Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
head up inace imaju svi drugi modeli u toj klasi...
Uvek je bilo, i bice, ljudi koji imaju love a ne zele neka nemacka kola. Znaju i oni da su nemacka kola kvalitetnija, i imaju pogodnije odrzavanje i gomilu prednosti, nisu oni sisali vesla. Neko jednostavno to ne zele, i ja mogu da skapiram takve ljude, i nikako ne mogu da kazem da su ludi zbog toga. Te ljude finansije jednostavno ne zanimaju, verovatno mogu da kupe, lupam, 2 S klase, ali kupe Lexus. Direktor moje zene je davno kupio Saab 9-7X. Pored gomile nemackih SUVova on je kupio taj auto koji je ja mislim jedini na balkanu. Motorcina 5.3 V8, trosi nenormalno mnogo, voznja u X5 je verovatno mnogo bolja, ali nece covek jednostavno. Bole ga ka*a i za potrosnju i sve ostalo.
E ti individualci u Sabovima su tek cirkus
A kliše da ne može biti veći

A kliše da ne može biti veći

Pa koji auto u toj klasi nema?dragan napisao:head up inace imaju svi drugi modeli u toj klasi...
sad mi stvarno ne pada na pamet da guglam pola sata da bih ispao u pravu, bez neke motivacije
( mozda ce se vec neko drugi dokoniji naci
)... ne verujem da je head up displej deo standardne opreme kod serije 7, s klase ili a8, posto si na njih ciljao ili si ih spominjao, i interesantno bi bilo da se negde iskopa statistika koliko ljudi uopste to kupuje kao opciju...
ali cak i da je tako, ja ne znam kako ljudi koji to nemaju uopste voze, trebalo bi da se parkiraju negde usput i placu.

ali cak i da je tako, ja ne znam kako ljudi koji to nemaju uopste voze, trebalo bi da se parkiraju negde usput i placu.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Šta znam, ja se često uhvatim kako me smara što svaki čas spuštam pogled dole da ne bi prešao zadatu brzinu, ako već nisam pod tempomatom iz nekog razloga. Tako da bi voleo bar da probam HUD i verujem da bi mi bio koristan.
Iz ove perspektive mogu da živim bez njega, ali što više para daješ više i očekuješ od kola. Meni je ok da budeš malo i razmažen i da kažeš "neću" ako daješ 100k za auto a njemu fali nešto što je tebi bitno i imaš na konkurentskom autu.
Iz ove perspektive mogu da živim bez njega, ali što više para daješ više i očekuješ od kola. Meni je ok da budeš malo i razmažen i da kažeš "neću" ako daješ 100k za auto a njemu fali nešto što je tebi bitno i imaš na konkurentskom autu.
ma slazem se da je hud koristan, ali treba samo malo pogledati onu temu o opremi, za svaku stavku se moze reci da je korisna, a kad pogledas koliko ljudi ne bi imalo nista protiv da im se spisak opreme prepolovi zapitas se...
slazem se sa lakijem da je bezveze sto neki model sa ogromnom cenom kao taj jaguar nekad ne nudi ono sto bi trebao spram price tag-a, ali bi mi kod tog automobila mnogo vise smetala neka tehnicka resenja, inferioran motor, vesanje, muziku koja za te pare mora da bude koncertna dvorana ili tako nesto. to je naravno moj licni stav i ima garant gomila ljudi koji se sa tim ne bi slozili... hud je jos uvek mnogo pionirskija tehnologija da bi bio neki bitan argument za/protiv nekog modela, o tome se radi...
slazem se sa lakijem da je bezveze sto neki model sa ogromnom cenom kao taj jaguar nekad ne nudi ono sto bi trebao spram price tag-a, ali bi mi kod tog automobila mnogo vise smetala neka tehnicka resenja, inferioran motor, vesanje, muziku koja za te pare mora da bude koncertna dvorana ili tako nesto. to je naravno moj licni stav i ima garant gomila ljudi koji se sa tim ne bi slozili... hud je jos uvek mnogo pionirskija tehnologija da bi bio neki bitan argument za/protiv nekog modela, o tome se radi...
Uopste necu da diskutujem da li je potrebna/korosna/neophodna tim pre sto kolko sam shvatio niko od vas to nije duze koristio pa se sad samo ubedjujete kako to nije bitno... kad probate shvaticete koliko je dobro.
Takodje nije pionirska tehnologija, potpuno je zrela, bar u skupljim markama.
Cela poenta je da Jaguar to ne nudi, a morao bi. Zasto opste bitno da li je serijska oprema ili ne, bitno je da postoji kao opcija a postoji kod svih gore pimenutih automobila.
Takodje nije pionirska tehnologija, potpuno je zrela, bar u skupljim markama.
Cela poenta je da Jaguar to ne nudi, a morao bi. Zasto opste bitno da li je serijska oprema ili ne, bitno je da postoji kao opcija a postoji kod svih gore pimenutih automobila.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Kako se taj sistem ponasa po danu?

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Odlicno.dragvorl napisao:Kako se taj sistem ponasa po danu?
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Projektuje podatke na unutrasnjost soferke, jel?

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Reso mora biti zut !!! A R Plav 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .