Preporuke za sve i svašta
Re: Preporuke za sve i svašta
Ja imam takav,placen nekih 20ak hiljada pre par godina cini mi se. Imao sam problem jer sam visok 1.88 a kauci su vecinom 1.9 tako da sam jedva nasao ovaj mislim da je duzine 2m ili 2.1m. Uglavnom ogroman je,bukvalno 2 "pojedinacna"kreveta,jer mislim da je svaki deo skoro metar sirok. Dobra stvar je sto stvarno mogu 2 osobe lagano da spavaju i da se ne guraju,doduse male probleme pravi mesto gde se spajaju dva dela jer naravno uvek mali razmak zbog ivica duseka. I sto kad se sklopi,naslon je cvrst(to je pod jedne strane) pa se dobijaju ogromni jastuci za naslanjanje
Ja imam klik-klak koji ne bih menjao ni za sta 
SImpov, da ga je*em kako se zove... 190 je duzina, 150 sirina kad se otvori i savrseno je ravan. Pritom ja spavam na sred srede, bas zato sto nije u V kad se otvori.
Bio je nekih 30-40.000...
Ove iz dva dela ne volim jer spavam sam i rasirim se preko celog kreveta, a oni imaju mali procep i kad se skroz spoje i onda ne mogu da spavam na sredini... Tj onda nema poente da ga rasklapam uopste

SImpov, da ga je*em kako se zove... 190 je duzina, 150 sirina kad se otvori i savrseno je ravan. Pritom ja spavam na sred srede, bas zato sto nije u V kad se otvori.
Bio je nekih 30-40.000...
Ove iz dva dela ne volim jer spavam sam i rasirim se preko celog kreveta, a oni imaju mali procep i kad se skroz spoje i onda ne mogu da spavam na sredini... Tj onda nema poente da ga rasklapam uopste

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
E, takav ima moj kum. Placen nesto preko 30k, a ne ide u V.
JEdino sto su uzi krajevi malo uzdgnuti, sto i nije tako lose na uzglavlju.
JEdino sto su uzi krajevi malo uzdgnuti, sto i nije tako lose na uzglavlju.
Meni drugar napravio da mogu da se izvade ti jastuci, pa bude sve potpuno ravno 

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Hvala Pajo, nije ni to lose za razmisliti, znaci cuti iskustva 
I jeste problem dimenzija, jer sam ja 187com znaci 190 je knap... Ovo takodje nije lose, al kakvo je za sedenje kad mu je "sedalni" deo toliki?

I jeste problem dimenzija, jer sam ja 187com znaci 190 je knap... Ovo takodje nije lose, al kakvo je za sedenje kad mu je "sedalni" deo toliki?
Klik-klak je najudobniji za sedenje. Nekako ima najbolje pogođen ugao naslona.
Ovaj drugi ima vertikalan naslon i to se kompenzuje jastucima koji idu uz njega. Moj je 140 širine pa je sedalni deo 70 pa poturiš jastuke iza leđa i eto te na 60cm koliko je klik-klak(moj).
EDIT Mislim da ti je 190 kratko. Traži 200 naročito ako će stajati u ćošku. Tada ti glava neće nikad biti do zida pa će ti 190 biti kratak u startu, a u slučaju da stoji na sred sobe onda će ti jastuk padati s kreveta ako se nabiješ do vrha pa ćeš se spuštati i opet ti je 190 kratak u startu. Sve provereno u praksi.
Ovaj drugi ima vertikalan naslon i to se kompenzuje jastucima koji idu uz njega. Moj je 140 širine pa je sedalni deo 70 pa poturiš jastuke iza leđa i eto te na 60cm koliko je klik-klak(moj).
EDIT Mislim da ti je 190 kratko. Traži 200 naročito ako će stajati u ćošku. Tada ti glava neće nikad biti do zida pa će ti 190 biti kratak u startu, a u slučaju da stoji na sred sobe onda će ti jastuk padati s kreveta ako se nabiješ do vrha pa ćeš se spuštati i opet ti je 190 kratak u startu. Sve provereno u praksi.
Ma znam to, nego sam slomio drugaru pa da mu kupimOgi napisao:To nije ni za q. Barem meni nije bilo. Nisam mogao prozor da zatvorim do kraja, bio je neki milimetar lufta pa je vazduh sistao, pistao, duvalo zeni i deci... i onda sam ispizdeo jer je zena u sred puta insistirala da ga skinem, stao sam pored puta, izlomio ga i bacio u djubre.nsam49 napisao:gde mogu da se kupe one plastike koje se stavljaju na krajeve prozora koje stite od vetra kad je prozor malo otvoren?
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Dusek je bolji, s tim sto je neprakticno kada ti neko dodje da sedne na krevet, ja barem ne volim to tako. Inace se slazem, krevet sto veci+dusek je najbolji za spavanje.paja napisao:@ dragvorl
Koliko para toliko i muzike. Dok su u dobrom stanju na njima se dobro spava, kad krenu da propadaju onda su za kontejner. Tu je jogi dušek najbolja varijanta.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Dodao bih i ne samo za spavanje !dragvorl napisao:Inace se slazem, krevet sto veci+dusek je najbolji za spavanje.

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Vragolane jedan!

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Jel ima neko dobrog majstora za auto klimu, zetu se ispraznila na Astri a mozda je i riknulo nesto. Znam da je dosta ljudi hvalilo servis kod Airport sitija, ne znam jel to jos uvek aktuelno
Nidza - altina
065 66 666 22
za moj auto su oni kod Apt city-ja bili potpuno nezainteresovani...
065 66 666 22
Neki dobar roletnar u BG?
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Meni su pokupili kintu, a kvar je ostao, ekipa kod Air Port City.NexT napisao:Nidza - altina
065 66 666 22
Bilo je u fazonu dodji da pogledamo, ja dosao, oni odma dopunise klimu, pritom prosuse neku silnu teoriju oko klime, uzese 30 evrica, i kao dodji na kontrolu.
Kad sam dosao na kontrolu, i pozalio se da i dalje ne radi dobro, dobio sam objasnjenje da je to normalno, i aj cao...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.