Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
Meni otvara.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
meni izbacuje kao nepostojeca strana
Zanimljivi oglasi
Meni rade oba.
Fin auto, samo je to preskupo jer je meni to auto za voznju, a ne za gledanje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Fin auto, samo je to preskupo jer je meni to auto za voznju, a ne za gledanje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Video sam je sinoc drugar mi poslao link, tesko je naci dobru a i generalno malo ih, ovoj je prednost sto je kupljena kod nas ali bez obzira na to jaka je cena iako tom autu cena moze samo da raste. Preko mogu da se kupe za oko 15k ali idu do 25-30, neki lik iz KV je pre nekoliko godina doterao par komada iz CH i prodavao ovde. Jedna mu se prevrnula sa prikolicom kad je transportovana pa je pepakovana u obicnu skoljku i time izgubila vrednost a mislim da je on registrovao i ostavio sebi, bilo je polemike na tu temu na arcs forumu.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Romansirana biografijamotorista napisao: 10 Nov 2022, 11:02Sada valjda hoće, pročačkajte malo link.
https://www.polovniautomobili.com/auto- ... eo-156-gta
![]()

nesto mi bas unutra i nije top za ovu km
Lik prelazio 2500km godišnje i plaćao ogromnu registraciju svake godine.
Pretpostavljam da je auto onda održavan isključivo u ovlašćenom pa se sve može i proveriti, na šta čisto sumnjam.
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Pretpostavljam da je auto onda održavan isključivo u ovlašćenom pa se sve može i proveriti, na šta čisto sumnjam.
Pa dobro takva kola se ne kupuju da se vozis sa njima svaki dan, to se realno uzima kao 2. ili 3. auto u kuci , vikend varijanta, ali mi cudno malo stanje volana i sedista za tako malu km, imao sam dve 156ice koje sam vozio a koje su imale oko 200k km na satu (vrv ne pravih) a kojima sedista i volan nisu izgledali nista losije od ove, e sad ako je kupljena ovde kao sto pise trebalo bi i da ima neke dokaze o servisima i sl. jer ovakav auto po ovoj ceni i sa ovom km to prosto mora da ima.
Zanimljivi oglasi
Ipak je to 20 godina stara alfa za pocetak, bez obzira na kilometrazu. Pritom tablice su menjane tako da tesko da je bas svake godine registrovan(osim ako nisu menjani gradovi kad su se menjali vlasnici)
-
- Pridružio se: 10 Sep 2021, 15:37
- Garaža: Alfa Romeo 159 2.2 jts
- Kontakt:
Ta prica sa zuljanjem bokova sedista i volana mi je inace jako nedorecena. Imao sam prilike da vidim aute sa 200.000 km, kojima sve to izgleda potpuno kao novo, a isto tako sam imao prilike da vidim aute sa ~50-60 hiljada gde su vec fino ogulilo, istrosilo. Prestao sam da trazim neka objasnjenja i razloge (poput voznja po gradu vs autoputu, ili nemac vs italijan, itd), jednostavno samo pogledam i konstatujem da li je ocuvano ili ne, i to je to.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Dodati na listu razloga i to da nije isto da li je korisnik bila npr. žena sa 55kg ili muskarac sa 120kg.
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Nisam ja ni rekao da nije moguce vidjao sam i ja i ovakve i onakve varijante ali ipak za ovu km i ovaj tip auta po ovoj ceni mi to malo upada u oci ako bih vec detaljisao, da je u pitanju obicna 156ica ne bih ni obracao paznju na to
Malo prešla al samo po NAVAKu 

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Eh, da je samo tamo bilo bi dobro...