Policijski automobili
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Re: Policijski automobili
Jel ima neko informaciju koji su motori u vojnim Fabijama?
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
1.2HTP sa 60ks.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
To je sudeci po ratkapnama, slabiji HTP(60ks) dolazi po pravilu sa ovim Comoros(14") ratkapnama kao sto su na slici, jaci HTP i slabiji TDI(75 i 90ks) dolaze sa Castor(14") ratkapnama.
Nisu automobili al policijski jesu. Izgleda ima par novih modela ili su to iz nekog drugog grada.

Pokupovali su prosle sezone brdo motora...
Ne znam im oznake, ali vozaju nove BMWe, Aprilije... Za crne Suzukije vec znamo...
Ne znam im oznake, ali vozaju nove BMWe, Aprilije... Za crne Suzukije vec znamo...
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Te Aprilije su mnogo brze. Moj komsija ima Apriliju neku 125 kubika, ono ide preko 100km/h kao od sale. 

Podseti me na:pedja napisao:Jednom prilikom, pratili su neko ogromno cudo, puznom brzinom. Ovi u SuperB-u samo sto nisu izbacili i noge kroz prozor, ili setali pored, usled neverovatno brzine kojom su se kretali

Ђенерал Јанковић
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ne znam da li je bilo negde. I Puntiće opremaju sa kamerama za snimanje...
http://youtu.be/VA5oFlghVZ4
http://youtu.be/VA5oFlghVZ4
Posetite www.garaza.rs !
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- H4wkeye
Ovo je odavno trebalo uraditi. Nadam se da ce da rasporede da bude u svakom vecem gradu barem po par ovih vozila, da ne gurnu sve u jedno mesto.

Ako nemaju radar, tj ne mogu da mere brzinu to je jos i ok.
U Rumuniji imaju nekoliko kola koja u voznji, cak i iz suprotnog smera mogu da mere brzinu.. Drugara su zaustavil sa nekom obicnom patrolnom Astrom ili tako necim, pokazali mu snimak i uzeli pare...
- H4wkeye
Zar nisu ove kamere kao one u presretacima? Da i snimaju sve, ali mogu i da mere brzinu onom metodom razdaljina + predjen put bla bla kako vec ide.
Edit: Ok kopao sam malo po netu, nisu kao one u presretacu ja mislim, ali nisu bas ni one sto se prodaju ovako. Taj model za gradjanstvo je surveillance kamera, i pise na njoj Digital Surveillance. Ove sto su stavili kod nas su takav model, ali drugacije. Nisu samo surveillance. E sad da li mere brzinu, ne mogu da tvrdim 100%.
Edit: Ok kopao sam malo po netu, nisu kao one u presretacu ja mislim, ali nisu bas ni one sto se prodaju ovako. Taj model za gradjanstvo je surveillance kamera, i pise na njoj Digital Surveillance. Ove sto su stavili kod nas su takav model, ali drugacije. Nisu samo surveillance. E sad da li mere brzinu, ne mogu da tvrdim 100%.

Poslednja izmena od H4wkeye u 23 Apr 2013, 17:05, izmenjeno 1 put ukupno.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ako sam dobro shvatio, samo za snimanje, ništa od radara. Kad pročitate tekst videćete da je pitanje kad će to krenuti sa upotrebom i koliko će biti efikasno, ali svakako se treba čuvati.
http://ssp.org.rs/arhive/4526#more-4526
http://ssp.org.rs/arhive/4526#more-4526
Posetite www.garaza.rs !
Makedonska policija

Prepisuju od naših.

Prepisuju od naših.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...