Treba shvatiti da nije svuda ludilo, frka i nervoza u saobraćaju kao u Beogradu (mada mi i NS u poslednje vreme sve više liči na BG).

TT
Rakhil napisao:Ja sam vozio u zajebanijim gradovima od Beograda pa nisam pravio probleme tog tipa.
Ovde u PO je isto tako. Kad se upali zeleno svi polako krecu. Ali tako i treba, cak i kad neko malo ceka na zelenom niko ne svira, ili ako svirne to je jednom kratko, cisto radi obavestenja. Mislim, ne znam cemu zurba da se krene odma na zuto, pa to je 2-3 sekunde, sta ce da postigne time.Saša napisao:Rakhile, pola Novog Sada tako vozi.Moj drugar iz BG-a se jednom tako šokirao dok smo se vozili i stalno je ponavljao "Šta je ovo"!? Pa je na sledećem semaforu opet isto ponovio... Kada sam ga pitao šta nije u redu, rekao mi je da ako u BG-u na žutom nije već na pola raskrsnice - svi mu sviraju i psuju m...u. A "Lale", polako, prođe žuto, upali se zeleno... I još ne kreću, nego opet lagano.
I tako na svakom semaforu.
Treba shvatiti da nije svuda ludilo, frka i nervoza u saobraćaju kao u Beogradu (mada mi i NS u poslednje vreme sve više liči na BG).
TT