Kako se vozi u Srbiji?
Re: Kako se vozi u Srbiji?
Današnja priča:
Vozim kroz nasenjeno mesto, brzina 45-50, neki lik se priljubio uz branik hoće da pretekne po svaku cenu. Izviruje, proverava nekoliko puta i pretiče. Izađemo iz naseljenog mesta, ja ga stižem i lik me bukvalno guši svojom vožnjom. Kada je skapirao da sam iza njega opet gas do daske da pokaže silu.
Ovakve situacije mi se dešavale milion puta... Obično je u pitanju vozač neke starudije koji želi da "dokaže" kako je on za 300 eur uspeo da kupi brže i bolje vozilo i može da me pretekne kad hoce. Obično ih stignem nekoliko km dalje kako purnjaju uz neko brdo.
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Vozim kroz nasenjeno mesto, brzina 45-50, neki lik se priljubio uz branik hoće da pretekne po svaku cenu. Izviruje, proverava nekoliko puta i pretiče. Izađemo iz naseljenog mesta, ja ga stižem i lik me bukvalno guši svojom vožnjom. Kada je skapirao da sam iza njega opet gas do daske da pokaže silu.
Ovakve situacije mi se dešavale milion puta... Obično je u pitanju vozač neke starudije koji želi da "dokaže" kako je on za 300 eur uspeo da kupi brže i bolje vozilo i može da me pretekne kad hoce. Obično ih stignem nekoliko km dalje kako purnjaju uz neko brdo.
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
Svasta sam doziveo video ali ovo moram da napisem...
Staje kolona covek skrece i da nastavimo dalje samo u jednog momentu izlazi celavi lik, vadi pistolj uperi u vozaca iza njega, krece da mu sutira vrata da izadje. I dalje sam u neverici sta vidim. Izlazi nekako ovaj lik, celavi i dalje drzi pistolj uperen u njega, udara ga kolenom u rebra, okrece sa strane da ga pretrese, aj skapiram da je "pandur". spusta pistolj, i krece kao da mu trazi da otvori gepek...
Ne ulazim u pricu da li je ovaj neki jadnik ili neki poznat od ranije, ali da ti vadis pistolj na sred puta, ostecujes mu imovinu vadis iz kola i ne uhpasis nego nastavis sa njime da vodis raspravu...
I dalje sam u neverici sta sam doziveo
Mozga je pogresna meta
Staje kolona covek skrece i da nastavimo dalje samo u jednog momentu izlazi celavi lik, vadi pistolj uperi u vozaca iza njega, krece da mu sutira vrata da izadje. I dalje sam u neverici sta vidim. Izlazi nekako ovaj lik, celavi i dalje drzi pistolj uperen u njega, udara ga kolenom u rebra, okrece sa strane da ga pretrese, aj skapiram da je "pandur". spusta pistolj, i krece kao da mu trazi da otvori gepek...
Ne ulazim u pricu da li je ovaj neki jadnik ili neki poznat od ranije, ali da ti vadis pistolj na sred puta, ostecujes mu imovinu vadis iz kola i ne uhpasis nego nastavis sa njime da vodis raspravu...

I dalje sam u neverici sta sam doziveo
Mozga je pogresna meta
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Uslikah i ja to, panduri prosli na crveno i pukli Stila:

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Inovativan prolazak kroz crveno.
Deluje da je iz neke službe, iz bezbednosne strukture, po obliku glave i frizuri, kao i po vozilu. Telefonira u vožnji bez prestanka. Čudno vozi, daleko ispod ograničenja, ne kreće sa semafora po 2-3 sekunde, a zatim izvede zanimljiv prolazak na crveno, iseče čoveka, a posle nastavi da vozi kao starija gospođa (telefon ne ispušta).
P.S. Video je malo ubrzan, da bi bio kraći.
TapaT
Deluje da je iz neke službe, iz bezbednosne strukture, po obliku glave i frizuri, kao i po vozilu. Telefonira u vožnji bez prestanka. Čudno vozi, daleko ispod ograničenja, ne kreće sa semafora po 2-3 sekunde, a zatim izvede zanimljiv prolazak na crveno, iseče čoveka, a posle nastavi da vozi kao starija gospođa (telefon ne ispušta).
TapaT
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Kurtula...pedja napisao: 11 Nov 2021, 20:00 Inovativan prolazak kroz crveno.
TapaT

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
Ista kakva lobanja i vozilo je vadio pristolj pre neki dan, pisao sam gore... 

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Malopre je čovek stajao neko vreme na semaforu (crveno). Onda se smorio i otišao, i to ne na žuto, već jedno 15ak sekundi pre istog. Lagano.
TapaT
TapaT
Ima jedan semafor u Jurija Gagarina kod Belvila, malo pre Sakure, koji s vremena na vreme zabode i drzi crveno za automobile par minuta. Dva puta mi se desilo da stojimo po vise od 4min, pritom tu nije raskrsnica, samo pesacki. Napravila se tolika guzva, skroz do buvljaka i drugi put do kineza bukvalno. U oba slucaja su vozaci krenuli na crveno, a ja ispratio jer stvarno se vidi da je zabo semafor i ko zna kad ce da promeni.
https://24sedam.rs/beograd/vesti/94044/ ... kazna/vest
...
Prekršajni sud u Beogradu osudio je 34-godišnjeg muškarca na novčanu kaznu od 21.000 dinara jer je vozio bicikl na auto-putu kroz Beograd i to preko mosta Gazela.
...
...
Prekršajni sud u Beogradu osudio je 34-godišnjeg muškarca na novčanu kaznu od 21.000 dinara jer je vozio bicikl na auto-putu kroz Beograd i to preko mosta Gazela.
...
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

- Prikačeni fajlovi
-
- IMG_9409.PNG (466.57 KiB) Pogledano 1009 puta
-
- 1795482D-0C50-4721-9FBB-28403B23FDF5.jpeg (160.99 KiB) Pogledano 1018 puta
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Nisam primetio da je svetlosna signalizacija u funkciji.