Kako se vozi u Srbiji?
Re: Kako se vozi u Srbiji?
Poredite neuporedivo. Motor koji je u trenutku udara bio na 200, realno je vozio osetno preko toga, u zoni gde je ograničenje 60, je nevidljiv i sam je kriv. Motoristi moraju da shvate da su sami sebi najveći prijatelji i neprijatelji. Niko ih ne čuva osim njih samih.
Situacija sa kamionom bilo to na magistrali ili auto putu je potpuno drugačija. Ubeđen sam da su kamiondžije u fazonu "ko ga jebe, nek koči" jer nema šanse da ne vidi auto koji mu se približava npr levom trakom na AP i pred kog iskoči sa vrtoglavih 102 km/h dok prestiže kolegu koji ide 101km/h.
Situacija sa kamionom bilo to na magistrali ili auto putu je potpuno drugačija. Ubeđen sam da su kamiondžije u fazonu "ko ga jebe, nek koči" jer nema šanse da ne vidi auto koji mu se približava npr levom trakom na AP i pred kog iskoči sa vrtoglavih 102 km/h dok prestiže kolegu koji ide 101km/h.
Jel ograničenje 80 km/h tj, magistrala van naselja?H4wkeye napisao:Po meni, vozaci ovih privatnih autobusa ala Zika Turs ili Mika Turs itd. uglavnom krsine neke, definitivno nisu normalni. Sinoc idem ka Smederevu oko 8 uvece, kisica neka pada. Vozim 80km/h, a ovaj bilmez u autobusu me pretice. Isao je jedno 90-100. I to ne samo mene nego je redom obilazio vozila i iza mene... I jos ima neka raspala svetla nisu nastelovana lice kao da su duga. Svi zivi mu blicali iz suprotnog smera.
Jeste ako nije drugačije obeleženo. Put rezervisan za motorna vozila je 100.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
teško da će da ga prestiže sa 102 km/h, pošto imaju blokadu na 90 km/h. Osim u retkim slučajevima, ako je skinuo blokadu, ali onda ide debelo preko 100 km/h.Paja napisao:Poredite neuporedivo. Motor koji je u trenutku udara bio na 200, realno je vozio osetno preko toga, u zoni gde je ograničenje 60, je nevidljiv i sam je kriv. Motoristi moraju da shvate da su sami sebi najveći prijatelji i neprijatelji. Niko ih ne čuva osim njih samih.
Obično bude tu razlika 1-2 km, i onda se vuče 10 km. U Nemačkoj hoće da uvedu da to bude kažnjivo pošto usporavaju mnogo saobraćaj.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Nije poenta u tome već da prestiže nekog ko ide par km sporije
Poenta je u tome da iznosi neistinu, a drugo, ako si pročitao ostatak, možeš da vidiš da sam obrazložio i taj problem.
- Grujic
- Moderator
Šta je neistina?
ne volim kad se ljudi frljaju sa ciframa, a pogotvo ne o kamionima. Ispravio sam da nema zabune. A da je za putnička vozila ludnica kad krene šleper šlepera da pretiče to jeste...
To sto propaganda prica.Grujic napisao:Šta je neistina?
- Grujic
- Moderator
Gluvi telefoni.Libero napisao:ne volim kad se ljudi frljaju sa ciframa, a pogotvo ne o kamionima. Ispravio sam da nema zabune. A da je za putnička vozila ludnica kad krene šleper šlepera da pretiče to jeste...
Ja te pitam šta je neistina jer mi liči da si se uhvatio za cifru koja ovde nije bitna, poenta je da oni prestižu nekog ko ide minimalno sporije od njih i onda to traje sto godine, a da li je to 100 i 102 ili 85 i 87 nije toliko bitno jer je izneseno figurativno.
O istiniljubivi prosvetli nas čim naučiš šta znači figurativno.Libero napisao:Poenta je u tome da iznosi neistinu, a drugo, ako si pročitao ostatak, možeš da vidiš da sam obrazložio i taj problem.
Nemam pojma kojom brzinom idu niti želim da znam. Poenta je da šleper iskoči ispred mene koji ga sustižem 30-50km/h većom brzinom pa moram da bodem kočnicu ko nenormalan, a sigurno me je video i zabole ga.
E vidiš u tome i jeste problem što nećeš da znaš koliko kamion ide, a pošto i ovo sigurno nećeš da znaš, u dosta situacija je to vrlo koristan podatak, ali ti ne želiš da znaš.
Ovo za figurativno, Hvala što si me prosvetlio, da mi nisi rekao umro bih u neznanju
Ovo za figurativno, Hvala što si me prosvetlio, da mi nisi rekao umro bih u neznanju

I koliko kamioni idu po nasem auto putu? da ne umremo u ne znaju?
idu 110kmh a pisu na taho da idu 90kmh 
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Mislis ovaj rad.
http://www.youtube.com/watch?v=0xmltOo7NXk

http://www.youtube.com/watch?v=0xmltOo7NXk