Dobro veče
Re: Dobro veče
X box zna da se pregreje to mu je mana.Ljudi su stavljali dodatno hladjenje.
Stevo pogledaj na kp ove sto donose iz madjarske, znam da je pre bila ogromna razlika u ceni
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Video sam na kupujemprodajem dosta oglasa za polovn3 i nove
Polovne imaju sa i bez cipa
Polovne imaju sa i bez cipa
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ne postoji PS4 sa cipom, kao ni Xbox One. Moraju originali. Ali i originali sad nisu toliko skupi, mogu da se nadju vec od 1500 dinara po KP, forumima itd.
Kafa nego šta. Odlična. Dobro jutro.
Послато са GT-P7500 уз помоћ Тапатока
Послато са GT-P7500 уз помоћ Тапатока
Dobro jutro!

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Kad smo kod kafe, ovo sam kupio skoro i mnogo je dobra.

- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Uzeo i ja, samo cepam mleko od soje, jer postim.
Inace sam cepao Hausbrant espreso, dok sam imao u bivsoj firmi aparat, a i Lavazza je dobra. Mada mi je i onaj Intremeco u narandzastom pakovanju ostao u dobrom secanju.
Poslato sa Lumia 925
Inace sam cepao Hausbrant espreso, dok sam imao u bivsoj firmi aparat, a i Lavazza je dobra. Mada mi je i onaj Intremeco u narandzastom pakovanju ostao u dobrom secanju.
Poslato sa Lumia 925
Bikoz Dzeremi

Dobro veceDame i Gospodo jedan jedini Džeremi Klarkson:
1. "Turbo; izduvni gasovi ulaze u turbo punjač i okreću ga, vradžbina se desi i vi idete brže."
2. "Večeras predstavljamo novi "vajper", koji je američki ekvivalent sportskog automobila...kao što je, recimo, Džordž Buš ekvivalent predsednika."
3. "Brzina nikada nikoga nije ubila, iznenadno zaustavljanje je ono što vam dođe glave."
4. "Kupio bih ovaj automobil ako bi bio tip čoveka koji pogleda svoju sestru i pomisli, mmmmm."
5. "Žao mi je, ali ako imate Aston Martin "DB9" u garaži i ne vozite ga, to je kao da vam je Kira Najtli u krevetu, a vi spavate na kauču."
6. O Mercedesu "CLS55":
"Kočenje u ovom automobilu je toliko brutalno da bi verovatno bilo bezbolnije udariti u drvo koje pokušavate da izbegnete."
7. "Ovo je "reno espas", verovatno najbolje multinamensko vozilo. Mada, to i nije neka pohvala, to je kao da kažete - Odlično, imam sifilis, najbolju polno prenosivu bolest!"
8. "Klima uređaj u Lamborginiju je kao astmatičar koji sedi na kontrolnoj tabli i duva kroz slamčicu."
9. O Alfa Romeo "breri":
"On je kao Anđelina Džoli. Čuli ste da je luda i da jede samo lepak za tapete, ali ne biste je odbili, zar ne?"
10. O BMW-u "X5 M":
"Jedino kako bi ovaj automobil mogao više da iznervira ekološki svesne ljude je ako bi išao na seckanog delfina."

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
KamanNexT napisao:
9. O Alfa Romeo "breri":
"On je kao Anđelina Džoli. Čuli ste da je luda i da jede samo lepak za tapete, ali ne biste je odbili, zar ne?"