Održavanje ulica - Beograd

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Re: Održavanje ulica - Beograd

Post od H4wkeye »

I ovde su pocele da se otvaraju rupe. Sinoc sam se krstio sta se rupa pojavilo u jednom delu gde prolazim. Slalom treba da se vozi da bi izbegao. U nekim delovima grada je katastrofa stanje sa rupama plus u centru ona ulica i dalje razrovana, niko nista ne radi da sanira naravno.
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Mi ne zasluzujemo bolje. Mi tako zelimo. Ja imam neku potajnu zelju da nam kao narodu bude sve gore I gore.
ddanijell
Reactions:
Pridružio se: 24 Maj 2017, 23:41
Garaža: SEAT ATECA 2.0 CR TDI 190hp DSG 4Drive XCELLENCE

Post od ddanijell »

Kada sam te upoznao video sam ti onu sadomazo crtu :kezo: (salim se naravno) .
U Smederevu slicna situacija, posle ovog snega je katastrofalno, na srecu auto mi fino podnosi sve to ali mora malo slalom voznja na pojedinim deonicama.
Najkriminalnije je da jedan od centralnih semafora (kod zelene pijace) u Smederevu vec koju nedelju ne radi, a policiji ocito dozlogrdilo da regulise saobracaj.
Preko dana, kad idem gde, gledam da izbegnem tu raskrsnicu jer je zesci krkljanac.
Izgleda se nema para za odrzavanje cim niko ne popravlja nista, opste rasulo na svim poljima.
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

Ogi napisao: 09 Mar 2018, 12:39 Mi ne zasluzujemo bolje. Mi tako zelimo. Ja imam neku potajnu zelju da nam kao narodu bude sve gore I gore.
Mi zaslužujemo, ali je problem što moramo da živimo pored glupih, potkupljivih i nezainteresovanih. Posebno mi ovi poslednji nisu jasni. Ako izborna komisija 5 dana ne da partijama uvid u materijal, jasno je da su izbori pokradeni. Ali da izlaznost nije bila 50, već 70-80 %, krađa ne bi uspela. S obzirom na razvoj situacije, ispuniće ti se želja. :)
Ђенерал Јанковић
Kabal
Reactions:
Pridružio se: 05 Avg 2015, 10:01
Garaža: Volvo XC60 D5 AWD

Post od Kabal »

"Kako prenosi "Danas", prema analizi koju je uradila EBRD u Srbiji će 2041. živeti 5,5 miliona ljudi, za 23 odsto manje nego pre sedam godina. Osim ovih, zabrinjavajuće deluju i podaci koje je na nedavno završenom Kopaonik biznis forumu izneo predstavnik Unicefa u Srbiji Mišel Sen-Lot, da je 30 odsto učenika od 15 godina funkcionalno nepismeno, a da gotovo 1,8 miliona ljudi u ovoj zemlji nije završilo srednju školu. Svako napuštanje škole"

Tapatalk

Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Poslao sam komentar "Bando lopovska" . Hoce lI ga odobriti ? :think:
Korisnikov avatar
aviator
Banned
Reactions:
Pridružio se: 24 Nov 2014, 10:41
Garaža: Peugeot 308 1.6 HDI

Post od aviator »

Čuli su te. :)

AKCIJA U BEOGRADU Uhapšeno više državnih službenika zbog korupcije

https://www.blic.rs/vesti/hronika/akcij ... je/yh0nvqb
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Na putu rupa do rupe: "Moraš slalom da voziš"
https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1367916
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Ma da, ubise nas one 2 nedelje minusa, nastalo je dodatnih 0.1% rupa...naravno da ce botine da spinuju i da ispadne da su ove rupetine normalna i ocekivana pojava.
Cuj, tek kada se sneg otopio, vidimo rupe...da, dugo se otapalo 0.5cm snega po ulicama.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Prosao verovatno prvi put od letos preko Blagoja Parovica, ulica kojom se od Banovog brda ide ka Kosutnjaku, prolaze dve glavne GSP linije, znaci nije neka nebitna ulica. U pitanju je deo od roda bioskopa, do bazena kosutanjak (posle je nov asflat koji je odlican)
Au koji raspad. Znaci Ogi nemoj da ides tuda, ono je bas neverovatno. Ulegnuca + sahtovi + rupetine. Nisu to male rupe, vec bas krateri, i duboki i veliki, Bukvalno nema 2 metra da se predje a da nema rupe, dobro je pa lik ispred mene izgleda tu zivi pa je vozio slalom a ja za njim. Trudim se da budem realan, tako da verujte mi da je bukvalno slalom. Ko ima bilo kakve tanje gume mora da vozi max 40 kmh da bi uspeo nekako sve ono da izbegne i da se nada da nece biti guzve jer ce povremeno morati u suprotnu traku.

Nadam se da planiraju sad da rade celih tih pola km - km jer ono mislim da ne moze da se popravi. Od bitnijih ulica verovatno najgora trenutno u Beogradu
Korisnikov avatar
djole155
Reactions:
Pridružio se: 19 Avg 2012, 10:54
Garaža: Alfa Romeo 167

Post od djole155 »

Jeste medju gorima,kao i Visnjicka,Dragoslava Srejovica,Vojislava Ilica...Vozim po ceo dan jer mi je posao takav,mogu slobodno da kazem da za ovih 15 godina iskustva nikad nije bilo gore stanje sto se tice gradskih saobracajnica,raspad sistema.Vozim na autu gumu sa /40 profilom,sportske amortizere i bas biram ulice kojima cu voziti.Parkiram i 500m dalje samo da ne rizikujem pucanje felne,cepanje gume itd...
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Od ovako pompeznih najava ja sam video samo da su zakrpili Gazelu i dve rupe u K Milosa pri cemu treca onako bas muska I dalje stoji u blizini. Nista drugo.

Opet moram da spomenem M. Gorkog kod pijace, znam da je B. Parovica I pre bila katastrofalna, mogu misliti kakva je sada ali ovo je ulica u sirem centru grada, toliko znacajna I prometna a nije za voznju a niko je ne pipa. Neverovatno.
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Xepoj87 napisao: 15 Mar 2018, 02:44 Ma da, ubise nas one 2 nedelje minusa, nastalo je dodatnih 0.1% rupa...naravno da ce botine da spinuju i da ispadne da su ove rupetine normalna i ocekivana pojava.
Cuj, tek kada se sneg otopio, vidimo rupe...da, dugo se otapalo 0.5cm snega po ulicama.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ma neka i bude tako, ali sto ne popravljaju onda? Ovde nisu pipnuli ni jednu rupu a evo vec nedelju dana lepo vreme. Sta cekaju?
Korisnikov avatar
mića
Reactions:
Pridružio se: 10 Apr 2013, 09:43
Garaža: Corolla

Post od mića »

Evo dokaz da iz rupa raste trava, mozda nikne i neko cvece :-)

Slika
Slika

Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka
Odgovori