BMW Serija 4 - Coupe, Cabrio, Grancoupe & M4
Re: BMW Serija 4
Nikada mi nece biti jasno zasto ljudi cipuju automobile...Zar nije bolje I pouzdanije kupiti u startu jaci,a ako nisi u mogucnosti,opet je bolje voziti stock auto nego nesto dodatno "budzen" ili ne daj Boze "stajlingovan" 

Ni meni isto kad stave ćuning felne 

Ni meni
A,i nisam ja vec prethodni gazda
A,i nisu cuning

A,i nisam ja vec prethodni gazda

A,i nisu cuning

Re: AW: BMW Serija 4
Pretpostavljam jer cemu onda motori sa vise cilindara?ftj napisao:A kako ti znaš da je izvučen maksimum? Kolko vidim 2.0 turbo se od starta pokazao kao pouzdaniji nego 3.0tt u startu.

28i je odlican motor ali 35i je bolji i tu nema sta da se diskutuje.
Gesendet von meinem GT-I9505
Re: Одг: BMW Serija 4
U stvarnom životu 28 je sigurno racionalniji/bolji izbor od 35. Pa koliko puta će prosečan vozač 28 da dođe u situaciju da kaže ovih 245 konja mi je malo. Ali zato će vozač 35 mnogo više puta stajati na benziskoj pumpi, plaćati skuplje registraciju/osiguranje, servise, skuplje platiti auto u startu i najverovatnije jeftinije prodati kao polovan. Tako da bojim sw da nije samo razlika tulih 7 soma u startu.
Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
žena može biti sa sela a auto mora iz nemačke
Ne znam,dal` je bolji izbor.Ja npr,uopste ne zalim(cak sta vise) sto sam uzeo 535,umesto 530,a kamoli neceg jos slabijeg,jer jednostavno imas mnogo bolji osecaj vozeci jaci auto,moja logika je:sto jace to bolje 

Ma idealna kombinacija je 428 cabrio i M4 coupe :-D
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Re: Одг: BMW Serija 4
Pa bolje imati nego nemati to svakako. Samo se pitam da li ovaj višak snage vredi skuplje cene u startu, veće potrošnje, skupljeg održavanja, skuplje refistracije/osiguranja, većeg gubitka vrednosti....
žena može biti sa sela a auto mora iz nemačke
U Srbiji ne ali generalno 35i svuda bolje drzi cenu nego bilo koji slabiji i pozeljniji je kao polovnjak.
328i je s druge strane odlicna kupovina za nekog ko zeli jakog (iskljucivo) benzinca a ipak vodi racuna o finansijama. U odnosu na 335i ima zanemarljivo losije performanse a puno je jeftiniji...kako u nabavci tako i u eksploataciji.
Meni zapravo nije ni jasna logika BMW-a sto nije 35i digao bar na 350ks kad je izbacio 28i koji je performansama oduvao sve dosadasnje 6-cilindricne benzince a ovom jedinom sto je ostao dise za vratom
328i je s druge strane odlicna kupovina za nekog ko zeli jakog (iskljucivo) benzinca a ipak vodi racuna o finansijama. U odnosu na 335i ima zanemarljivo losije performanse a puno je jeftiniji...kako u nabavci tako i u eksploataciji.
Meni zapravo nije ni jasna logika BMW-a sto nije 35i digao bar na 350ks kad je izbacio 28i koji je performansama oduvao sve dosadasnje 6-cilindricne benzince a ovom jedinom sto je ostao dise za vratom

Floyd napisao:Meni zapravo nije ni jasna logika BMW-a sto nije 35i digao bar na 350ks kad je izbacio 28i koji je performansama oduvao sve dosadasnje 6-cilindricne benzince a ovom jedinom sto je ostao dise za vratom

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Nisu tako nekada radili.
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Iz ovog videa (gore datog), najviše mi se sviđa kad je rekao: pa ako ne želite da driftujete ... onda kupite Audi
, ... 100% se slažem sa time 

Mnogo toga zavisi od M3. Ako bude 415ks kao sto se prica, onda mozemo biti sigurni da 335i nece uskoro da mrda od 306ks.ftj napisao:Mora da se napravi prostor za performance pack i m3.
Performance pack mu dodaje šper diferencijal i 35 ks a to u stvarnosti često bude i malo više i onda će m3 stvarno imati težak zadatak da se izdvoji od 35i m-performance(ne mešati sa m-sport) pogotovo što se priča da će motor u m3 biti revidirani n55. Tj. taj motor će morati da bude baš revidiran da bi to imalo smisla.