2017 Honda Civic
Re: 2017 Honda Civic
Jedno stotinak kutija u kojima su bile spakovane sve stvari plus gomilu nameštaja. U njima je bila i posteljina i police i svašta nešto još.
Još neko pitanje oko selidbe? A vi jeste li se selili?
Još neko pitanje oko selidbe? A vi jeste li se selili?
Koliko puta si isao tamo vamo?
Dodatak - dvadesetak VHS kaseta takodje 

Mnogo. Oko mesec dana po par puta dnevno. 1400m u jednom smeru i toliko u drugom.Laki021 napisao:Koliko puta si isao tamo vamo?
Poslednja izmena od jaksa u 17 Sep 2016, 22:33, izmenjeno 1 put ukupno.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
I ja sam ceo selio stan jugom ali to nije zato što ima magic seats, nego zato što nisam hteo da platim kombi
Jugo je ok za escajg i video kasete. Za malo veće kutije je civic bolji, zato i postoji ova tema.
Zato sad imaš Espace 

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Pa da, još onda sam se zarekao... i uspeo sam u životu 

Ali najjaca izjava
Magic seats mnogo znace, selio sam se Civicom bez angazovanja kombija...7 godina po 3 puta dnevno

Magic seats mnogo znace, selio sam se Civicom bez angazovanja kombija...7 godina po 3 puta dnevno

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ok, vidim da ne odustaješ, pa da postavimo stvari u odgovarajući kontekst.
Ja se jesam selio s civicom, kolege s nekim drugim hečbecima ili limuzinama nisu mogli da stave ni pola stvari kao ja u civic.
Stan, tj oba, sam sam zaradio i kupio, kao i civic, što me kvalifikuje da dajem komentare koje dajem, a civic 2017 razmatram i da kupim.
U čemu je problem?
Ja se jesam selio s civicom, kolege s nekim drugim hečbecima ili limuzinama nisu mogli da stave ni pola stvari kao ja u civic.
Stan, tj oba, sam sam zaradio i kupio, kao i civic, što me kvalifikuje da dajem komentare koje dajem, a civic 2017 razmatram i da kupim.
U čemu je problem?
Problem je sto ne umes da se salis mozda?
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Naravno da umem - civic je super za 3 police i posteljinu. Magic seats su do jaja za to 
Eto, čak ni ne zvučim kao Švarceneger

Eto, čak ni ne zvučim kao Švarceneger

Koliko sam pratio američke forume glavna zamerka su integrisani nasloni za glavu pozadi, a roletna na vrhu prtljažnika se uklanja ka boku, umesto ka prednjim sedištima. Ne znam da li je tako i na devetoj generaciji.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Rezervoar je bio napred, sad više neće biti, te nema ni magic seats.maniaxxx napisao:
Izbacuju magic seats jer su rezervoar pomerili izpod prednjih sedišta, zato se sad sedi niže, ali nema mesta za magic seats