Putevi u Srbiji

Stanje na putevima, registracija, osiguranje i druge informacije
Odgovori
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Re: Putevi u Srbiji

Post od Ogi »

Neo napisao:Ja u Sremcicu iskljucivo magistralom idem.
Kuda brate ? Je l mi verujes da sam malopre gledao planplus i ne videh alternativu ?
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

Vladapetr napisao:Pre neki dan idem autoputem od Rume ka Beogradu. Klinka zaspala čim smo krenuli, žena isto kunja pa se odlučim da ih ispoštujem i dam im priliku da fino odremaju. Stavim tempomat na 90 i lagano krstarim desnom trakom. Sunce ti garavo koliko je desna traka uništena, glava me zabolela od truckanja i lupanja.
Ima X godina kako na autoputu forsiram levu traku, a posle ovog iskustva tako će i ostati.
Ako se ne varam deo od sm do bg su radile cetiri razlicite firme, i ima cetiri razlicito uradjena asfalta, tj kvaliteta povrsine. Posle simanovaca ka bg je najbolji a najgora je deonica od sm do rume koju nisi zakacio. Nema udarnih rupa ali ie sve jako grbavo u desnoj traci... Tu samo leva...
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

@ogi

Rade tu ispred semafora, gde su autobuska stajalista, oni lokali... ma kratka deonica, nece se ni primetiti.
Korisnikov avatar
milosg
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2014, 01:20
Garaža: XC90 D5

Post od milosg »

Upravo sređuju Zrenjaninski put u delu od Sebeša ka Borči, prilično je loša situacija bila tu. Deo ka novom mostu tj. petlji je takođe loš, pa se nadam da će sve obuhvatiti.
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Od skretanja 95 do skretanja 96 je pakao i to godinama niko ne dira vec propada sve vise. Ne razumem.
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Pogledajte samo Svetogorsku, centar grada, eeej...
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

:kezo:
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Ogi napisao:
Kuda brate ? Je l mi verujes da sam malopre gledao planplus i ne videh alternativu ?
Sa Ibarske, na drugi kraj Sremčice.
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Može sa Obrenovačkog na Ostružnicu pa kroz šumu i izlazi se na onom semaforu kod pumpe
Korisnikov avatar
Neo
Reactions:
Pridružio se: 16 Mar 2013, 22:11
Garaža: Toyota Rav4

Post od Neo »

Moze i tako, mada prodjem Rusanj i skretanje za Ripanj pa se skrece desno i kroz sumu na drugi kraj.
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Cekajte, cekajte.... znaci ima 2 alternative (nekim cudom ovde na poslu mi radi planplus, pa sam malo gledao):

1) Obrenovackim do Ostruznice pa kroz neku sumu do semafora kod pumpe (bas tu mi kum zivi!)

2) Ibarskom do nekog skretanja posle Ripnja.

Sta je blize, gde je bolji put i da li tu na ibarskoj ima znak za skretanje za Sremcicu ?

Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Sa ibarske ti je lagano, to ti je ono iskljucenje pre onog policijskog punkta u lipovackoj sumi, kontas? :D

Bas cu da probam taj put preko Ostruznice, meni je to zgodno jer ja dolazim preko ostruznickog mosta, al mislim da je vama iz Beograda to dosta duza relacija... :zbunjen:
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:
Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
Garaža: VW Passat B5.5 Variant

Post od TDI »

milosg napisao:Upravo sređuju Zrenjaninski put u delu od Sebeša ka Borči, prilično je loša situacija bila tu. Deo ka novom mostu tj. petlji je takođe loš, pa se nadam da će sve obuhvatiti.
Prodjoh pre neko vece i zapazih da krpe Zrenjaninac na tom delu. Ali kad kazem ,,50 nijansi siva,,...prva asocijacija mi je zrenjaninski put.
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Korisnikov avatar
Cp6uH
Reactions:
Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
Garaža: Toyota Corolla TSn
Kontakt:

Post od Cp6uH »

Ogi napisao:Cekajte, cekajte.... znaci ima 2 alternative (nekim cudom ovde na poslu mi radi planplus, pa sam malo gledao):

1) Obrenovackim do Ostruznice pa kroz neku sumu do semafora kod pumpe (bas tu mi kum zivi!)

2) Ibarskom do nekog skretanja posle Ripnja.

Sta je blize, gde je bolji put i da li tu na ibarskoj ima znak za skretanje za Sremcicu ?

2. https://www.google.rs/maps/@44.644326,2 ... !2e0?hl=en tu skrećeš desno
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Hvala kralju, vidim da nema znak ali cu se truditi da ne promasim. :D U svakom slucaju, poenta je kakav je put jer ako je isto kao onaj od Zeleznika onda nema smisla da idem tuda. :)

A ta druga varijanta preko Ostruznice pa kroz sumu ? Generalno volim obrenovacki. :)

Sad' kada vidim da ima alternativa, izbedacim se sto sam rasturao auto onuda.
Odgovori