A eto vidis i ti bi im polomio rebra...

Sram da ti udje!

Honey,AcaKayak napisao:E vidis pajo po istom tom pravilniku i istom tom delu koji si ti napisao moze se karakterisati da si me uvredio jer si napisao da lupetam umesto da si jednostavno napisao procitaj pravilnik pre nego sto postavis post (naravno da nisam uvredjen, samo kazem koliko ga je nekad lagano "zaboraviti").
A ja nisam vredjao gej populaciju nego ljude koji su prikazani na slikama i koji rade to sto rade. I ako ce JEDAN takav da dodje na paradu to treba zabraniti. Nema veze sto ce biti 1000 normalnih ljudi tu, zbog te jedne budale treba zabraniti.
Zamisli okupi se 1000 ljubitelja automobila i ide ulicom gleda aute a tu udju i dva huligana koji lupaju stakla na izlogu dok prolaze... Koga briga koliko nas lupa stakla, kad nasa grupa to radi? Isto vazi i za ove, sad ce neki idiot da pusi svom drugu na ulici pred devojcicama od 5 godina, ali ne, on treba to da radi, jer eto, ostatak grupe je lepo obucen. I sad sam ja koji sam protiv toga cudan i napadam njih, a oni koji ih podrzavaju su pametni. Pa da neko dodje sa devojkom koja ga oralno zadovoljava dobio bi batine od nekog roditelja, a zamisli tek dva muskarca na ulici da to rade. ALI NE, ONI IMAJU PRAVA NA TO. Pa imaju, ali kao i taj strejt par, u cetiri zida.
jaksa napisao:Predlažem da se ova i slične off topic teme trajno obrišu sa foruma.
Ovo bi trebalo da bude forum ljubitelja automobila i da se diskutuje prvenstveno o tome.
Malo ste mi se, da izvinite, smučili.
Druze, ne treba brisati offtopic teme, ali po meni treba brisati teme koje mogu izazvati losu atmosferu na forumu. Jbt prica o gejevima ce nam unistiti "ono nesto" sto ovaj forum ima.jaksa napisao:Predlažem da se ova i slične off topic teme trajno obrišu sa foruma.
Ovo bi trebalo da bude forum ljubitelja automobila i da se diskutuje prvenstveno o tome.
Malo ste mi se, da izvinite, smučili.