Top Gear
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Re: Top Gear
James May, u 99,99 posto slucajeva...
Doduse, ja njega najvise i volim, pa sam mozda malo i subjektivan...
Doduse, ja njega najvise i volim, pa sam mozda malo i subjektivan...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Pa ne mogu reći da imam nekog favorita. Zavisi šta je u ponudi. Ovaj put definitivno Mayev izbor. Nisam neki preterani ljubitelj AM, ali za ona druga dva od sinoć, izmislio je reč automobil.Risto napisao:Sa kim se najcesce slazete u izboru automobila za ova putovanja?

Širim haos!
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
ReJalno..
Dodz mi je nekada bio vr' a sada je bzvz.. Kao i nova kurveta..
LFA me oduvek potseca na neke strebere koji obozavaju tehnologiju
Dodz mi je nekada bio vr' a sada je bzvz.. Kao i nova kurveta..
LFA me oduvek potseca na neke strebere koji obozavaju tehnologiju

Brzine idu u H-a !!!

- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
I ja imam isti problem, npr. nekad Clarkson uzme neku zvijer kao npr. neki Lambo i onda tu nema konkurencije
May zna cesto da izabere najljepsi auto, primjer i ovaj Aston u zadnjoj epizodi... Opet, cesto kada biraju starije automobile onda se cesto slazem sa Richardom i njegovim izborom...
@ DayWalker:
Mislio sam onako generalno, ne za ovu epizodu... Dijelim misljenje oko Vipera a Corvette mi nikad nije bio wooow auto (osim sto je rijetko vidja pa se obradujem)...

@ DayWalker:
Mislio sam onako generalno, ne za ovu epizodu... Dijelim misljenje oko Vipera a Corvette mi nikad nije bio wooow auto (osim sto je rijetko vidja pa se obradujem)...
- Day Walker
Nemam pojma pravo da ti kazem.. Vec sam i pozaborvaljao sta su uzimali u prethodnim serijalima, ali ono sto sam izvalio je da uvekl mora da bude neki Aston
Npr. kad je kapetan spori uzeo onaj sportski AM bez klime
Tu je izabrao najgori moguci za challenge

Npr. kad je kapetan spori uzeo onaj sportski AM bez klime

Tu je izabrao najgori moguci za challenge

Brzine idu u H-a !!!

- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Pa mora da bude "britanski" auto na BBC-u
Jbg. ipak su oni ponosna nacija i vole svoje automobile, vjerujem da nigdje u svijetu ne cijene toliko Jaguar koliko u VB... Jedva cekam onu epizodu gdje voze karavane (Richard vozi Imprezu STI
)

Jbg. ipak su oni ponosna nacija i vole svoje automobile, vjerujem da nigdje u svijetu ne cijene toliko Jaguar koliko u VB... Jedva cekam onu epizodu gdje voze karavane (Richard vozi Imprezu STI

- Day Walker
- methane.master
Auuu druže, baš mnogo gledaš ovaj TopGear. Skroz si usvojio terminologiju.Day Walker napisao:LFA me oduvek potseca na neke strebere koji obozavaju tehnologiju

Širim haos!
- Day Walker
- methane.master
Pa ako citiranu rečenicu prevedem na engleski imam utisak kao da je direktno zbrisala sa papira sa Clarksonovim dijalogom.
Ja mogu da budem samo stari Pantela, nikako novi. Inače živeo je u bloku preko puta. Za razliku od njega, ja sam loše igrao fudbal, pa sam morao školu da učim.
Otud interpunkcijiski znaci. 

Ja mogu da budem samo stari Pantela, nikako novi. Inače živeo je u bloku preko puta. Za razliku od njega, ja sam loše igrao fudbal, pa sam morao školu da učim.

Širim haos!
- Day Walker
Naravno da je meda to izgovorio, ali se takodje slazem sa istim od kada se pojavio 

Brzine idu u H-a !!!

http://www.gtspirit.com/2013/02/09/top- ... episode-3/

Top Gear airs once again this Sunday with Top Gear Season 19 Episode 3 scheduled to air on Sunday 10 February on BBC2 and BBC HD at 8pm GMT. The third episode of the 19th Season sees Jeremy Clarkson, Richard Hammond and James May compete in a race across Europe; supercar versus public transport!
This week the main feature is a race starting in Wembley and ending at the San Siro Stadium in Milan. Jeremy Clarkson takes a Shelby Mustang GT500 as his method of transport, with Richard Hammond and James May using public transport in the form of the high speed train network. Top Gear Season 19 episode 2 starts with Jeremy out on the Top Gear test track in the new Toyota GT86, one of his favourite cars of 2012.

- pierre
- Pridružio se: 18 Feb 2012, 09:54
- Garaža: Fiat Punto 1.2
- Kontakt:
Klasika. Samo mi mustang ne ide uz Klarksona, on baš ne voli američke automobile. Bilo bi mnogo bolje da Hamond uzme mustanga, to je i onako njegov fah. I zašto uvek kad je trka auto protiv javnog prevoza, Klarkson mora da ide autom, a Mej i Hamond prevozom? Nije fer!
To sa Hamondom u STI-ju nadam se da je neki specijal. Volim specijale. Bocvana i Bolivija su mi omiljeni. Rekli su da su ostali dužni božićni specijal i da je u planu da se to nadoknadi.

To sa Hamondom u STI-ju nadam se da je neki specijal. Volim specijale. Bocvana i Bolivija su mi omiljeni. Rekli su da su ostali dužni božićni specijal i da je u planu da se to nadoknadi.

- Day Walker
- pierre
- Pridružio se: 18 Feb 2012, 09:54
- Garaža: Fiat Punto 1.2
- Kontakt:
Tačno, zaboravio sam na Ford GT. Sećam se da su ga zezali jer je vrhunski nepraktičan. Da se ispravim, Klarskon nije ljubitelj američkih muscle automobila. Ford GT je više u kategoriji superautomobilna nego muscle. Znam da je Hamond ljubitelj američkih muscle automobila (čak i ima starog Mustanga GT500) i da je uvek oduševljen kad se testira neki Mustang, Camaro, Challenger ili slično. U svakom slučaju, nadam se da će biti dobra epizoda sutra.