Egzotični automobili na našim ulicama
Re: Egzotični automobili na našim ulicama
Ovaj za kog ja znam (a video sam mu i Integrale za koju se isto propisno israo) nema ni bradu ni cvike... Ima onako malo naporan gas i glasno prica...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ovaj lik ima bradu, nosi cvidze i ima stomak. Pored ta 2 koja sam naveo imao je Yuga sa 2.0 lancinim motorom (posle je vratio fabricki) i ima Citroen dal c2 ili c3 isto neku sportsku verziju. I gomilu nekih VW Caddya
Brzine idu u H-a !!!

Kad malo bolje razmislim ima bar 2 kenjatora sa tom R27. Mozda sam izmesao ja 2 coveka. Onda je taj sto ima Lanciu auto kupio u GPu u Lazarevcu, a hteo da ga preproda drugaru mom dok je jos stajao u salonu za soma-soma i po EUR vise... Inace je za Lanciu pricao svakakve bajke, i da je Evolucija, i da su mu amortizeri rucno pravljeni, i da je kao nova... A kada smo isli da je gledamo ispistavi se da je stanje vise lose nego dobro, nije Evolucija, itd, itd... Inace Lancia mu stoji u Zage Malivuk, u nekoj od zgrada bivse Bukulje. Ovaj drugi sto ima naporan glas je isto kenjao o nekim Korvetama i ko zna cemu, pravi ozbiljnu kilometrazu, i sad vidim da ovo nije njegov auto jer je njemu cela soferka u vinjetama... Bas cu pitati drugara koji je bio sa mnom da li se seca kako izgleda taj sa Lanciom...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
Markoni napisao:Kad malo bolje razmislim ima bar 2 kenjatora sa tom R27.

Zeznuo sam se, ima 3... 
Treci isto vozi beli R27. Momak oko 35 god. Ja bio sa sluzbenom Z10, i u guzvi nekoj se vozim pored njega, i kazem mu kako je bas dobar auto. Pitam ga da li mi mozda radio zamenu za R26 Megane. Kaze on "On je bese Turbo?". Ja kazem da. A on ce "Uhh pa sta ce mi to, to se kvari..."
Naravno potvrdno sam klimnuo glavom uz smesak... 
Tapatalk Post

Treci isto vozi beli R27. Momak oko 35 god. Ja bio sa sluzbenom Z10, i u guzvi nekoj se vozim pored njega, i kazem mu kako je bas dobar auto. Pitam ga da li mi mozda radio zamenu za R26 Megane. Kaze on "On je bese Turbo?". Ja kazem da. A on ce "Uhh pa sta ce mi to, to se kvari..."

Tapatalk Post
Cekaj bre,ja imam kucu u Zage Malivuk i nikakve zgrade i cudesa tamo nemaju...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Da nemas i R27 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Nisu cudesa, nego Bukulja, preko puta Super Vera, pa malo iznad... Mis Irbijeve se sad vodi valjda...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
Izvini,sada vidim da postoji u stvari valjda 5 ulica Zage Malivuk,izgleda da se ceo kraj zove tako
Moja je Zage Malivuk 2. deo 

Malivuka na sve strane... 
Tapatalk Post

Tapatalk Post
Spamuje covek ceo grad 

- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
@Markoni
Videh ti bivseg Megana danas u Kg-u, vozio jedno 2km iza mene, popalio sve sto je moglo da se popali - dnevna svetla, maglenke, kratka svetla, pozicije...
Videh ti bivseg Megana danas u Kg-u, vozio jedno 2km iza mene, popalio sve sto je moglo da se popali - dnevna svetla, maglenke, kratka svetla, pozicije...

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Naravoučenije: ako ne želiš da budeš kenjator nemoj voziti Clio Sport 

Ja bih rekao "nemoj voziti Renoa". Od viška glava ne boli.