Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Re: Dobro veče

Post od Day Walker »

Naravno da nije... Al bi mozda otisao da mu pomognem da je pojebe kako treba...
A eto vidis i ti bi im polomio rebra... :pravilnik:
Sram da ti udje! :)
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Ako bi otisao da se pridruzis, totalni si prikriveni gej, ja bi se pridruzio samo ako su dve ribe :mrgreen:
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Pa necu onog lika da hebem nego njegovu zenu... A za 2 ribe... Pa daj da nadjemo neke koSminice...
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Vrlo kvalitetna konverzacija. Stvarno se ovih dana ima puno toga pametnog pročitati ovde. :thumbdown:
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
mljacko
Reactions:
Pridružio se: 24 Jan 2012, 08:09
Garaža: Fiat Punto s 55, K2 rolericu i Scout biciklicu
Kontakt:

Post od mljacko »

AcaKayak napisao:E vidis pajo po istom tom pravilniku i istom tom delu koji si ti napisao moze se karakterisati da si me uvredio jer si napisao da lupetam umesto da si jednostavno napisao procitaj pravilnik pre nego sto postavis post (naravno da nisam uvredjen, samo kazem koliko ga je nekad lagano "zaboraviti"). :)

A ja nisam vredjao gej populaciju nego ljude koji su prikazani na slikama i koji rade to sto rade. I ako ce JEDAN takav da dodje na paradu to treba zabraniti. Nema veze sto ce biti 1000 normalnih ljudi tu, zbog te jedne budale treba zabraniti.

Zamisli okupi se 1000 ljubitelja automobila i ide ulicom gleda aute a tu udju i dva huligana koji lupaju stakla na izlogu dok prolaze... Koga briga koliko nas lupa stakla, kad nasa grupa to radi? Isto vazi i za ove, sad ce neki idiot da pusi svom drugu na ulici pred devojcicama od 5 godina, ali ne, on treba to da radi, jer eto, ostatak grupe je lepo obucen. I sad sam ja koji sam protiv toga cudan i napadam njih, a oni koji ih podrzavaju su pametni. Pa da neko dodje sa devojkom koja ga oralno zadovoljava dobio bi batine od nekog roditelja, a zamisli tek dva muskarca na ulici da to rade. ALI NE, ONI IMAJU PRAVA NA TO. Pa imaju, ali kao i taj strejt par, u cetiri zida.
Honey,
Kada se bude organizovala strejt parada, zbog TEBE kao jedinke cu glasati da je ZABRANE. :uf:
Odrasti.
Znas kako kazu... Ko o cemu...
Nisam te ni upoznala, a vec si mi gadan.

Over and out.
Mljackova mamica,
licno.
http://www.facebook.com/rokovnici" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
jaksa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:15
Garaža: Jugo 45

Post od jaksa »

Predlažem da se ova i slične off topic teme trajno obrišu sa foruma.
Ovo bi trebalo da bude forum ljubitelja automobila i da se diskutuje prvenstveno o tome.

Malo ste mi se, da izvinite, smučili.
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

+1
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Ne mora da se brišu, već da se pravilnik sprovodi i u njima. Brisanje svaki put kad se krene o politici, religiji, kad krene vređanje bilo koga i sl. bi bilo dovoljno.
Korisnikov avatar
mljacko
Reactions:
Pridružio se: 24 Jan 2012, 08:09
Garaža: Fiat Punto s 55, K2 rolericu i Scout biciklicu
Kontakt:

Post od mljacko »

Pa to sto odredjeni clanovi ne znaju gde je granica izmedju razmenjivanja misljenja i vulgarnosti, nije moj problem.

Ono sto mi je najgadnije u celoj prici je cinjenica da ce se prilikom sledeceg okupljanja svi smeskati, rukovati...
A ovamo ce da se, indirektno, pljuju.
Uostalom, kada smo svi toliki drugari i kada se toliko cenimo, postujemo i volimo.
Sta bi uradili, da saznate sutra, da je recimo bas vas najomiljeniji forumas gay?
Jel bi umesto :pivo: , skocili da mu polomite ruku? :palica:

Muskarci i bilo koja "stvarna" tema... :thumbdown:
Mozda i treba da se drzimo samo automobila.
Za vise, odredjeni clanovi, i nisu.

Ja sam, svakako, na ovoj temi zavrsila ;)
:nopoints:
http://www.facebook.com/rokovnici" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Pa mislim da mu vecina ne bi cestitala na tome :D, ali ne bi mu ni lomila ruku.
Cudno bi im mozda u pocetku bilo da ih neki muskarac na okupljanjima gleda kao "parce" :kezo:
Korisnikov avatar
ivancho
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
Garaža: Octavia 1,6d
Kontakt:

Post od ivancho »

jaksa napisao:Predlažem da se ova i slične off topic teme trajno obrišu sa foruma.
Ovo bi trebalo da bude forum ljubitelja automobila i da se diskutuje prvenstveno o tome.

:plusone:
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

jaksa napisao:Predlažem da se ova i slične off topic teme trajno obrišu sa foruma.

Druze, ne treba brisati offtopic teme, ali po meni treba brisati teme koje mogu izazvati losu atmosferu na forumu. Jbt prica o gejevima ce nam unistiti "ono nesto" sto ovaj forum ima.

Nemojte da se ponasamo onako kako je bilo na proslom forumu, nije u redu prema ljudima koji su se maksimalno potrudili da organizuju ovako veliku stvar a mi da im ovako vratimo. Oni koji imaju da rese nesto sa drugim clanovima, obavite to preko PP-a
I dajte da spustimo loptu i zavrsimo pricu oko ovoga. Ko ne moze to da resi, postoje drugi forumi.

Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Kontakt:

Post od trojanac »

Mi kad smo reagovali, pojedinci su se bunili. Kao, niko se nije svađao, jedna normalna razmena mišljenja, zašto to ne dopuštamo?
Evo, dopustili smo da se tema razvije i dokle smo došli? Nadam se da je sada svima jasno da ovakve teme jednostavno nisu za forum, barem ne za ovaj. Ko želi da priča o ovakvim temama naći će forum gde može slobodno da piše o sličnim temama.

Ubuduće, ako neku temu smatramo za neprikladnom i zaključamo je ili obrišemo, nemojte je potencirati nego je preskočite i potražite na drugom forumu.

Tim administratora i moderatora ima pravo da ukloni ili izmeni bilo koji sadržaj sa foruma. Sa tim ste se složili kad ste pristupili forumu. Imate u mom potpisu link ka Pravilniku, pa ga pročitajte i trudite se da ga poštujete. Hvala!

Sad tema neka ide pod ključ neko vreme, razmislite malo o svemu, pa kad sledeći put budete pisali nešto što vas "svrbi", setite se da postoje i određena pravila, kao i da taj vaš post ne čita samo onaj kome je upućen, već i na stotine drugih ljudi koji čitaju forum.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Kontakt:

Post od trojanac »

Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar