Zimske gume - da ili ne?

Sve vezano za gume i felne
Odgovori
Korisnikov avatar
YUgisa
Reactions:
Pridružio se: 29 Jan 2014, 18:52
Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
Kontakt:

Re: Zimske gume - da ili ne?

Post od YUgisa »

hahaha ladno :loool:
Being second is to be the first of the ones who loose...
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:
Pridružio se: 11 Jan 2012, 22:37

Post od Bax »

Necu vise da vas smaram, nek svako radi sta hoce, zakonski nisu obavezne, i tu nema nedoumica.
Tj zavisi od leda i snega, ne striktno od datuma.
Sent from my ZTE-SKATE
Poslednja izmena od Bax u 26 Feb 2014, 23:11, izmenjeno 1 put ukupno.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Vratite se temi. Za posalice i chat imamo druge teme. Hvala.

viewtopic.php?f=25&t=85
viewforum.php?f=23
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Rakhil napisao:Dakle, molba Baxu, Sasi, Yugisi i svim ostalima kojih sad ne mogu da se setim kao i onima koji ce doci: vozite na letnjim kad god i kako god zelite, vama na savest, ali ne tripujte se da ima BOLJEG resenja od dva seta dobrih guma. To sto vi nemate para, volje, nerava, ili vas prosto zabole, vasa stvar: ali jos jednom vas molim, ne pravite me debilom.
Kada si me već ponovo prozvao da ti i odgovorim istom merom: niko te a pogotovo ja nije nazvao ili želio praviti debilom, ali ako se neko od vas "katolika većih od pape" koji će pored tih "uber-guma" verovatno i decu držati do 18-te vezanu u specijalnim sedištima oseća ("latentno") tako jer je kupio zimske a napolju već godinama po 15-20 stepeni u decembru i januaru (i to stalno potencira i valjda teši samog sebe kroz jedno 3-4 teme na forumu) - to je njegov problem. I stvarno smarate daleko više sa tim svojim "uber-gumama" (kojima se izgleda penjete i na masnu banderu) od nas koji ih nemamo ili jednostavno ne želimo da bacamo novac za tih par dana nazovi zime godišnje. Toliko od mene na tu temu i više se ne uključujem na ovakve prozivke i provokacije.
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Kontakt:

Post od dragvorl »

Saša napisao: Toliko od mene na tu temu i više se ne uključujem na ovakve prozivke i provokacije.
:bravo:
Valjalo bi da i drugi slede primer. :thumbup:
SlikaSlika
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Rakhil napisao:letnje i zimske isto naduvam adekvatno prema stepenu netacnosti njegovog posta.
Šta ima da naduvavam bilo koga. Na forumu je ovo toliko puta prežvakano i završeno klin-ploča ishodom. Probao sam i jednu i drugu varijantu i završio sa dva seta. Ako neko smatra da njemu nisu potrebni, njegova stvar, besmisleno mi je trošiti energiju na raspravu.

Sent using Tapatalk
Širim haos!
nenad.fil
Reactions:
Pridružio se: 21 Maj 2012, 19:16

Post od nenad.fil »

Jbg sto se mene tice, ja bih i vratio letnje gume ali ih trenutno nemam: prosle su otisle na otpad, ovaj zimski set je nov, sad treba da kupim letnji set nov+ drugi set felni od 17 oinca. Sve u svemu, jedno 1000 evrica. Tako da ipak cekam tamo, mart, april...
Korisnikov avatar
YUgisa
Reactions:
Pridružio se: 29 Jan 2014, 18:52
Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
Kontakt:

Post od YUgisa »

Ja nikoga ne ubedjujem u svoje misljenje za razliku od nekih pojedinaca, ja iznosim svoje misljenje i naglasavam ga jer pojedinci ga ne shvataju i iznose pogresno tumacenje istog. I nemam potrebu da nekog ubedim da prihvati moje misljenje jer ja nemam nikakve koristi (mogucnost da se sretno na kolovozu je krajnje minimalna da bi me zabrinjavalo) od toga ali necu da dozvolim da se govori da sam rekao nesto sto nisam.

Sto se tice Beogradjana, neka ne zamere mojoj sali, ali morao sam malo podbosti neke ljude, nije lepo ostati duzan :dobarvic:
Being second is to be the first of the ones who loose...
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:

Post od Bax »

dragvorl napisao:
Saša napisao: Toliko od mene na tu temu i više se ne uključujem na ovakve prozivke i provokacije.
:bravo:
Valjalo bi da i drugi slede primer. :thumbup:
Malo je glupo u temi koja se zove kako se zove, da ovakvi stavovi budu izneti.
No fart healings...

Oko guma vise necu do naredne sezone, nema potrebe da se neko nervia, ovo je ipak neki vid razbibrige, zajebancije. Iskulirajte!
Sent from my ZTE-SKATE
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Kontakt:

Post od dragvorl »

Nemoj da se ljutis Baxe, ali ponavljate se u krug po ko zna koji put, zaista nema potrebe, znamo to vec svi ovde.
SlikaSlika
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:

Post od Bax »

Ako si mislio na sve u ovoj temi, onda OK. Moze i da se zakatanci...

Sent from my ZTE-SKATE
Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:07
Garaža: C2

Re: Одг: Tigar Winter1

Post od elMaestro »

YUgisa, mislim da si ovim postom izdominirao sve i svja. Ispadose zimske gume kobne za voznju, cak i na -10.
To mozda vi rejseri zastupate tu teoriju :kezo: , ali ovakav test ni Kurir ne bi obavio.
Mada, mozda sam i lose protumacio podatke. :zbunjen:

Послато са SK17i користећи Тапаток 2
Имам једно потпитање...
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Određeni ovde ne znaju šta su zimske gume u stvari i čemu služe. Zato imamo nesporazum, inače je sve ok. Dobri smo ljudi, edukovaćemo ih. Imamo vremena.

;)

BTW, -1 jutros. Ja stvarno nemam nameru da razmišljam i gledam u pasulj svako jutro u 6am da li će neko sranje od vremena da me sačeka u 5 PM sa letnjim gumama 38km od kuće.

Tapatalk Pro
nixa
Reactions:
Pridružio se: 10 Jan 2012, 21:52

Post od nixa »

Podržavam stav Rakhila.

Za dimenzije do 15'' to je izdatak od oko 25000rsd za 4-5 godina... 5-6 hiljada dinara na godišnjem nivou za razmišljanje oće li polediti + da ne mogu da vozim kad padne sneg - neka hvala...
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Saša napisao:Kada si me već ponovo prozvao da ti i odgovorim istom merom: niko te a pogotovo ja nije nazvao ili želio praviti debilom, ali ako se neko od vas "katolika većih od pape" koji će pored tih "uber-guma" verovatno i decu držati do 18-te vezanu u specijalnim sedištima oseća ("latentno") tako jer je kupio zimske a napolju već godinama po 15-20 stepeni u decembru i januaru (i to stalno potencira i valjda teši samog sebe kroz jedno 3-4 teme na forumu) - to je njegov problem. I stvarno smarate daleko više sa tim svojim "uber-gumama" (kojima se izgleda penjete i na masnu banderu) od nas koji ih nemamo ili jednostavno ne želimo da bacamo novac za tih par dana nazovi zime godišnje. Toliko od mene na tu temu i više se ne uključujem na ovakve prozivke i provokacije.
Saša posle ovog posta viewtopic.php?f=14&t=216&start=1440#p227848 u kojem si nam objasnio da je novac problem trebalo je stati. Dovoljno smo ljudi da nikom ne spočitavamo takve probleme. Međutim ti ne da nisi stao nego si se razgoropadio i sa svakim sunčanim danom si sve više išao svima na živce pričom da su zimske gume bacanje para.

Tako si došao do ovoga viewtopic.php?f=14&t=216&start=1770#p235424 gde si nam objasnio da nam teraš inat.

Tu si trebao da se zaustaviš i ne bi bilo frke. Međutim nije ti bilo dovoljno pa si nastavio sa svojim inaćenjem za koje ne vidim poentu.

To je izazvalo našu reakciju. Mislim da je takvo ponašanje neodgovorno. Ne prema meni, Rakhilu.... nego prema nekim novim ljudima koji dođu na forum i hoće da nešto nauče. Oni pročitaju tvoje postove i nađu opravdanje zašto da ne kupe zimske.

Daleko je od 15-20 *c u Jauaru i Februaru kako navodiš. Ova zima jeste bila jako blaga, al i pored toga trebalo je imati zimske. Dakle nismo mi ti koji se tešimo nego si ti taj koji besomučno tražiš opravdanja.

Deo za vezivanje dece si tek ***** i neću da komentarišem.

EDIT by mod: obrati paznju na izrazavanje!
Odgovori