Kriptovalute (Bitcoin)
Re: Kriptovalute (Bitcoin)
Upravo se o tome radi, postoje tragovi samo da bi se potvrdilo stanje bitcoina i nista vise, a to nema veze sa onim za sta si me citirao i sta sam tu rekao.
Sustina je da kada ja dodjem odjednom u posedstvo 5 miliona evra od droge, dece, organa i bombi, sto mi je placeno u bitcoinima ma cloudu ili sd kartici, kada me pitaju odakle ti pare, kazem da sam kopao bitkoine. I tu se sve zavrsava.
Da, platicu porez i ujedno dobiti najjeftinije moguce pranje para.
Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Sustina je da kada ja dodjem odjednom u posedstvo 5 miliona evra od droge, dece, organa i bombi, sto mi je placeno u bitcoinima ma cloudu ili sd kartici, kada me pitaju odakle ti pare, kazem da sam kopao bitkoine. I tu se sve zavrsava.
Da, platicu porez i ujedno dobiti najjeftinije moguce pranje para.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Za registraciju u menjačnici, brat (da bi kupio i prodao BTC jer ih ne kopa) je morao da pošalje svoju sliku sa nekim dokumentom da bi mu verifikovali nalog.
Za te potrebe je otvorio račun u Telenor banci jer kod njih može sa bankomata da se podigne keš u € (postoji neki mesečni limit).
Ja koliko vidim svuda postoje tragovi, kad se neki FBI/DEA/CIA/MOSAD/BIA bude zapitao odakle ti BTC izvućiće transakacije verujem na lak način. A ti onda dokazuj poreklo.
Za te potrebe je otvorio račun u Telenor banci jer kod njih može sa bankomata da se podigne keš u € (postoji neki mesečni limit).
Ja koliko vidim svuda postoje tragovi, kad se neki FBI/DEA/CIA/MOSAD/BIA bude zapitao odakle ti BTC izvućiće transakacije verujem na lak način. A ti onda dokazuj poreklo.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Opet isto pitaš, ajde bre mlad si zdrav si što kaže onaj deda...Xepoj87 napisao: 12 Dec 2017, 11:46 Da ne pricam, za koga i sta ti mineri rade za te bitcoine?
mineri održavaju sistem i za to dobijaju nagradu u vidu novčića.
1. Neke menjačnice ti pošalju samo povratgrujicd napisao: 12 Dec 2017, 13:21 - kakav je poreski tretman ako barataš većom cifrom i to povučeš na svoj bankarski račun?
- zašto većina tih online berzi ima višednevno čekanje za isplatu?
- šta bi se desilo ako bi došlo do naglog pada i panične prodaje na globalnom nivou? Da li bi uopšte uspeo da prodaš? U kom roku? Da li bi uspeo da izvučeš išta?

2. nema čekanja već traje verifikacija naloga, možda neke menjačnice isplaćuju preko swifta
3. sačekaj malo pa ćeš videti

Boringly average, but also perfect for school run mums
Gde da kupim LTC ? Hvala.
Imaš u Leštanima jednog lika
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Taj je prop’o

Dok odu do pijace mogu da kupe 10 jaja i 200g šunke. I naravno suši za poneti. 

Klasicno uvlacenje drugih u kolo.
Direktor te firme ocigledno drzi BTC te zeli da ga promovise i uvuce druge, a zna i da ce da izadje na televizor i dodatno reklamira semu u kojoj ucestvuje. Mogu da ponude isplatu i u krompirima, ali mnogo je normalnije ne gnjaviti ljude, vec ako ih zanima BTC ili im se jede krompir mogu ih sami kupiti za pare od plate...
Ovo je nesto cemu vlasti moraju da stanu na kraj.
Direktor te firme ocigledno drzi BTC te zeli da ga promovise i uvuce druge, a zna i da ce da izadje na televizor i dodatno reklamira semu u kojoj ucestvuje. Mogu da ponude isplatu i u krompirima, ali mnogo je normalnije ne gnjaviti ljude, vec ako ih zanima BTC ili im se jede krompir mogu ih sami kupiti za pare od plate...
Ovo je nesto cemu vlasti moraju da stanu na kraj.
Zavist je isto losa osobina.
Glupost jos gora.
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Cela ta priča će tako slavno da prdne u chabbar, da će jako puno ljudi jako puno da se češe i tamo gde ih ne svrbi.
A biće prilično zanimljivo sve to gledati sa strane nemajući ni filera investiranog u "Cryptocurrency". Mogu samo svakome ko se bavi time za sada da poželim puno sreće, a za posle puno jakih nerava. Ja sam nekako više za staromodnu štednju. Ne baš za "slamaricu" ali ipak malo staromodnije sisteme ostavljanja para "na stranu"
A biće prilično zanimljivo sve to gledati sa strane nemajući ni filera investiranog u "Cryptocurrency". Mogu samo svakome ko se bavi time za sada da poželim puno sreće, a za posle puno jakih nerava. Ja sam nekako više za staromodnu štednju. Ne baš za "slamaricu" ali ipak malo staromodnije sisteme ostavljanja para "na stranu"
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
mozda, al biti glup nije greh.Laki021 napisao:Glupost jos gora.