Kladionica

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Re: Kladionica

Post od Texonja »

@Gaginho (iz druge teme)
Svake godine Mozzart organizuje takmicenje. Ne radi se o broju uplata niti visini, vec svake godine postoje odredjena pravila igre. Uglavnom je to da ti se boduju prva 3 tiketa koja uplatis tog dana, tj NAJBOLJI od prva 3 uplacena. Svakog dana dobijas bodove i presek se pravi na mesecnom nivou (gde se dele nagrade kada je prva bila 3 sezone Polo, a poslednje sezone Yaris), kao i globalna tabela gde su delili Porsche automobile 3 sezone, a poslednje sezone je bila kes lova za humanitarne svrhe i nesto simbolicno za dobitnike.

Detaljna pravila ovde: http://www.mozzartbet.com/sr/mozzart-club/takmicenje
Valjda ce poceti novi ciklus od aprila, mada nesto ima problema sa novim zakonom o igrama na srecu koji limitira da se nagradne igre mogu organizovati samo 2 puta godisnje i to svaka u max trajanju mesec dana, a ovo Mozzartovo traje 9 meseci. Ako uspeju da izvrdaju, eto nove sezone takmicenja.

Inace sam prve sezone (2008.) osvojio Porsche Boxster, onda naredne nista, pa 2010. Porsche Cayman, pa 2011. Yaris i 2 skutera... Da, dobar sam... :ovacije:
Ne racunam GOMILU sitnijih nagrada (3x LCD TV, 2x laptop, 2x kamera, 2x mobilni telefon, 7x bicikl...) :)

Doduse, sve to i kosta, jer svakog dana moras igrati 3 tiketa po 100 din i svakog dana moras igrati tikete sa 10-tak parova koji gotovo nikad ne prolaze, kakvegod kvote stavljao. Ustvari, mozes ti igrati i kvote @1.20-1.30 ali onda slabo idu bodovi, tako da nema smisla.
Jos ja igram i na moju karticu i na zeninu, pa je to 600 din svakog dana, ali u mom slucaju se trosak isplati jer znam da cu uvek biti pri vrhu i uzeti poneku nagradu, da se pokrpim sigurno, a ako dodje i kakav auto - ihaj! :D
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Ako sam dobro razumeo treba da uplatis recimo 3 tiketa po 100 din dnevno, sa sto vise parova, tj sto vecom kvotom, a nije bitno da li ce proci, tj sto vise parova prodje ti dobijas vise bodova?

A i da pucas dnevno po 500 dn na obe kartice, opet to ne moze da se meri ni sa dva skutera, a kamoli sa cetvorotockasima koje si osvojio... Reci mi jel kajman kod tebe ili si ga mozda prodao u NS? :)

Imas nesto za veceras od 20:00 pa na dalje, neke parove? :mrgreen:
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
Aleksandar194
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: Koji bus prvi naiđe...

Post od Aleksandar194 »

Partizan-Zvezda pp2 bh :mrgreen: kvota 2.8
Slika
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Gaginh0 napisao:Ako sam dobro razumeo treba da uplatis recimo 3 tiketa po 100 din dnevno, sa sto vise parova, tj sto vecom kvotom, a nije bitno da li ce proci, tj sto vise parova prodje ti dobijas vise bodova?
A i da pucas dnevno po 500 dn na obe kartice, opet to ne moze da se meri ni sa dva skutera, a kamoli sa cetvorotockasima koje si osvojio... Reci mi jel kajman kod tebe ili si ga mozda prodao u NS? :)
Imas nesto za veceras od 20:00 pa na dalje, neke parove? :mrgreen:
Da, 3 tiketa dnevno po 100 din, max 15 parova na tiket, mada je bilo i kada je bilo max 10 parova. Bitno je da li ce proci, jer ti sve pogodjene kvote mnoze, a sve promasene ti dele, pa ti stavi kvotu 10 ako smes, pa kad je promasis i kad ti podeli moz' da bacis tiket. :uf: Dakle, treba balansirati da imas sto manje promasaja, a opet da ne budu jako male kvote pa da ti bude zalud sto si pogodio npr 10 od 15...

"Ne moze da se meri sa 2 skutera, a kamoli cetvorotockasima..." DA, ali to je u mom slucaju, a imas ljudi (mnogo ljudi) koji se redovno takmice ali nisu nikad nista osvojili. Njima je to cisto pucanje para. Samo na mom uplatnom mestu ih znam 20-30 takvih, a koliko ih je u Srbiji... Mozes da igras i na 10 kartica, dzabe ti ako nemas znanja, informacija, ako ne pratis trziste itd...

Nema nista za veceras, a i da ima nije ti garant. U principu, niko nije cudotvorac i ja pravim plus od 5% , mozda malo vise, tako da cesto promasujem i da bi bio u plusu morao bi da pratis bukvalno svaki moj bet po bukvalno istoj kvoti. Razlika izmedju kvote @2.25 i @2.20 je npr velika, jer sam statisticki gledano sa prvom u plusu, sa drugom na nuli.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

Texonja, svaka cast... :klanjamse:

Sve sa matematicke strane, plus svakodnevno citanje, i razgledanje... Plus znanje i instikt...

To je 8-casovno radno vreme... :D

ZADAR ZABOK!!! Zna li iko rezultat???

Nema veze, nasao sam :x

Jbga, opet nije lose... :)
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm

Post od Milos_kg »

Molim Boga da ne dodje Udineze 1x, Barsa 2-4, Sporting 1&3+, Palermo 3+... jer sam sastavio tiket od 13 tekmi i do sad su 9prosle, a nisam ga uplatio jer me od ranog jutra trese groznica i visoka temperatura :x

Slika

Poslednja je Besiktas 1i3+, ne vidi se dobro. :uf:

EDIT: Izadje Palermo 3+ u prvom poluvremenu :kuku:
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Pa dobro si gađ'o. Kud ne uplati. :kuku:
Širim haos!
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:

Post od Milos_kg »

A tako ti to ide kod mene... za nedelju dana su mi prosla 2 neuplacena tiketa... a kad uplatim, padnem na po 1-2max :(

Barsa i Valensija se raspucali :mrgreen: Odok gledam tekmu.
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:

Post od Milos_kg »

Dobro je, izgleda da bih opet pukao na 1 - Sporting 1i3+ :mrgreen:
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:

Post od bane valjevo »

Dobio Palermo, Psg nereseno, Udineze nereseno, jos samo Barca, i to je to...

Zeznuo me Zadar danas za odlicnu lovu, inace sve uslo...
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Bane, ko ti je kriv kad slusas budale... :pardon:

BTW, ova Valencia se nesto zamerila Messi-ju. Ugurao im je 3 komada za sad, a jos se igra...
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:

Post od bane valjevo »

Ma pusti to, Zadar je bio kolateralna steta :D ... Nego, ti kad god imas neku ideju, izlozi je odje... :)
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Ima nesto za veceras? Neke dojave, sigurice?

Inace ne znam da li sam pisao, pre par dana sam odigrao tiket sa 7 parova, pogodio sam 1 :mrgreen:
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:

Post od bane valjevo »

Ako bi da igras neke vece pare, ja bih odigrao Napoli 1X veceras... Mozda cak i cist 1, ako skupim testikularne mase... :D
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Chelsea je maltene na kolenima, lose igra vec mesecima, u nikad gorem trenutku gostuje u Napulju kod ekipe koju najvise gotivim iz Italije, trener moze da se oprosti od posla ako kiksnu tako da povrh svih problema sa igrom i formom imaju i veliki pritisak na svojoj grbaci...
... ALI... s obzirom koliko raste dvojka i da je sada vec oko @3.70 i ja se razmisljam da odigram dvojku na veliki bogati Chelsea. Malo na osecaj, malo iz inata... Na osecaj koji me je toliko puta prevario. :uf:

U svakom slucaju, ili cu igrati X2 ili 2 ili nista, jer mi se ne dopada sto je Napoli preuzeo ulogu favorita prema svim tekstovima i prema kvotama.
Odgovori