Letnje gume
Re: Letnje gume
Aj što nema straha, nego nema ni svesti o posledicama.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ma sasvim je to ok, tvoj auto, mosh ga politi benzinom i zapaliti, jel
Nego, ti onda u diskusijama mozes ucestvovati vise onako radi svoje zanimacije, posto vecina onoga sto napises nema nikakvu tezinu. Npr. da ti kazes da, lupam, Miniju ne valja kvacilo jer se sjebalo za kratko vreme, to nema ama bas nikakvo znacenje za 99% ostalih vozaca. Isto vazi za gume, delove, brendove, sta god
Da ne potezem pitanje godina, tek te to kolje

Nego, ti onda u diskusijama mozes ucestvovati vise onako radi svoje zanimacije, posto vecina onoga sto napises nema nikakvu tezinu. Npr. da ti kazes da, lupam, Miniju ne valja kvacilo jer se sjebalo za kratko vreme, to nema ama bas nikakvo znacenje za 99% ostalih vozaca. Isto vazi za gume, delove, brendove, sta god

Da ne potezem pitanje godina, tek te to kolje

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
+1 k'o kuća.kapor napisao:Ja se najvise i plasim vozaca koji nemaju nikakv strh za volanom. Ne volim ih u svojoj blizini.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
- stefank
- Pridružio se: 14 Nov 2014, 01:36
- Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI
Bas to ima tezinu, jer nekome moze i najgori auto da potraje ako je maksimalno pazljiv (mada ni tu nema pravila da nece da rikne, imam X primjera). Ako meni npr. kvacilo na jednom autu potraje 80k, a na drugom 150k a isto su vozeni, tek je tu jasno koje je kvalitetnije zar ne? 
Za gume isto tako, ako mi jedan set potraje 10k a drugi 20k, zar nije stvar jasna? Pritom ja pod "potraje" smatram momemat do kog gume nisu znacajno izgubile dobre karakteristike, a ne dok zice poispadaju.
Reci ti meni, sta sad tu nije objektivno i mjerodavno, ako direktno poredim 2 potrosne stvari koristene pod istim uslovima?

Za gume isto tako, ako mi jedan set potraje 10k a drugi 20k, zar nije stvar jasna? Pritom ja pod "potraje" smatram momemat do kog gume nisu znacajno izgubile dobre karakteristike, a ne dok zice poispadaju.
Reci ti meni, sta sad tu nije objektivno i mjerodavno, ako direktno poredim 2 potrosne stvari koristene pod istim uslovima?
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Pa onda ni njemu nema nikakvu tezinu to sto tebi gume traju recimo 50kkm raga voznje kada on tako ne vozi ili ti kvacilo traje duze, a pedalicu oprezno pipkas nogom kao da se sunjas po minskom polju.
Nisu svacije potrebe iste, a samim tim ni merilo kvaliteta.
Послато са GT-N7100
Nisu svacije potrebe iste, a samim tim ni merilo kvaliteta.
Послато са GT-N7100
- Rakhil
Objektivno u relativnom smislu jeste, ali merodavno nije nikako. Koristis nesto kako ne treba da se koristi, tvoje zapazanje je time beskorisno za ostale korisnike
Pa i nisi bas u pravu, evo bas smo kod drugara gledali dubinu sare na nokian gumi, na samoj gumi imas brojeve na sari koje odredjuju dubinu, zadnje su za 5000 km na 8mm a prednje na 6mm, a krivine nije video, al zato potezanja sa drugima i merenja ubrzanja od 0-100 koliko oces, i takav vozac ne moze biti merodavan za kvalitet te gume.
ako nejega pitas njemu je guma ekstra jer auto ne potpisuje kad krece.
ako nejega pitas njemu je guma ekstra jer auto ne potpisuje kad krece.
stefank napisao:boli me uvo za auto, nije on mene kupio
Uhh ovo kad cujem, jos od mladjanih vozaca, bas se smorim sto takvi postoje. :/
Tapatalk Post
- stefank
- Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI
Pa isto tako i ja tebi mogu da kazem ovo sto je Ivan rekao.
I ko to kaze da tako ne treba da se koristi? Auto se koristi u skladu sa svojim potrebama valjda, a pogotovo gume i ostala potrosna roba. Pritom, meni nista bitno na autima crklo nije, uz sve to "terorisanje".
I ko to kaze da tako ne treba da se koristi? Auto se koristi u skladu sa svojim potrebama valjda, a pogotovo gume i ostala potrosna roba. Pritom, meni nista bitno na autima crklo nije, uz sve to "terorisanje".
Poslednja izmena od stefank u 21 Feb 2015, 14:32, izmenjeno 1 put ukupno.
- Rakhil
Obicno je adekvatan odgovor na to "nisi ni ti njega" 

- stefank
Svejedno, nisi mi ga ni ti kupio pa da su takvi prigovori na mjestu.
Poenta je da se ne robuje stvarima, od zvake pa do automobila. Pogotovo dok one sluze bez vecih ulaganja. Ili treba da ga cuvam za tamo nekog petog vlasnika posle, da i njemu potraje nakon milion km, a sebi uskracujem voznju zbog toga?
Auta odrzavam korektno, ako ista nije u redu ide u servis odmah, ali isto tako kad vozim ne stedim.

Auta odrzavam korektno, ako ista nije u redu ide u servis odmah, ali isto tako kad vozim ne stedim.
Poslednja izmena od stefank u 21 Feb 2015, 14:36, izmenjeno 1 put ukupno.
+1Markoni napisao:stefank napisao:boli me uvo za auto, nije on mene kupio
Uhh ovo kad cujem, jos od mladjanih vozaca, bas se smorim sto takvi postoje. :/
Tapatalk Post
Jos sam ja mladji vozac xD
- Rakhil
Pa mozes I da skaces po krovu I kljuciras svoj auto. I dalje ce odlicno sluziti, ali to ne znaci da je to sto radis normalno
- stefank
Pa mogu i da mu bacim bombu, ali ne vidim da je ista od toga toliko strasno kao prosto ostrija voznja. Pricas kao da ga ja zakucavam u zid svakodnevno a ne stiskam gas. Stavise, znam mnoge koji miluju gas, najsporiji moguci vozaci pa im je pocrkalo dosta toga a meni nista, eto koliko je to strasno...
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Rakhil napisao:Pa mozes I da skaces po krovu
stefank napisao:Pa mogu i da mu bacim bombu

Послато са GT-N7100