ne fali. Kao ni njima tamo.
Ok, jel većinsko mišljenje ljudi u Srbiji takvo? Neka se izglasa zakon da je biti gay bolest i da je to zabranjeno zakonom zemlje Srbije, pa zabranjujte onda. A ne ovako, 50 magarčina se javi da preti - gotovo, nema parade, nećemo sranja.