Xepoj87 napisao:
Jadno mi je koliko ljudi nemaju karaktera i koliko nemaju svoje JA,a jos mi je zalije sto sve to primecujem...A kuliranje mi nije jaca strana
A slazem se i za ostalo receno.
... osim za baletanke. Umeju odlicno da stoje, samo sto neke zene umeju da ih ukombinuju, neke ne.
Druga stvar je sto su potpuno nezdrave, sto po stopala, sto po kicmu.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
dragvorl napisao:Bude Cortez i kod nas u radnjama, ali povremeno. Inace ih Nike ima u ponudi konstantno, samo eto, kod nas verovatno znaju da ne mogu da dobro zarade na njima jer ce se malo prodati pa ih ne drze.
Ima u Indjiji, ja kupio, po pristupacnoj ceni...
Ja sam mislio da su tu liniju ukinuli, posto nema nigde u NS ni odece ni obuce Cortez.
Nikada neću razumeti devojke koje toliko nemaju prvo stava, a onda ni stila da dozvoljavaju sebi da misle da je ono što par matorih gejeva šnajdera smisli za tu sezonu baš super. Pa imaj idej šta ti dobro stoji, šta je lepo, a šta ne, kupi svake godine po nešto, ali furaj svoj fazon.
Baletanke definitivono mogu da budu super ako neko ume da ih nosi. I među baletankama ima ružnih i lepih prvo oblikom, a onda i dezenom, ali sigurno ima dobrih. Npr http://www.prettyballerinas.com/index.p ... 87&lang=en
Imaju i muškarci svoje ispade. Prvo što mi pada na pamet su beli kaiševi i bele cipele.
dragvorl napisao:Bude Cortez i kod nas u radnjama, ali povremeno. Inace ih Nike ima u ponudi konstantno, samo eto, kod nas verovatno znaju da ne mogu da dobro zarade na njima jer ce se malo prodati pa ih ne drze.
Ima u Indjiji, ja kupio, po pristupacnoj ceni...
Ja sam mislio da su tu liniju ukinuli, posto nema nigde u NS ni odece ni obuce Cortez.
Patike imaju stalno u ponudi, imas i na sajtu a i kad sam bio u USA bilo je u ponudi i ponekoliko modela. Cak moze da se naruci i personalizovani model, tj. da sam izdizajniras na sajtu i oni ti posalju.
paja napisao:
Imaju i muškarci svoje ispade. Prvo što mi pada na pamet su beli kaiševi i bele cipele.
Sta fali belim platnenim kaisevima uz farmerke? A i drug Tito je nosio bele cipele.
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Nego, ja tako ne podnosim da vidim muskarce u japankama (osim na moru/plazi/bazenu...).
Iz nekog razloga, deluje mi totalno pederski.
Btw, japanke bi nekako i oprostila (ipak su velike vrucine ne moze se biti u patikama stalno), ali sto vecina ne vodi racuna o higijeni noktiju/peta....
mljacko napisao:
Iz nekog razloga, deluje mi totalno pederski.
Ogi, jesi li joj ti ukrao sifru?
Mene nerviraju japanke i nikad ih nisam nosio jer me JEBE ono izmedju palca i prsta do njega. Kada kazem "jebe", to mislim doslovno. Totalno neprijatan i neprirodan osecaj.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!