Škoda Octavia RS
Re: Škoda Octavia RS
Gde loša? Potpuno je luda.
Tapatalk
Tapatalk
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Dobra je i zelena. Stavio bih joj crnu foliju na krov i još ponegde. Isfuran je fazon, ali pravi dobar kontrast sa ovom bojom.
- stefank
- Pridružio se: 14 Nov 2014, 01:36
- Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI
Sve joj boje stoje. Cak i zuta, koju mi je inace odvratno vidjeti na autu, je odlicna:

I ja ovo htedoh da napisem, plava, bela, zelena, crvena, zuta, grafitno siva, sve su odlicne. Obicna silver i crna su verovatno vecini ok, ali po meni su ove ostale bolji izbor za novog RSa.stefank napisao:Sve joj boje stoje.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: Škoda Octavia RS
Skudi kao bane kada je nabrajao dobre boje za paju lubenicara 
Послато са GT-N7100

Послато са GT-N7100
Steta sto ne naprave RS TDI 4x4 to bi sigurno imalo kupce.
Ili bi to mnogo zaslo u teritoriju Audija ?
Ili bi to mnogo zaslo u teritoriju Audija ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Re: Одг: Škoda Octavia RS
Izvukoh se sa crnom i sivomIvan napisao:Skudi kao bane kada je nabrajao dobre boje za paju lubenicara
Послато са GT-N7100

- stefank
- Pridružio se: 14 Nov 2014, 01:36
- Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI
Mislim vise VW-a nego Audija, ali svejedno ocigledno da imaju razlog zasto to ne zele da izbace, jer bi sklepali oni komponente od Golfa odmah, nije da ne mogu da ga naprave. 

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Obavezno bih kupio neku jaku boju da uzimam novu, jebo postprodaju
Nemas ti coyones za to.

Nego, koliko god ova crvena bolesno izgledala, ne znam da li bih ikada kupio ne-metalik. Kilo laka je kilo laka
Mislim da bi mi se izbor sveo na plavu metalik i crnu. Pobedila bi crna jer mi je plava mnogo drecava za svakodnevni auto

Nego, koliko god ova crvena bolesno izgledala, ne znam da li bih ikada kupio ne-metalik. Kilo laka je kilo laka

Mislim da bi mi se izbor sveo na plavu metalik i crnu. Pobedila bi crna jer mi je plava mnogo drecava za svakodnevni auto

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Uzmi teget, pa da opet kukaš kako se svaka ogrebotina vidi.Rakhil napisao:Obavezno bih kupio neku jaku boju da uzimam novu, jebo postprodaju

Širim haos!
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Uzeo bih onu tamniju crvenu metalik na prvom mestu, zelena na drugom, plava na trecem. Crnu nikako nikako, sive, srebrne i bele samo ako ima neki do jaja popust na vozilo sa lagera
crna je zakon za sve auta pa i za RS oktaviju
odlican auto inace i odlicnog izgleda
odlican izbor Slobo

odlican auto inace i odlicnog izgleda
odlican izbor Slobo