Zimske gume - da ili ne?
Re: Zimske gume - da ili ne?
Ja ne vozim letnje gume, moje gume su preporucene od strane proizvodjaca za uslove blage zime.
Ja vas cimam zato sto znam da je snega malo, sa tendencijom da ga nema, u narednim godinama. Idem svake godine 10 puta na planine, pa znam kakva je prica na izvoru....
To je situacija gde guma cini razliku, ostalo su nijanse...
Sent from my ZTE-SKATE
Ja vas cimam zato sto znam da je snega malo, sa tendencijom da ga nema, u narednim godinama. Idem svake godine 10 puta na planine, pa znam kakva je prica na izvoru....
To je situacija gde guma cini razliku, ostalo su nijanse...
Sent from my ZTE-SKATE
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Slazem se sa navedenim. Drugarica pretprosle godine kupi A klasu w168 first gen. ali u odlicnom stanju, poslednja serija. Ako se secate tad je bilo onih pola metra snega. Ispratim je do kapije i ona me ubedi da probam auto. Ljudi moji kad se nisam slupao u prvi parkiran auto i to po ravnom, riba je ladno vozila na letnjim!
Jbt. upravljivost nikakva, kocenje 0, a jos pritom a klasa je prednja vuca... Katastrofa.
Yugisa sedi 1
Fazon je kupiti 2 seta osrednjih guma jer veruj mi ako nikad nisi zapao u situaciju u kojoj prosto nemas kontrolu, da proklizas zbog letnjih ili slicno ne znas o cemu pricas.
Pa ja sam svojevremeno vozio keca i na njemu sam imao 4 nove fulde za zimu, i 4 letnje wintere!
Jbt. upravljivost nikakva, kocenje 0, a jos pritom a klasa je prednja vuca... Katastrofa.
Yugisa sedi 1
Fazon je kupiti 2 seta osrednjih guma jer veruj mi ako nikad nisi zapao u situaciju u kojoj prosto nemas kontrolu, da proklizas zbog letnjih ili slicno ne znas o cemu pricas.
Pa ja sam svojevremeno vozio keca i na njemu sam imao 4 nove fulde za zimu, i 4 letnje wintere!
Poslednja izmena od nenad.fil u 26 Feb 2014, 22:59, izmenjeno 1 put ukupno.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Dobro Bax, nema potrebe da gledamo u pasulj sto se snega i zime tice. Evo, par godina unazad su demantovale neka "pravila" od ranije, pa je bilo i po gradovima snega ko sodera, nedelj, dve tri, mesec, nebitno, bilo ga je u mnogo vecim kolicinama nego pre. Ova godina opet slabije. Sam si postavljao grafik za Kop.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
@Yugisa - Sinko, nismo ti i ja ovce cuvali zajedno... Vozi ti tvoj plastik fantastik i na felnama ako hoces, zabole me bas, ali nemoj da prosipas pamet svima ostalima.
@Bax - tvoja retorika je blaza, ali uzasno smaras, valjda ce ti jos neko reci da ne bude da sam ja nadzak baba.
@Bax - tvoja retorika je blaza, ali uzasno smaras, valjda ce ti jos neko reci da ne bude da sam ja nadzak baba.
- YUgisa
- Pridružio se: 29 Jan 2014, 18:52
- Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
- Kontakt:
Druze, citiraj ili idi cuvaj te ovce na tom brdu sa kojeg si sisao...
Being second is to be the first of the ones who loose...
Jest da te podrzimo, pa da kazu da ti se ulizujemo. 

Rakhil samo udri. Ja te podržavam.
Jedno je stav zimske gume neću da kupim jer neću da vozim auto kad su potrebne, kao što je napisao mali Wulfy od stava meni zimsle gume ne trebaju, one su sranje, one su za sise......
Jedno je stav zimske gume neću da kupim jer neću da vozim auto kad su potrebne, kao što je napisao mali Wulfy od stava meni zimsle gume ne trebaju, one su sranje, one su za sise......
Ne valja ti retorika sine... Tek si stigao u goste a vec stavljas noge na sto...
- Rakhil

Sto meni da se ulizuje neko, moze zbog toga samo da zglajza sa mnom kad popijem ban (a smesi mi se vidim, ako je suditi po ovoj omladini sa zajebanim branicima)
- YUgisa
- Kontakt:
Uostalom coveku sigurno trebaju te zimske gume jer na brda radi cuvanja ovca ne preporucujem letnje 

Stati je te sa nafriziranim zverima ne smes ni da pogledas a kamoli nesto da mu kazes, odma hoce da gaze.
- YUgisa
- Kontakt:
Druze, jer sam ja tebe zvao da se trkamo pa nisi hteo 

Poslednja izmena od nenad.fil u 26 Feb 2014, 23:10, izmenjeno 1 put ukupno.
- Rakhil
Joj, ne zna ni razliku izmedju jer i jel....kuku....
Druze ja sam brdjanin covek, znam samo da vozim po brDskim putevima ne snalazim se bas po ravnici.YUgisa napisao:Druze, jer sam ja tebe zvao da se trkamo pa nisi hteo
Poslednja izmena od kapor u 26 Feb 2014, 23:10, izmenjeno 1 put ukupno.