VW Golf VII

Opšte diskusije o markama i modelima automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Re: VW Golf VII

Post od Dusan »

Ne posustajem tu sam! :loool:

Brzi je i od C i E 6.3 i SL AMG-a svih, a kostaju 3-4 puta vise? :rofl: :rofl:

Kao sto sam vec u nekoj temi pre rekao, Renault ulaze ogromne resurse u to vreme na Nurburgringu i to nije toliko merodavno za nasu pricu. Ne osporavam samo konstatujem.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Pa i S65 AMG kosta 10 puta vise,pa ne vidim kakve veze ima sto je sporiji od Megana na stazi? Bmw 760,Audi A8 6.0 takodje...
I ni od jednog SL-a od 2005-e nije brzi...
Govorim o vozilima iz te klase,slicnim vozilima... Ne mozemo porediti babe i zabe.
I Radical je osirio SLS,R8 GT,sve moguce Ferrarije i Lamborghinije,pa kakve to veze ima jedno sa drugim?

Bmw M1 je takodje sporiji od Megana...
Ja prosto ne mogu da verujem...

Kako mislis ulaze ogromne resorse? Sta to znaci,stavljaju im gumenu podlogu?
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:

Post od Dusan »

Stvarno nemam snage da opet pisem o ovome. :zbunjen: Kao sto sam vec rekao u nekoj temi, sva vremena koja je postigao Renault su tacna, neosporiva i za svaku pohvalu. Sve to stoji. Samo stalno pokusavam da objasnim da su ta vremena postignuta uz punu podrsku fabrike, u njihovoj organizaciji (zatvorena staza, setovi pneumatika, posebno gorivo, placen vozac itd, itd...) znaci skoro pa idealni uslovi. :) Vecina ostalih vremena su nezvanicna, tj neki vozac proveze krug obicno kada je Track-day ili tako nesto i to vreme se upise. Ako razumes sta hocu da kazem razumes, ako ne odustajem. :pardon:
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Al' se zastranilo u temi, opet opc, opet renault :kezo:

TT post
RS TEAM
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:56

Post od RS TEAM »

Šta ćeš kad se zna ko je najbrži :mrgreen: , doduše oni su imali specijalne gume, Nasino gorivo, vozio ih je Alonso lično, a ovi imali punjene gume točkiće sa trotineta, mešavinu al bogatiju i vozili ih neki čobani, budale. Dovoljno je reći da je GTi R i sl. bulja na stazi i to žešća i to je to
Korisnikov avatar
Misha
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive

Post od Misha »

Uroš S. napisao:U sledećem Auto Bildu biće test Astra OPC vs. Scirocco R, jedva čekam jednu prikladnu temu :rofl:
Dusan napisao:Iskreno mislim da ce se Astra mozda i bolje pokazati, ali ipak je Scirocco model iz 2008. Cekamo sedmicu GTI/R.
:D

Slika
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Uroš S. napisao: U sledećem Auto Bildu biće test Astra OPC vs. Scirocco R, jedva čekam jednu prikladnu temu :rofl:
:kokice:
Širim haos!
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:

Post od Dusan »

misha napisao:
Uroš S. napisao:U sledećem Auto Bildu biće test Astra OPC vs. Scirocco R, jedva čekam jednu prikladnu temu :rofl:
Dusan napisao:Iskreno mislim da ce se Astra mozda i bolje pokazati, ali ipak je Scirocco model iz 2008. Cekamo sedmicu GTI/R.
:D

Slika
To se i ocekivalo. Kao sto sam i rekao sciroccoa je pregazilo vreme. Nikako ne bi islo da je OPC bio losiji. Ti testovi ne moraju toliko da govore, ali opet kazem vrv je OPC bolji. :pardon:

@RS TEAM, ne vidim svrhu tvog posta. Nisi napisao nista konstruktivno i nista nisi rekao, zato nemam sta da ti odgovorim.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Poznajuci Auto Bild ja sam ocekivao da ce i pored svih prednosti OPC-a, pobedu da kao i uvek izvuce VW zbog plastike koja je prijatnija na dodir :kezo:
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

RS TEAM napisao:Dovoljno je reći da je GTi R i sl. bulja na stazi i to žešća i to je to
Bulja na stazi al u svemu ostalom je Roditelj, od toga mu je i R u nazivu :P
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

Floyd napisao:Poznajuci Auto Bild ja sam ocekivao da ce i pored svih prednosti OPC-a, pobedu da kao i uvek izvuce VW zbog plastike koja je prijatnija na dodir :kezo:
:kezo: :kezo: :kezo:
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

VW Golf VII: Production starts in August, start of European sales in November
http://www.germancarblog.com/2012/07/vw ... n-november

VW will start production of the next-generation VW Golf in August and the European sales will start in November. Great!

But now we learn via a report from Autonews Europe that production of the Golf Mk7 will begin at Volkswagen’s German manufacturing plants in Wolfsburg and Zwickau in Germany, in early August and that the compact hatchback will roll out to European showrooms in November.

The new Golf will be the second model after the latest generation Audi A3 to make use of the VW Group’s modular transverse matrix (MQB) platform. It’s exterior styling is expected to be an evolution of the current model’s design DNA as Volkswagen does not want to alienate buyers of its most successful model series.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Slika
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
pigeon
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 12:22
Garaža: Škoda Octavia A8 1.4TSI 8AG + Fiat 500

Post od pigeon »

:doubleup:
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions: