Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Re: Dobro veče

Post od Rakhil »

Ja u glavi smisljam scenario gde ga likvidiram na neverovatno kompleksan nacin koji ukljucuje upotrebu dirizabla, toplomera, 8 glodara srednje velicine i slike Leonida Breznjeva. U realnosti ga preteknem uz psovanje majke.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Jok, ja aktiviram rakete sa toplotnim navodjenjem u prednjem braniku, a onda shvatim da to privlaci previse paznje, pa prebacim na mitraljez i budem u fazonu

https://www.youtube.com/watch?v=0Fneblo-FIE&t=114
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Teško je se iskontrolisati kad naletiš na takvu budalu... Mene je pre neki dan slično iznervirao neki kapuciner u taksi Fokusu dole kod IMRa.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Ja to uradim nekada, kada mi budala trubi bez razloga, ali svakako ne ako zablenem i ne krenem, a on mi svira sa razlogom.

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

Ako ne krenem na zuto sa semafora mene stid obuzme, al ozbiljno. Kad vozis, nemas prava da budes opusteni blejac i da te bole djoka, to budi kuci - put delis sa jos brdom ljudi koji ga placaju isto kao i ti ali ne mogu da ga efektivno koriste od tebe.
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3

Post od schonenk »

Ja se zapitam posle nekog vremena zasto ne mogu da izbegnem nerviranje u tim situacijama, s obzirom da sranje koje proistekne je mnogo vece nego uzrok.

Valjda ne mogu da se pomirim da je neko toliko sebicno stvorenje. Svaki tren u saobracaju se trudis da ga ne ometas i onda naidjes na nekoga ko to radi verovatno jer u 99.9% slucajeva telefonira.

Jedno je kada se nekom ugasi auto ili se uspava, a drugo kad krene i mili tako da samo on prodje kroz zeleno, a kad kren hor sirena on jos i zakoci da bi dokazao da je totalni retard.

I sad, umesto da mi bude dovoljno to sto sam shvatio da mu je to najveca kazna, ja odlepim. I sto je zanimljivo te osobe su maestralne u tim situacijama da obrnu teze i da za okolinu ti ispadnes samo jos jedan manijak u saobracaju.
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Slazem se. Ali da vidis lika sto mi je recimo trubio i blicao da se pomerim iz leve trake na Brankovom, ja vozim 60, a u desnoj traci voze 40. Na kraju me iznapusava lik na semaforu, kao cerku da sam mu silovao... Sta je bilo posle, necu da pricam, jer ce biti ili fact dropping od dzangrizavog ili baronija od zmije.

Takvih situacija sam bas dosta imao.

Sent from my Sony
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

Sta je fact dropping?

I jesam ja dzangrizavi? :mrgreen:
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Da, a fact dropping je isto.sto.i name dropping :)
Znam da nisu cinjenice, ali ne znam kako bij drugacije rekao, a da zvuci nirmalno na engleskom :)

Sent from my Sony
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Pa ima i nas sa sela koji kad dođemo u bg, stalno nam sviraju, jer nemamo start sa semafora kao gumpuška :)
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

E ako sam ja dzangrizav, ti si debeo!

#CaptainObvious

:kezo:
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

A ko je zmija?
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Marion Kobreti :mrgreen:

Huawei P6 TT
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Xepoj87 napisao:Slazem se. Ali da vidis lika sto mi je recimo trubio i blicao da se pomerim iz leve trake na Brankovom, ja vozim 60, a u desnoj traci voze 40. Na kraju me iznapusava lik na semaforu, kao cerku da sam mu silovao... Sta je bilo posle, necu da pricam, jer ce biti ili fact dropping od dzangrizavog ili baronija od zmije.

Takvih situacija sam bas dosta imao.

Sent from my Sony
Ima dosta ljudi koji kapiraju ulicu s dve trake u naseljenom mestu kao da je auto put.

Inače, sve je veći broj uspavanih onih prvih na semaforu jer svi uzmu opušteno da drkaju po mobilnom dok čekaju zeleno, dok iza ima dosta onih koji kipte od nestrpljenja.
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Ja se zapanjim koliko su zapravo sebični ovi iza što sviraju i imam potrebu da im otvorim prozor i nabijem u uvo onu trubicu Maksimilijana Topalovića.
A ulica nije samo kolovoz već i trotoar, fasade itd.. A tuda ima drugih učesnika u saobraćaju koji nisu zvučno izolovani u kolima ili ne svršavaju na zvuk trube. Npr. pešaci, zaposleni u kancelarijama u tim ulicama, mušterije u kafićima i sl.
Stalno sam imao potrebu da takve častim kartonom jaja s prozora. Ili ako neko ima neku drugu ideju nek javi.
Poslednja izmena od Ji 4Tze u 19 Mar 2015, 10:52, izmenjeno 1 put ukupno.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Odgovori