Mobile uploads
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Re: Mobile uploads
To bese TDI r line? Bas mu dobro legla ova folija.
Jeste 2.0 TDI 115 konja , a optiku sam uzeo od nekog decka sa Kosova . Folija je radjena u Bujanovcu svaka preporuka .
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Kuzmanovic
Samo redovna regeneracija DPF-a i nema brige. 
Hvala ti na lepim recima , ali mislim da je bolje da DPF isecem ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Kuzmanovic
Samo ako ces da radis remap.
Ima jedan tjuner u Homoljskom okrugu , nije skup , kazu da je specijalista za dizele , mislim da cu otici da uradim .
Bar nema amortizer haube
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kakav je sa potrošnjom? Mora da sa tim gasiranjem prelazi 4.5l?
Имам једно потпитање...
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Koji će ti? Jel treba jednog dana da oslabi pa da te hauba lupi po temenu da te onesvesti i ko će te naći u podzemnoj garaži?
Još bespotreban trošak, ja moj platio 20€ u neomašćenoj prodavnici.
Grad 7 , otvoreno 5 , ali uzecu ajfon pa ce sve biti bolje .elMaestro napisao: 08 Jan 2026, 21:08 Kakav je sa potrošnjom? Mora da sa tim gasiranjem prelazi 4.5l?
Rešiš to i ide to ispod 4 sa prosekom 132kmh. Mada i dalje to ne može da plati grižu savesti što uništavaš ozonski omotač teranjem na naftu.
Имам једно потпитање...
Budim se nocu u suzama znajuci posledice mojih dela , ali 80-120 je mnogo bolje .
Fuj, makijavelisto!
Savremeni benzinac bi u tom međuubrzanju bukvalno duplo manje CO2 izbacivao.
Имам једно потпитање...