Maserati Levante
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Re: Maserati Levante
Ne bih imao dilemu oko boja, ova teget mu stoji brutalno. Znam da je to tradicionalan izbor za Maserati, ali i bez toga, auto sa tom bojom iskace iz mora sivih i crnih SUV-ova.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Stvarno su mogli da nacickaju jos dugmica oko menjaca, ovako bas prazno i prosto deluje, ocigledno da za sve zivo mora da se tapka po ekranu.
I ovi mu kao rivale navode Macana i F Pace iako je i od Cayenna duzi 15cm, po duzini je u rangu gls, q7 i rr.
I ovi mu kao rivale navode Macana i F Pace iako je i od Cayenna duzi 15cm, po duzini je u rangu gls, q7 i rr.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Dimenzije su na nivou, a po spoljnom izgledu deluje mnogo kompaktnije.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Njih povlaci cena da ih trpaju u isti kos. Rekoh da je Levate dosta povoljan.Kornjaca Rade napisao:Stvarno su mogli da nacickaju jos dugmica oko menjaca, ovako bas prazno i prosto deluje, ocigledno da za sve zivo mora da se tapka po ekranu.
Svejedno, brkaju babe i zabe.
Gledam sad malo ove clipove i citam, ovo neplanirano ispade i sasvim solidan off-roader i pride se sjajno vozi na putu. Bice ovo samarcina Cayennu, mada mi enterijer nije na nivou Cayenn-a.
Ova tegete je definitvno jako lepa, ne znam koji enterijer najbolje ide sa njom.
Ova tegete je definitvno jako lepa, ne znam koji enterijer najbolje ide sa njom.
Verujem da je sklopljen perfektno uzivo

Ajde scudi idi malo u pm jel znas...? 
Jeste, sklopljen je perfektno.

Jeste, sklopljen je perfektno.
Lepsi mi i spolja od Levantea. Doduse ako se uzima benzinac tu je Maser privlacniji. 

http://www.auto-motor-und-sport.de/fahr ... 33832.html

http://www.topgear.com/car-reviews/levante/first-drive

http://www.topgear.com/car-reviews/levante/first-drive

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Uz teget najbolje idu svetlije nijanse sive, bež-svetlje braon i bordo.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Kornjaca Rade napisao:Stvarno su mogli da nacickaju jos dugmica oko menjaca, ovako bas prazno i prosto deluje, ocigledno da za sve zivo mora da se tapka po ekranu.
Da li se zezaš da treba da dodaju nepotrebne i besmislene dugmiće?

- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Ne, ja bas volim kad ima dosta dugmica oko menjaca, lepse i bogatije mi izgleda enterijer a i cini mi se da je ergonomicnije resenje od nabijanja svih funkcija na touch. Cayenne mi je npr. vrh 

Da, treba da bude sto vise dugmica. Em sto lepo izgleda kad se uradi kvalitetno kako treba, razbija monotoniju em sto je mnogo zgodnije od touch screen komadi.
Porsche je najbolji primer, mada ga na svakom testu prozivaju kako ima previse dugmica. Nadam se da ce ih dodati jos a nikako izbacivati
Porsche je najbolji primer, mada ga na svakom testu prozivaju kako ima previse dugmica. Nadam se da ce ih dodati jos a nikako izbacivati

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Em je lepše, em je lakše za upotrebu, em u slučaju kada crkne touch ili neka konekcija onda ništa ne radi što je u tom sistemu. Dole integrisani sklopovi!