TV - Audio - Video - bela tehnika
Re: TV - Audio - Video - bela tehnika
Prebaciš na DTV valjda.
Samo to... i normalno mu nadjem i memorisem kanale?
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Jel si ti siguran da taj tv ima DVB-T2 tjuner?aleksa napisao:Jel neko upucen u ovu digitalizaciju?![]()
Deda mi ima LG 32LS3500 i obicnu antenu!![]()
Kaze od jutros se sve izgubilo (5,6 programa),koliko vidim za ovaj TV ne treba set top box... kako sad da mu nadjem kanale?
Pominje se samo za UK i SW model.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
hm, ne bi trebalo da moze, taj televizor izgleda da ima DVB-T, treba mu DVB-T2 signal.
http://www.bcgroup-online.com/proizvodi ... LED-16188/
dosta je star model televizora iskreno sumnjam da ima DVB-T2
moraces STB da kupis i jedan HDMI kabl
pre neki dan sam sa caletom u tehnomaniji uzeo neki Bear STB za 2600 (namenjen je za vikendicu, to je najjeftiniji sto smo nasli
).
probao sam ga na kucnom televizoru sa antenom koja nam sluzi za FM radio. Vrlo brzo je nasao nekih 10ak kanala...
http://www.bcgroup-online.com/proizvodi ... LED-16188/
Kod: Obeleži sve
Zemaljska TDVB-T (Others)
Kablovska TV: DVB-C
Satelitska TV: DVB-S2 (DG, AG)
moraces STB da kupis i jedan HDMI kabl

pre neki dan sam sa caletom u tehnomaniji uzeo neki Bear STB za 2600 (namenjen je za vikendicu, to je najjeftiniji sto smo nasli

probao sam ga na kucnom televizoru sa antenom koja nam sluzi za FM radio. Vrlo brzo je nasao nekih 10ak kanala...
I ja sad gledam na tehnomnaiji i nemam pojma...Delija napisao:Jel si ti siguran da taj tv ima DVB-T2 tjuner?aleksa napisao:Jel neko upucen u ovu digitalizaciju?![]()
Deda mi ima LG 32LS3500 i obicnu antenu!![]()
Kaze od jutros se sve izgubilo (5,6 programa),koliko vidim za ovaj TV ne treba set top box... kako sad da mu nadjem kanale?
Pominje se samo za UK i SW model.

Taj model LG'a nema T2 tuner. Tek od prosle godine odnosno 2014 neki modeli , ne svi samo sa oznakama V na kraju imaju T2 tuner. Od ove godine svaki LG'jev model koji ima na kraju oznake slovo V ili broj 7 poseduje ugradjen T2 prijemnik.
I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit !
Znaci set top box... 

Nažalost tako je, od boljih T2 prijemnika ja bih preporučio XWAVE Digital ONE ili neki Synaps, od malo jeftinijih odlično se pokazao Horizons A115.
Moji su nabavili neki Denver, za sada dobro radi i čista je slika, 20 programa na raspolaganju.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ja kupih danas babi, Orion telekomov u Maxiju za 2999 rsd.
Slika odlicna
Slika odlicna

Brzine idu u H-a !!!

Ne može biti 20 nikako, trenutno se emituje sa jednog multipleksa i maksimalan broj kanala je 14 i to sa određenih predajnika.
http://www.audiovideooprema.rs/lista-dv ... a-u-srbiji
http://www.audiovideooprema.rs/lista-dv ... a-u-srbiji
Hvatam signal i sa Čota i sa Avale. Samo trenutno nedostaju RTS HD i Digital i još neki, ali će se vratiti.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Kupio mojima u Pančevu neki Tesla STB da imaju za drugi TV. Realno - oduševljen sam. Slika je i bolja nego na IPTV, a analogni signal pre toga je bio krš - sneg, senke, baš loše. Isto sam uhvatio 20-tak kanala, sigurno sa 2 predajnika.
Kolega ležao u bolnici ovih dana i ja mu odneo neki top box od 3000 dinara. Bio glavna faca na odeljenju. Slika odlična.
Neki bojler za preporuku?
Procureo mi je danas, pa ce verovatno trebati da se kupuje novi?
Procureo mi je danas, pa ce verovatno trebati da se kupuje novi?