Filmovi, serije, dokumentarci - preporuka za gledanje
Re: Filmovi, serije, dokumentarci - preporuka za gledanje
The Score, odlican. Doduse skontao sam posle 5 minuta da sam ga gledao ranije, ali sam svakako sve bio zaboravio.
Ja skinuo The Enemy, kazu da je ok,valjda na foru inception,ilusionist i sl...

U poslednje vreme odgledao
1. Locke; Sta znam film je snimljen verujem za dve veceri. Dobra gluma Toma, bas se ponistio u toj ulozi, ali eto prica mi je malo dosadna. Ocena 6/10 zbog Toma.
2. Divergent; Americka prica kao i uvek, veliki rat u buducnosti, covecanstvu se ne moze poveriti kontrola, istina je negde tamo... Ocena 3/10.
3. Mr. Peabody and Sherman; Sjajan crtac, dobro osmisljena prica. Ocena 8.5/10
4. Driving Ms. Daisy; Stari dobar film, dobra gluma, kao i prica. Ocena 8/10
5. Captain America Winter Soldier; Nije ostavio neki poseban utisak, ali je barem prica normalnija nego ranije. Ocena 5.5-6/10
6.Blended; Opet dobar film Adama Sendlera, podigao se ipak malo sa kvalitetom price. Nekako mu lezi da igra sa Dru Berimor. Dodju mi kao Ljubisa Samardzic i Milena Dravic
. Peripetija pri kraju je bila ocigledna ali je moralo tako da bude. Ocena 8.0/10
7. Transcendence; Odlicna ideja, dobra gluma. Morgana stavljaju normalno da bi film dobio na kredibilitetu i vaznosti, ali ceo film fakticki lezi na Dzoni Depu, i izneo ga je junacki.
Ocena 7.5/10
8. The Angriest man in Brooklyn; Nikako mi nije legao, jeste da je kraj dobar, ali dok se do njega dodje.... 5/10.
1. Locke; Sta znam film je snimljen verujem za dve veceri. Dobra gluma Toma, bas se ponistio u toj ulozi, ali eto prica mi je malo dosadna. Ocena 6/10 zbog Toma.
2. Divergent; Americka prica kao i uvek, veliki rat u buducnosti, covecanstvu se ne moze poveriti kontrola, istina je negde tamo... Ocena 3/10.
3. Mr. Peabody and Sherman; Sjajan crtac, dobro osmisljena prica. Ocena 8.5/10
4. Driving Ms. Daisy; Stari dobar film, dobra gluma, kao i prica. Ocena 8/10
5. Captain America Winter Soldier; Nije ostavio neki poseban utisak, ali je barem prica normalnija nego ranije. Ocena 5.5-6/10
6.Blended; Opet dobar film Adama Sendlera, podigao se ipak malo sa kvalitetom price. Nekako mu lezi da igra sa Dru Berimor. Dodju mi kao Ljubisa Samardzic i Milena Dravic

7. Transcendence; Odlicna ideja, dobra gluma. Morgana stavljaju normalno da bi film dobio na kredibilitetu i vaznosti, ali ceo film fakticki lezi na Dzoni Depu, i izneo ga je junacki.

8. The Angriest man in Brooklyn; Nikako mi nije legao, jeste da je kraj dobar, ali dok se do njega dodje.... 5/10.
Pride and Glory (2008), odlican 

- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Gledao u areni, odlican i ganuo me u pojedinim scenama
http://www.youtube.com/watch?v=3sHMCRaS3ao
Dobar
http://www.youtube.com/watch?v=VCTen3-B8GU
http://www.youtube.com/watch?v=3sHMCRaS3ao
Dobar
http://www.youtube.com/watch?v=VCTen3-B8GU
Odgledao expendables 3. I ne znam kakav utisak imam. Pominje se država neki azbikistan a svi negativci pričaju na srpskom jeziku.
poslato sa tapatalka koristeći komšin vajrles
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium

Na jednom mestu toliko dobrih glumaca svaka cast al film njesra tesko.
Tek sam video koliko su srbi kvalitetni i dobri ljudi, jer nas zapadnjci mazu svugde samo tako. Da ne vredimo 2 ciganske pare ne bi nas nikada ni pomenuli.
Meni je izgleda bas bio utisan ton, nisam cuo srpski ni jednom u filmu
Crazy, stupid, love dobar filmic.

Scuderia napisao:Meni je izgleda bas bio utisan ton, nisam cuo srpski ni jednom u filmuCrazy, stupid, love dobar filmic.

Ja sam primetio samo da oni na pocetku pricaju srpski, a oni nisu negativci, vec normalni zatvorski cuvari.sebekkg napisao:Odgledao expendables 3. I ne znam kakav utisak imam. Pominje se država neki azbikistan a svi negativci pričaju na srpskom jeziku.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Jesi cuo i na kraju oni sa crvenim beretkama takodje pričaju. Ali tako ga utišaju. Pojačaj malo pa ćeš čuti. Meni je to baš baš glupo.
I u prvom delu su spomenuli "Serbian bad boys", zato ga nikad i nisam pogledao.
Ja sam odvledao film zbog glumaca kojd volim inače ga ne bih ni gledao. Kao neki film sa vin dizelom. I u prvih pet minuta pominju serbian rebels. Teraj ih u pm.
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Upravo sam odgledao Grace of Monaco, dobar filmic. 

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.