Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Alkohol nisam pominjao, niti mislim da ga mi u proseku mnogo konzumiramo.
Što se tiče pušenja, u slučaju muškaraca gora je Turska (kad se računa kao evropska zemlja). Ali tamo žene uopšte ne puše. Ovo govorim na osnovu liste koju bar jednom godišnje pročitam u "Politici". Ako imaš neke druge podatke sa interneta - molim navedi.
Što se tiče pušenja, u slučaju muškaraca gora je Turska (kad se računa kao evropska zemlja). Ali tamo žene uopšte ne puše. Ovo govorim na osnovu liste koju bar jednom godišnje pročitam u "Politici". Ako imaš neke druge podatke sa interneta - molim navedi.
Ђенерал Јанковић
Odlično, hvala.
Drago mi je što nismo najgori kada je reč o muškarcima, ali nažalost za žene sam pogodio.

Ђенерал Јанковић
SLOvenija baš visoko ( ili nisko ) na toj mapi, vidi se da nije više popularna cigareta. Ali zato u alkoholu i zelenoj travi nađu utehu 

^
https://jakubmarian.com/amount-of-alcoh ... urope-map/
Ali rekao bih da u BiH muslimani obaraju ovaj prosjek.
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
https://jakubmarian.com/amount-of-alcoh ... urope-map/
Ali rekao bih da u BiH muslimani obaraju ovaj prosjek.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Evo jedana od par mapa/grafikonasnork napisao: 01 Mar 2019, 23:05 Alkohol nisam pominjao, niti mislim da ga mi u proseku mnogo konzumiramo.

Ali da smo u vrhu - jesmo.
Alkohol sam naveo uzgred, posto sam bio ubedjen da puno pijemo, a ono negde 10.-12. u Evropi...
Britanci slabo puse, ali zato smrcu za sve pare 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Da, oni se lupaju haos. Lupaju se i ex SSSR ali djubretom.
Pa cime, time sto ne piju odnosno manje piju.nikaragva napisao:Cime ga obaraju?
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Piju oni kao svinje kad imaju priliku. To sto trabunjaju, no sami ne veruju u to. Znam jednog gastosa iz CH, kad je Ramazan ceka da prodje 17h da krene da se lesi.
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Zavisi kako ko, ali nisam mislio da nikako ne piju, vec manje od Srba i Hrvata (u BiH). Ima ih i koji jedu slaninu, ali dosta manje nego Srba i Hrvata koji jedu.shandu90 napisao:Piju oni kao svinje kad imaju priliku. To sto trabunjaju, no sami ne veruju u to. Znam jednog gastosa iz CH, kad je Ramazan ceka da prodje 17h da krene da se lesi.
Moj utisak je da ih manji broj pije, i ne vidim razlog da je na ovoj mapi BiH bolje rangirana od Hrvatske i Srbije, u RS majstori, zidari, moleri sabijaju pivo, rakiju, navece se ide u kafanu i pije i vozi, kad dodjes kod nekog starijeg odmah "moze rakijica" itd
U Mrkonjic gradu na slavama ubijaju s rakijom.