ftj napisao:Ima i za 4k kod ovog instagram preprodavca -
[mention]Xepoj87[/mention]
Dakle uglavnom su po oglasima bili pre godinu dve tri po 40-50k evra, i niko ne spori da je ovaj naš malo pojačao cenu, ja sam pričao o mogućoj ceni novog. Mislim veća je verovatnoća da je to malo izmislio, al čisto da mu malo dam šansu.
Ma ne, ja sam pricao bas o poltrona frau enterijeru, Pheatona generalno ima od tepsije bureka, do 2 S klase, zavisno od oboljenja vlasnika
Svakako da su oni to fino naplatili, samo ne u cifri koju taj lik spominje, jer na tu cifru W12 nisi mogao da naspekujes, a pogotovo kada je taj model vec bio u 6. godini proizvodnje.
Ne moze ni svuda izmisljena ekskluzivnost da se naplati debelo.
A ti sto su toliko kostali su em bili stari 3-4 godine, em sa manjim kilometrazam, em na trzistima gde takvi automobili imaju bolju prodju.
Ovaj je star 8 godina i ima vecu km.
Mozes ti kod nas da probas i prodas SL 63 amg recimo po ceni kao u Nemackoj, ali ce na pokusaju i ostati.
Znam za jedan S65 amg koji se kod nas prodavao za 45k evra, drugar nudio 25k, pa na kraju otisao za 20k posle 2 godine u oglasima.
M6 V10 koji je drugar hteo sa kupi za 23-25k evra(tada 535d i 10k evra u zameni), pa mu se smejao vlasnik placa jer je on trazio 35k, a na kraju otisao za 18 iki 19k, ne secam se.
Za te pare se uzima S500 kupe tog godista, a S500 limuzine da biras i to sve sa turbo motorima od 450+ks. A8 i Bmw 7 jos jeftinije. Zamisli da resis da uzmes danas 4.2 atmo sa 333ks u mrcini od preko 2 tone i platis ga vise od daleko boljih, brzih i stedljivijih automobila.
Ovaj da se suta u dupe ako mu neko da 30 soma za tog Phaetona.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk