Putevi u Srbiji
Re: Putevi u Srbiji
Да ли може нека слика тог оштећења, па да се пријави Београд путу.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Pre neki dan idem autoputem od Rume ka Beogradu. Klinka zaspala čim smo krenuli, žena isto kunja pa se odlučim da ih ispoštujem i dam im priliku da fino odremaju. Stavim tempomat na 90 i lagano krstarim desnom trakom. Sunce ti garavo koliko je desna traka uništena, glava me zabolela od truckanja i lupanja.
Ima X godina kako na autoputu forsiram levu traku, a posle ovog iskustva tako će i ostati.
Ima X godina kako na autoputu forsiram levu traku, a posle ovog iskustva tako će i ostati.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Danas prosao tuda, sve idealno ravno. Bas skretanje iz Juznog Bulevara u Maksima Gorkog ka pijaci.TDI napisao:Onaj krater koji se nalazi na skretanju iz Juznog Bulevara iz pravca Autokomande u Maksima Gorkog ka Kalenic pijaci je hit. Od kad ja imam dozvolu, on se tu nalazi.![]()
![]()
I sam Bulevar kao i Maksima Gorkog u odlicnom stanju.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Nije ni cudo sto nam je ovako kako nam je pored ljudi kao sto si ti.

Naravno, ti si nedostizan 

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Kako te bre samo nije sramota ?
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Ako budem u prilici, rado.Гага napisao:Да ли може нека слика тог оштећења, па да се пријави Београд путу.
Koliko tuda dnevno prodje autobusa i kamiona, a sa druge strane koliko su nasi putevi kvalitetno radjeni...mislim da bi cudno bilo da je drugacije.Vladapetr napisao:Pre neki dan idem autoputem od Rume ka Beogradu. Klinka zaspala čim smo krenuli, žena isto kunja pa se odlučim da ih ispoštujem i dam im priliku da fino odremaju. Stavim tempomat na 90 i lagano krstarim desnom trakom. Sunce ti garavo koliko je desna traka uništena, glava me zabolela od truckanja i lupanja.
ljubitelj napisao:Danas prosao tuda, sve idealno ravno. Bas skretanje iz Juznog Bulevara u Maksima Gorkog ka pijaci.
I sam Bulevar kao i Maksima Gorkog u odlicnom stanju.

Inace pazite ko cesto prolazi pored Tempa kod Kvantasa u smeru ka Bezaniji. Imaju 3 rupcage, poprilicno velike, nocu ih je bas tesko uociti.
I posle kad odes da zamenis gume kod vulkanizera, kada ih balansira, kaze da ti je kriva felna...Kako da ne bude kriva?
- TDI
- Banned
Sinoc idem Pupinovim mostom, padala je kisa...I vec se u srednjoj traci vide kolotrazi u kojima se zadrzava voda. Kada je kisno vreme se zbog toga bolje primecuju.
Ta saobracajnica nema pola godine od kako je pustena u saobracaj.
Ruku na srce, ne trpi neku veliku kolicinu saobracaja. Jos jednom je pokazano na delu i rezultatima koliko se nasi putevi kvalitetno rade, mada smo to i na prethodnim primerima videli.
Ta saobracajnica nema pola godine od kako je pustena u saobracaj.
Ruku na srce, ne trpi neku veliku kolicinu saobracaja. Jos jednom je pokazano na delu i rezultatima koliko se nasi putevi kvalitetno rade, mada smo to i na prethodnim primerima videli.
Ćao ljudi 
Ne znam gde bih sa ovim postom, bio sam otvorio temu na tu temu
ali je ona obrisana kada se nešto zeznulo oko foruma, baze...
Uglavnom, pričao sam o svom problemu tj izbušenim gumama na kružnom toku kod autokomande, gume obe prednje leve sam probušio na šinu koja je bilja ogoljenja od asfalta, tj jako izložena i to u dužini od oko pola metra. Tada se vodila polemika oko toga da li takvi zahtevi za odštetu prolaze, i tome slično..
Danas sam dobio obaveštenje da je moj zahtev prihvaćen. Nije da sam sumnjao, nema nijednog razloga da bude drugačije. Kada sam podnosio zahtev, odneo sam brdo računa jer sam sredio trap i sponu /budimo realni, ni pre nije bilo sjajno/.
One troškove koji su oni prihvatili su sledeći:
- dva pneumatika (nisu računali novu cenu gume već je to cena "uz obračunatu amortizaciju navedenu po zapisniku o oštećenju vozila)
- popravka dva pneumatika
- troškovi šlep službe
- troškovi pribavljanja zapisnika o oštećenju vozila
- troškovi pribavljanja zapisnika MUP-a
Jedino što je trajalo 2, 3 meseca dok sam dobio zahtev, ali eto, stiglo je, i dobiću pare nazad. Drugim rečima, kada vam se desi nešto takvo, odmah pandure i izborite se za svoje.
Eto, čisto kao informacija ovo moje iskustvo.

Ne znam gde bih sa ovim postom, bio sam otvorio temu na tu temu

Uglavnom, pričao sam o svom problemu tj izbušenim gumama na kružnom toku kod autokomande, gume obe prednje leve sam probušio na šinu koja je bilja ogoljenja od asfalta, tj jako izložena i to u dužini od oko pola metra. Tada se vodila polemika oko toga da li takvi zahtevi za odštetu prolaze, i tome slično..
Danas sam dobio obaveštenje da je moj zahtev prihvaćen. Nije da sam sumnjao, nema nijednog razloga da bude drugačije. Kada sam podnosio zahtev, odneo sam brdo računa jer sam sredio trap i sponu /budimo realni, ni pre nije bilo sjajno/.
One troškove koji su oni prihvatili su sledeći:
- dva pneumatika (nisu računali novu cenu gume već je to cena "uz obračunatu amortizaciju navedenu po zapisniku o oštećenju vozila)
- popravka dva pneumatika
- troškovi šlep službe
- troškovi pribavljanja zapisnika o oštećenju vozila
- troškovi pribavljanja zapisnika MUP-a
Jedino što je trajalo 2, 3 meseca dok sam dobio zahtev, ali eto, stiglo je, i dobiću pare nazad. Drugim rečima, kada vam se desi nešto takvo, odmah pandure i izborite se za svoje.

Eto, čisto kao informacija ovo moje iskustvo.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Super. Drago mi je da si makar naplatio svoj trošak. Kome si podnosio zahtev?
From HTC wia TT
From HTC wia TT
Posetite www.garaza.rs !
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Eto, bila je u pravu ona struja koja je rekla da moze da se naplati, bas mi je drago 

Pa Honda, kako kako 

Beograd putu.
Mislio sam obe leve, loše sam se izrazio, pardon.
Mislio sam obe leve, loše sam se izrazio, pardon.

- TDI
- Banned
Pazite kad se penjete iz pravca sajma na Gazelu, posebno noću kad ne vidite. na mestu gde bi trebao da stoji onaj limeni spajač na mostovima, nema istog, pa je rupa.