Ok, ti si poznat kao spamer i provokator.Geza napisao:Ja ne mislim da je Grčka zakon...
Grčka
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Re: Grčka
Moj utisak od ove godine je da su se agencije mnooogo opustile.
Cene su nešto jače nego prošle sezone.
Put će biti dobar kada se svi radovi završe, naročito naš deo.
Savet svima je da imaju pomoć na putu, prijatelji aktivirali u pola noći i sve završeno za dva sata.
Cene su nešto jače nego prošle sezone.
Put će biti dobar kada se svi radovi završe, naročito naš deo.
Savet svima je da imaju pomoć na putu, prijatelji aktivirali u pola noći i sve završeno za dva sata.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
samo polako napisao:Put će biti dobar kada se svi radovi završe, naročito naš deo.

Gde se dogodilo i sta konkretno ?Savet svima je da imaju pomoć na putu, prijatelji aktivirali u pola noći i sve završeno za dva sata.
Pitanje za vas koji ste bili na Tasosu:
Koliko se putuje do Keramotija i koliko se vremena realno gubi trajektom (ulaz, izlaz, kolika je gužva i sl. u junu).
Nešto mi se ne ide na Tasos, ali se neke kockice slažu pa da proverim i ovo. Sve mi se čini da je dva dana puta sa malom decom ipak realnost.
Koliko se putuje do Keramotija i koliko se vremena realno gubi trajektom (ulaz, izlaz, kolika je gužva i sl. u junu).
Nešto mi se ne ide na Tasos, ali se neke kockice slažu pa da proverim i ovo. Sve mi se čini da je dva dana puta sa malom decom ipak realnost.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ne putujes nista duze nego do Pefkohorija npr.
Tacnije, duze moze da bude samo zbog trajekta.
Na trajektu se izgubi od sat do sat i po vremena, zavisi dal stignes dok se ukrcava ili kad vec zapali, pa cekas da se ukrcas na sledeci. Idu na svakih pola sata otprilike.
Put je laganica jer je sve autoput, ima samo mali deo magistrale do Keramotija, fazon 20-30km.
A ostrvo je prelepo, bio sam 3 puta i ponovo bih isao
Tacnije, duze moze da bude samo zbog trajekta.
Na trajektu se izgubi od sat do sat i po vremena, zavisi dal stignes dok se ukrcava ili kad vec zapali, pa cekas da se ukrcas na sledeci. Idu na svakih pola sata otprilike.
Put je laganica jer je sve autoput, ima samo mali deo magistrale do Keramotija, fazon 20-30km.
A ostrvo je prelepo, bio sam 3 puta i ponovo bih isao

Brzine idu u H-a !!!

Veruj mi da sa decom nije svejedno da li su 12h u putu ili 15h.
Ima li gužve u tom delu oko Keramotija? Za autoput mi ne treba pomoć, 4x smo bili na Sitoniji.
I išli bi opet, nego nešto nam ne ide traženje smeštaja za šestoro, veliki su nam prohtevi
Ima li gužve u tom delu oko Keramotija? Za autoput mi ne treba pomoć, 4x smo bili na Sitoniji.
I išli bi opet, nego nešto nam ne ide traženje smeštaja za šestoro, veliki su nam prohtevi

Poslednja izmena od Heinz u 29 Jan 2015, 00:21, izmenjeno 1 put ukupno.
- Day Walker
Nema guzve, tim putem se ide samo za Keramoti koji je smesno malo mesto. Dakle samo oni koji zele na trajekt 
Paja je isao letos sa cerkicom, pa nek ti kaze kako je podnela jer je mala.
Ja sam imao samo jednu saputnicu
Meni je sa pauzom za spavanje, put trajao oko 9-10 sati s tim da sam isao u Potos koji je na drugoj strani ostrva.
Vama predlazem da smestaj nadjete u Limenasu jer ima odlicnih, velikih apartmana i nije problem za parkiranje (osim ako ne uzmete da ste u centru mesta, a to vam ne treba)

Paja je isao letos sa cerkicom, pa nek ti kaze kako je podnela jer je mala.
Ja sam imao samo jednu saputnicu

Meni je sa pauzom za spavanje, put trajao oko 9-10 sati s tim da sam isao u Potos koji je na drugoj strani ostrva.
Vama predlazem da smestaj nadjete u Limenasu jer ima odlicnih, velikih apartmana i nije problem za parkiranje (osim ako ne uzmete da ste u centru mesta, a to vam ne treba)
Brzine idu u H-a !!!

- Day Walker
Day Walker napisao:Pajo oko 12h, granice sam proso ko iz piiip jer sam imao srece da otvore nove redove i da uskocim medju prvima. Makdonci zajebanti, bas su bili druzeljubivi.
Grk nam rekao: Dobrodosli i samo picite.
Gagi, vozio sam u Astri Dusana i jos nekoga na Kosutnjaku kad je bio skup, znam da im nije bilo bas svejedno
Edit:
Imao sam jedno sat i po u pauzama. Spavao sam na nekoj pumpim
Evo nadjoh post. Dakle bez pauze za spavanje bi bilo 10 sati normalne voznje

Brzine idu u H-a !!!