Mobile uploads

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:
Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V

Re: Mobile uploads

Post od Gazu »

Eto kako se može, a mi se tu još opterećujemo i nekakvim filterima kabine i šta ti znam čime.😁
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Post od OMP »

Da vidis kod mene u firmi vozila, ovo nije nista :) e sad kod nas je problem sto se ta kola dosta voze po terenu gde uglavnom nema asfalta vec po prasini ali opet treba da se cisti makar unutra redovno spolja manje vise. ali imam komsiju kome su kola isto tako strokava i spolja i unutra, kaze sta da ih cistim kad ce opet da se isprljaju :)
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Darko napisao: 25 Jul 2025, 12:51 Uvek sam se pitao kako ljudi mogu da voze ovako auto. Ono fazon nikada nije obrisao prasinu. Odmah pomislis da mu je tako i u kuci..

Slika
Meni je stara Corolla stajala ko zna koliko pre nego sto je kupio neki cikica... bukvalno sam samo nasao jednog pauka malog unutra, nigde prasine. Ovo ili neki sljaker ili se mota po gradilistima, nema teorije ovoliko prasine da nakupi u kabini...
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
Sinisa G.
Reactions:
Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
Garaža: GTS, EVO500, GSI

Post od Sinisa G. »

Slika

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

@cozmo cesto vidjam takve enterijere.

Kako se sacuvati od saobracajne policije starter pack. 2x zastavica zandarmerije, krst i mouse pad zandarmerija.

Slika
Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:
Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V

Post od Gazu »

cozmo napisao: 25 Jul 2025, 14:27 Meni je stara Corolla stajala ko zna koliko pre nego sto je kupio neki cikica... bukvalno sam samo nasao jednog pauka malog unutra, nigde prasine. Ovo ili neki sljaker ili se mota po gradilistima, nema teorije ovoliko prasine da nakupi u kabini...
Ako su stalno zatvoreni prozori, da.

Ali ja i u garažu da ostavim auto sa pritvorenim prozorom, kao da se luftira, paukovi se useljavaju samo tako. Odmah imam neko parče paučine negde da skinem.

Isto, da odeš malo i u prirodu, pa ne zatvoriš prozor dok je auto parkiran, ulazi prašina. I pod takvim režimom, jedno šest meseci da ni ne pipa tu prašunu - kapiram da bi na ovo ličilo. Čak i bez neke građare ili nečega, mada stoji i da se stalno nešto negde radi.
Odgovori