Moze neki njegov kontakt?Markoni napisao:Imas blizu njih kod policijske stanice u Milana Rakica Ivana koji isto stavlja Global, a sa kojim nema greske...
Zatamnjena stakla
Re: Zatamnjena stakla
+1
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Pretresoh temu jer sam mislio da sam ostavio negde kontakt ali ga nema...
0658033183 - Ivan
Tapatalk Post
0658033183 - Ivan
Tapatalk Post
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Ja sam kod njega radio i zadovoljan sam učinjenim.
Zadovoljan sam i efektima koje izaziva folija tj smanjenje temperature u kabini i prodora sunca.
Stavio sam po njegovoj proporuci pozadi 20% ( to znači zatamnjenje od 80%) i nema problema za noćnu vožnju, čak mogu da kažem da nema ni smetnje od strane ksenona i dugih svetala vozila iza mene, a opet nije teško primetiti nekoga ili nešto,prepreku u mraku.
Napred je 50% najprovidinija i gotovo se ne primećuje da je ima, a po meni efekat je dobar, sunce manje peče (ili ja žešće tripujem).
Juče me je zaustavio saobraćajac i sad ili je primetio pa nije reagovao ili nije ni primetio, došlo mi da ga pitam
.
Nisam se nešto ložio na bolji izgled mog autića, jeste da sad malo lepše izgleda, bitno mi je da smanjim temperaturu u kabini i da mi klinci ne budu na direktnom udaru, i koliko primetim za jedan podeok je klima manje uključena.
Zadovoljan sam i efektima koje izaziva folija tj smanjenje temperature u kabini i prodora sunca.
Stavio sam po njegovoj proporuci pozadi 20% ( to znači zatamnjenje od 80%) i nema problema za noćnu vožnju, čak mogu da kažem da nema ni smetnje od strane ksenona i dugih svetala vozila iza mene, a opet nije teško primetiti nekoga ili nešto,prepreku u mraku.
Napred je 50% najprovidinija i gotovo se ne primećuje da je ima, a po meni efekat je dobar, sunce manje peče (ili ja žešće tripujem).
Juče me je zaustavio saobraćajac i sad ili je primetio pa nije reagovao ili nije ni primetio, došlo mi da ga pitam

Nisam se nešto ložio na bolji izgled mog autića, jeste da sad malo lepše izgleda, bitno mi je da smanjim temperaturu u kabini i da mi klinci ne budu na direktnom udaru, i koliko primetim za jedan podeok je klima manje uključena.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Ja vala moram priznati da nije svejedno voziti nocu sa i bez ovih 80% folija...
Ja ih imam na svim staklima i ako napolju nije osvetljano,ne vidi se nista...
Cak i kada ides osvetljenim gradom uvece,ako hoces napolju da vidis lica ljudi,ne vide se detalji bas najbolje...
Nemam za sada nikakvih problema,ali eto,to se primecuje...
Nista dovoljno bitno da bih razmislio o manjem zatamljenju,ali eto,da obavestim ako nekoga zanima...
Ja ih imam na svim staklima i ako napolju nije osvetljano,ne vidi se nista...
Cak i kada ides osvetljenim gradom uvece,ako hoces napolju da vidis lica ljudi,ne vide se detalji bas najbolje...
Nemam za sada nikakvih problema,ali eto,to se primecuje...
Nista dovoljno bitno da bih razmislio o manjem zatamljenju,ali eto,da obavestim ako nekoga zanima...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Ja sam im tražio 50% svuda i nisam ništa promašio - zaštita je odlična i na suncu da stoji auto nije pakao kao ranije.
Sad već ne moram da jurim osenčene parkinge
a bitno mi je da UV spektar kako-tako filtriraniji nego pre.
Sad već ne moram da jurim osenčene parkinge

Boringly average, but also perfect for school run mums
Ji 4Tze - slike!
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Da pojasnim ako je neko pogrešno razumeo samo pozadi sam stavio 80%.
Napred je najsvetlija moguća varijanta od 50% i gotovo da se ne primeti da je uopšte ima.
Možda sam malo euforičan jer sam imao dosta lošu predstavu o zatamnjenju i noćnoj vožnji ali meni zaista ne predstavlja neki problem.
Koliko sam uspeo da saznam na džipovima je maksimalna fabrička zatamnjenost zadnjih stakala upravo 80%.
Napred je najsvetlija moguća varijanta od 50% i gotovo da se ne primeti da je uopšte ima.
Možda sam malo euforičan jer sam imao dosta lošu predstavu o zatamnjenju i noćnoj vožnji ali meni zaista ne predstavlja neki problem.
Koliko sam uspeo da saznam na džipovima je maksimalna fabrička zatamnjenost zadnjih stakala upravo 80%.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Ja se izvinjavam,meni je maximalno zatamnjenje,85%...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
nixa napisao:Ji 4Tze - slike!

Evo, zaboravih da okačim - na fotki bude i tamnije nego što je ovako kad se pogleda.
Dakle 50% svugde, llumar
Boringly average, but also perfect for school run mums
@heroj, tebi su one folije do j@j@. I veruj mi da i ja imam onaj auto, pa jos crn, odmah bi pale folije. Mada ja nemam srecu sa pandurima
, ali razmisljam na prolece, kad prodju zime, da zatamnim fabiju, pa sta mi predlazes od stepena zatamnjenja, jer mislim da zatamnim i vozacko/suvozacko staklo?

Ako zatamniš stavi i crnu foliju na B stub a mogao bi i kvake da ofarbaš u boju auta i auto će biti 3x lepši.
a sta mislis da li da stavljam i bele folije na kvake ili da ih stvarno ofarbam?
Ne znam koje ti je boje auto al ako može folija i to je ok. Moja je bila siva i nakon tih stvari(i eibach opruga) auto je mnogo bolje izgledao.