Putevi u Srbiji
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Putevi u Srbiji
Samo drzati levo i promasi se rupa, to stoji tu jedno godinu dana tako
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Ja sam sinoc najahao na nju. A tuda nisam dugo posao. Sreca pa sam isao polako, kako obicno ne idem, inače bi u najblazem slucaju iskrivio felnu ili morao da menjam neko rame.
Ko pozeli da ide preko trga i autobuske stanice/okretnice, u bulevar Despota Stefana, neka ide okolo, jer je ona autobuska stanica kod staklenca izazov za traktore.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- TDI
- Banned
Jeste. I to je bruka. U centru glavnog grada onakvo ruglo. SRAMOTA da nema gore!
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
I ja sam je jutros overio.TDI napisao:Pazite kad se penjete iz pravca sajma na Gazelu, posebno noću kad ne vidite. na mestu gde bi trebao da stoji onaj limeni spajač na mostovima, nema istog, pa je rupa.

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ja sam sinoć prešao preko rupe gde treba da stoji rešetka, na parkingu. Bio mrak, nisam video. Provalio sam da sam prešao preko neke rupe, ali tek kad sam izašao iz kola vidim šta je.
From HTC wia TT
From HTC wia TT
Posetite www.garaza.rs !
- TDI
- Banned
I posle kad menjas gumu kod vulkanizera, kaze ti kriva felna. Cudo bi bilo da ne bude kriva! Ma koliko da pazis, nekad moras da pogodis krater. Jednostavno se desi.Kuzmanovic napisao:I ja sam je jutros overio.TDI napisao:Pazite kad se penjete iz pravca sajma na Gazelu, posebno noću kad ne vidite. na mestu gde bi trebao da stoji onaj limeni spajač na mostovima, nema istog, pa je rupa.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Zaista je kriminal ako su se vec pojavili kolotrazi na Pupinovom...
Ali ko nije isao deonicu malo pre Zeleznika - Sremcica (sa obrenovackog puta), taj ne zna sta je sedmi krug pakla... tamo mi zivi kum... od sada idem iskljucivo autobusom...
@TDI Sad' ce Ljubitelj da prodje tu od Sajma ka Gazeli i da utvrdi da je sve savrseno ravno.
Ali ko nije isao deonicu malo pre Zeleznika - Sremcica (sa obrenovackog puta), taj ne zna sta je sedmi krug pakla... tamo mi zivi kum... od sada idem iskljucivo autobusom...
@TDI Sad' ce Ljubitelj da prodje tu od Sajma ka Gazeli i da utvrdi da je sve savrseno ravno.

Ta deonica prema Sremcici je stvarno nestvarna... rupe, kolotrazi, SAHTE! 

-
- Banned
Jesi li video ?
Sahtovi upali po 15cm, ima ih 15-ak na tom delu, a kada se predje pruga ja ne znam kako moze uopste da se predje preko kolotraga, ako ima nekoga u suprotnoj traci pa ne mogu suprotnom predjem zmureci i molim Boga da ne ostavim auspuh ili karter na putu, mislim da ako kolotrag taj poraste za 1mm da nece moci da se prodje. Jezivo i potpuno neverovatno, inace od kada odlazim kod njega tamo a to je poslednje 3 godine, nista pipnuli nisu prakticno... malo nesto...

- Kuzmanovic
Sta reci kada su sahtovi na Tosinom bunaru vec ulegli, a ulica se uradila pre par nedelja. Trenutno nije strasno, ali za mesec-dva bice.
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
@Ogi
Ono treba doziveti.
Juce su dole kod semafora skinuli asfalt, sad tamo sahte vire po 30 cm onako ostro isecene, neko ih obilazi sa leve neko sa desne, autobusi se jednom stranom popeli na trotoar i preticu ove sto obilaze!
I ona krivina pre ulaza u Zeleznik kod onih otpada je nestvarna, put se nakrivio od kolotraga.
Ono treba doziveti.

Juce su dole kod semafora skinuli asfalt, sad tamo sahte vire po 30 cm onako ostro isecene, neko ih obilazi sa leve neko sa desne, autobusi se jednom stranom popeli na trotoar i preticu ove sto obilaze!

I ona krivina pre ulaza u Zeleznik kod onih otpada je nestvarna, put se nakrivio od kolotraga.

-
- Banned
To je kliziste pre skretanja za Zel ja bih rekao, bukvalno se nakrivio put.
Gde to rade, bas kod skretanja za Zel ? Ili mislis na semafor pruzni ?
Samo kada bi uradili 500m od pruge prema Sremcaji...
Javi kada zavrse taj deo ako cesto prolazis.
Gde to rade, bas kod skretanja za Zel ? Ili mislis na semafor pruzni ?
Samo kada bi uradili 500m od pruge prema Sremcaji...
Javi kada zavrse taj deo ako cesto prolazis.

Ja u Sremcicu iskljucivo magistralom idem.
- Kuzmanovic
U Sremcicu samo bajsem i to kroz Ostruznicu pa uzbrdo. 
Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk

Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk