Brzi je i od C i E 6.3 i SL AMG-a svih, a kostaju 3-4 puta vise?

Kao sto sam vec u nekoj temi pre rekao, Renault ulaze ogromne resurse u to vreme na Nurburgringu i to nije toliko merodavno za nasu pricu. Ne osporavam samo konstatujem.
Uroš S. napisao:U sledećem Auto Bildu biće test Astra OPC vs. Scirocco R, jedva čekam jednu prikladnu temu
Dusan napisao:Iskreno mislim da ce se Astra mozda i bolje pokazati, ali ipak je Scirocco model iz 2008. Cekamo sedmicu GTI/R.
Uroš S. napisao: U sledećem Auto Bildu biće test Astra OPC vs. Scirocco R, jedva čekam jednu prikladnu temu
To se i ocekivalo. Kao sto sam i rekao sciroccoa je pregazilo vreme. Nikako ne bi islo da je OPC bio losiji. Ti testovi ne moraju toliko da govore, ali opet kazem vrv je OPC bolji.
Bulja na stazi al u svemu ostalom je Roditelj, od toga mu je i R u nazivuRS TEAM napisao:Dovoljno je reći da je GTi R i sl. bulja na stazi i to žešća i to je to
Floyd napisao:Poznajuci Auto Bild ja sam ocekivao da ce i pored svih prednosti OPC-a, pobedu da kao i uvek izvuce VW zbog plastike koja je prijatnija na dodir