Grčka
Re: Grčka 2012
Stevo, danas sam pitao drugara za Stavros bas zbog tvog pitanja na forumu. On je isao prosle godine sa porodicom (zena i cerkica), a sutra uvece krecu opet za Grcku, prvo 6 dana u Stavros, a posle idu jos 10 na Sitoniju. Tako su isli i prosle godine.
Elem, kaze da je mesto odlicno za porodice, jer je more super, na plazi je uvek blagi vetric taman takav da mozes sedeti u majici bez da ti bude pretoplo. Nocni zivot i uopste vecernji izlasci su bullshit pa zato i jeste samo za porodicni odmor. Mada, kaze da je blizu Asprovalta i moze se kolima otici uvece tamo.
Plaze u Stavrosu su OK, a ima i prirodne hladovine.
Elem, kaze da je mesto odlicno za porodice, jer je more super, na plazi je uvek blagi vetric taman takav da mozes sedeti u majici bez da ti bude pretoplo. Nocni zivot i uopste vecernji izlasci su bullshit pa zato i jeste samo za porodicni odmor. Mada, kaze da je blizu Asprovalta i moze se kolima otici uvece tamo.
Plaze u Stavrosu su OK, a ima i prirodne hladovine.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Zahvaljujem, mali znak paznje --> Jelena Jankovic - Czink, 1 bez hendikepa, kvota 1.45-1.5

stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Stevo izvrti predhodne 2-3 strane, pisao je Šaranče dosta o Stavosu i Asprovalti.
Ako te nešto konkretno interesue piši, ja idem 31. u Asprovaltu pa ću ti javiti.
Ako te nešto konkretno interesue piši, ja idem 31. u Asprovaltu pa ću ti javiti.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
pozdrav iz toplog Pefkohoria! 
Vreme je odlicno, voda je pretopla, guzva je umerena..
Na granici nije bilo dugih zadrzavanja, grcku sam presao za manje od 5 min.
Gorivo sam sipao u Mk, 98 oktana 1.37e za litar, auto se preporodio!

Vreme je odlicno, voda je pretopla, guzva je umerena..
Na granici nije bilo dugih zadrzavanja, grcku sam presao za manje od 5 min.
Gorivo sam sipao u Mk, 98 oktana 1.37e za litar, auto se preporodio!
Brzine idu u H-a !!!

- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Texonja, dobila Jeca, nema na cemu!steva_anya napisao:Zahvaljujem, mali znak paznje --> Jelena Jankovic - Czink, 1 bez hendikepa, kvota 1.45-1.5![]()

Procitao sam za Stavros, pogledao neke slike, ok je mesto za odmor.
Ako ne budem na ronjenju u CG idem tamo.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
Pošto benzin u MK, a pošto u GR?
U MK je osetno jeftiniji
Gde je najsigurnije sipati u Makedoniji?
I primaju li kartice, npr VISA?
Da li primaju evre na pumpama ili moraju da se menjaju pare na granici?
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Evo ti za MakPetrol, selektuj kartice i lokaciju koja ti trebajaksa napisao:I primaju li kartice, npr VISA?
Širim haos!
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Gorivo je u Makedoniji svugde dobro, lična preporuka Okta (poslednja pumpa u Makedoniji, na Evconiju). I uglavnom svugde primaju evre....i nemaju običaj da ukradu na kursu. U junu sam sipao gorivo za 1,18 evra za ED.
Platio sam uredno VISA karticom, samo se pumpadžija čudio zašto sam sipao. Kod njih je to valjda zabranjeno, nemam pojma. Makpetrol odmah posle granice, ako se dobro sećam. U povratku naravno 

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ja cu da sipam na drugoj pumpi po ulasku u Makedoniju, potpuno je NOVA pumpa, Lukoil, kapiram da su tankovi u savrsenom stanju...Martin napisao:Gorivo je u Makedoniji svugde dobro, lična preporuka Okta (poslednja pumpa u Makedoniji, na Evconiju). I uglavnom svugde primaju evre....i nemaju običaj da ukradu na kursu. U junu sam sipao gorivo za 1,18 evra za ED.
- Филиповић
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:21
- Garaža: Фијат Пунто Емоушн АБС
По повратку из Грчке, платили смо на македонској страни (одмах после границе) у еврима, и то су нам прихватили не само оне од 1 и 2 евра у металу, већ и оне од 20 и 10 центи.paja napisao:Da li primaju evre na pumpama ili moraju da se menjaju pare na granici?