Registracija vozila
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Re: Registracija vozila
Ne bas, cene su takve kave su, fiksne, mogu samo da ne osiguraju stakla ili eventualno da ne priznaju odsiguranje ako se ispostavida je problem napravilo neko postojece ostecenje
Sent from my BlackBerry using Tapatalk
Sent from my BlackBerry using Tapatalk
Ja sam za mog mercedesa osigurao stakla sa osiguranom sumom od 1.000 eura, NIKO nije ni pogledao. Dunav osiguranje...
- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Dve godine osiguravam stakla, u Dunavu, ma ni do kola nisu otisli, kakvo crno slikanje...mozda sto se znamo 

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Macura mi nudi za 19.060 dinara. I to je opet vise nego sto je Rakhil platio, 1300 je tehnicki kod njih, doduse oni rade i nalepnicu, znaci bez odlaska u SUP, mozda je to to. I zena me preko telefona ubedjuje da sam premijski razred 3 !? Zar ne bi trebalo da sam 2 ?? DA LI NEGDE NA GLUPAVOM INTERNETU POSTOJI DA PISE EKSPLICITNO O TOME ILI KALKULATOR ZA TO S*ANJE ??? Ili treba neka tetka pausalno da mi to odredjuje ?
Stakla samo do 25000?Panta napisao: Naknadno sam uzeo u DDOR-u dodatno auto osiguranje (Plus paket) 3560 rsd. Osiguranje stakala do 25000, od elementarne nepogode, putnici u kolima, sitnije popravke na putu.
Vetrobran za kia ceed novu sa zamenom je 83,000 rsd.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Panta vozi Megane 2 ako je bitno.
Ja osiguravam na sumu od 40K koliko i kosta soferka sa senzorima za Scenica
Ja osiguravam na sumu od 40K koliko i kosta soferka sa senzorima za Scenica
Ja sam osigurao do 1000 eura jer racunam da je na mercu Pilkington staklo barem toliko...
Znaci cifra moze da se dogovori za staklo, ako dobro razumem?
U Dunavu imas par opcija cini mi se. Imas do 25.000, do 40.000 (standard koji vecina uzima) imas od 1000 eura, verovatno ima i na vece sume.
ikac2000 napisao:Stakla samo do 25000?Panta napisao: Naknadno sam uzeo u DDOR-u dodatno auto osiguranje (Plus paket) 3560 rsd. Osiguranje stakala do 25000, od elementarne nepogode, putnici u kolima, sitnije popravke na putu.
Vetrobran za kia ceed novu sa zamenom je 83,000 rsd.
MA mene krpi tih 25000. Prosle godine sam menjao soferku a osigurana suma je bila do 30000 rsd. Nisam nista doplatio, jos sam trazio i dobio atermicku soferku (onu ljubicastu) sa pripremom za senzore.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Imam sudsko rešenje sa pečatom pravnosnažnosti da je ćale jedini vlasnik auta, pored ostatka ostavine koja se deli, na dnu piše da je on jedini vlasnik pomenutog auta. E sad, auto se nalazi u Nišu, istekla je registracija i nije obnavljana. Moguće je da više nemamo saobraćajnu dozvolu za njega, da li je to problem. Moje pitanje je šta meni treba da bih taj auto prodao kupcu sa adresom u Nišu.
1. Da li treba platiti neki porez, pretpostavljam da ne pošto je prvo koleno u pravoj liniji?
2. Gde se overava ugovor i plaća porez, na opštini vlasnika vozila(Novi Beograd) ili može i u Nišu sve da se završi?
3. Da li je to pravnosnažno sudsko rešenje jedini potreban dokaz vlasništva nad automobilom?
Zvao sam nekoliko agencija i svako kaže drugačije?
Dakle šta sve i gde je potrebno da bih taj automobil prodao kupcu iz Niša?
1. Da li treba platiti neki porez, pretpostavljam da ne pošto je prvo koleno u pravoj liniji?
2. Gde se overava ugovor i plaća porez, na opštini vlasnika vozila(Novi Beograd) ili može i u Nišu sve da se završi?
3. Da li je to pravnosnažno sudsko rešenje jedini potreban dokaz vlasništva nad automobilom?
Zvao sam nekoliko agencija i svako kaže drugačije?
Dakle šta sve i gde je potrebno da bih taj automobil prodao kupcu iz Niša?
Ja sad registrovao stila, ukupno sve 23500... Dosao,lik ga oterao na kanal,ja za to vreme sacekao da mi izdaju nalepnicu i gotovo. Jedino sam se zeznuo sto nisam uzeo ono clanstvo u AMSS za 600 din ali neki drugi dan cu da svratim.
Inace koliko kosta zeleni karton ?
Inace koliko kosta zeleni karton ?
- mezzano
- Pridružio se: 23 Feb 2013, 17:58
- Garaža: Ford Fiesta MK7 - 1.25 Duratec
Mislim da je 2000 din.
Blade III - TapaTalk
Blade III - TapaTalk
Tako su mi i na tehnickom rekli ali ja nisam hteo jer sam mislio da je 1000 i da ovi nesto dodatno naplacuju