Svake godine Mozzart organizuje takmicenje. Ne radi se o broju uplata niti visini, vec svake godine postoje odredjena pravila igre. Uglavnom je to da ti se boduju prva 3 tiketa koja uplatis tog dana, tj NAJBOLJI od prva 3 uplacena. Svakog dana dobijas bodove i presek se pravi na mesecnom nivou (gde se dele nagrade kada je prva bila 3 sezone Polo, a poslednje sezone Yaris), kao i globalna tabela gde su delili Porsche automobile 3 sezone, a poslednje sezone je bila kes lova za humanitarne svrhe i nesto simbolicno za dobitnike.
Detaljna pravila ovde: http://www.mozzartbet.com/sr/mozzart-club/takmicenje
Valjda ce poceti novi ciklus od aprila, mada nesto ima problema sa novim zakonom o igrama na srecu koji limitira da se nagradne igre mogu organizovati samo 2 puta godisnje i to svaka u max trajanju mesec dana, a ovo Mozzartovo traje 9 meseci. Ako uspeju da izvrdaju, eto nove sezone takmicenja.
Inace sam prve sezone (2008.) osvojio Porsche Boxster, onda naredne nista, pa 2010. Porsche Cayman, pa 2011. Yaris i 2 skutera... Da, dobar sam...

Ne racunam GOMILU sitnijih nagrada (3x LCD TV, 2x laptop, 2x kamera, 2x mobilni telefon, 7x bicikl...)

Doduse, sve to i kosta, jer svakog dana moras igrati 3 tiketa po 100 din i svakog dana moras igrati tikete sa 10-tak parova koji gotovo nikad ne prolaze, kakvegod kvote stavljao. Ustvari, mozes ti igrati i kvote @1.20-1.30 ali onda slabo idu bodovi, tako da nema smisla.
Jos ja igram i na moju karticu i na zeninu, pa je to 600 din svakog dana, ali u mom slucaju se trosak isplati jer znam da cu uvek biti pri vrhu i uzeti poneku nagradu, da se pokrpim sigurno, a ako dodje i kakav auto - ihaj!