Kuda brate ? Je l mi verujes da sam malopre gledao planplus i ne videh alternativu ?Neo napisao:Ja u Sremcicu iskljucivo magistralom idem.
Putevi u Srbiji
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Putevi u Srbiji
Ako se ne varam deo od sm do bg su radile cetiri razlicite firme, i ima cetiri razlicito uradjena asfalta, tj kvaliteta povrsine. Posle simanovaca ka bg je najbolji a najgora je deonica od sm do rume koju nisi zakacio. Nema udarnih rupa ali ie sve jako grbavo u desnoj traci... Tu samo leva...Vladapetr napisao:Pre neki dan idem autoputem od Rume ka Beogradu. Klinka zaspala čim smo krenuli, žena isto kunja pa se odlučim da ih ispoštujem i dam im priliku da fino odremaju. Stavim tempomat na 90 i lagano krstarim desnom trakom. Sunce ti garavo koliko je desna traka uništena, glava me zabolela od truckanja i lupanja.
Ima X godina kako na autoputu forsiram levu traku, a posle ovog iskustva tako će i ostati.
@ogi
Rade tu ispred semafora, gde su autobuska stajalista, oni lokali... ma kratka deonica, nece se ni primetiti.
Rade tu ispred semafora, gde su autobuska stajalista, oni lokali... ma kratka deonica, nece se ni primetiti.
Upravo sređuju Zrenjaninski put u delu od Sebeša ka Borči, prilično je loša situacija bila tu. Deo ka novom mostu tj. petlji je takođe loš, pa se nadam da će sve obuhvatiti.
-
- Banned
Od skretanja 95 do skretanja 96 je pakao i to godinama niko ne dira vec propada sve vise. Ne razumem.
-
- Banned
Pogledajte samo Svetogorsku, centar grada, eeej...
Sa Ibarske, na drugi kraj Sremčice.Ogi napisao:
Kuda brate ? Je l mi verujes da sam malopre gledao planplus i ne videh alternativu ?
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Može sa Obrenovačkog na Ostružnicu pa kroz šumu i izlazi se na onom semaforu kod pumpe
Moze i tako, mada prodjem Rusanj i skretanje za Ripanj pa se skrece desno i kroz sumu na drugi kraj.
-
- Banned
Cekajte, cekajte.... znaci ima 2 alternative (nekim cudom ovde na poslu mi radi planplus, pa sam malo gledao):
1) Obrenovackim do Ostruznice pa kroz neku sumu do semafora kod pumpe (bas tu mi kum zivi!)
2) Ibarskom do nekog skretanja posle Ripnja.
Sta je blize, gde je bolji put i da li tu na ibarskoj ima znak za skretanje za Sremcicu ?
1) Obrenovackim do Ostruznice pa kroz neku sumu do semafora kod pumpe (bas tu mi kum zivi!)
Sta je blize, gde je bolji put i da li tu na ibarskoj ima znak za skretanje za Sremcicu ?
Sa ibarske ti je lagano, to ti je ono iskljucenje pre onog policijskog punkta u lipovackoj sumi, kontas?
Bas cu da probam taj put preko Ostruznice, meni je to zgodno jer ja dolazim preko ostruznickog mosta, al mislim da je vama iz Beograda to dosta duza relacija...

Bas cu da probam taj put preko Ostruznice, meni je to zgodno jer ja dolazim preko ostruznickog mosta, al mislim da je vama iz Beograda to dosta duza relacija...

- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Prodjoh pre neko vece i zapazih da krpe Zrenjaninac na tom delu. Ali kad kazem ,,50 nijansi siva,,...prva asocijacija mi je zrenjaninski put.milosg napisao:Upravo sređuju Zrenjaninski put u delu od Sebeša ka Borči, prilično je loša situacija bila tu. Deo ka novom mostu tj. petlji je takođe loš, pa se nadam da će sve obuhvatiti.
- Cp6uH
- Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
- Garaža: Toyota Corolla TSn
- Kontakt:
2. https://www.google.rs/maps/@44.644326,2 ... !2e0?hl=en tu skrećeš desnoOgi napisao:Cekajte, cekajte.... znaci ima 2 alternative (nekim cudom ovde na poslu mi radi planplus, pa sam malo gledao):
-
- Banned
Hvala kralju, vidim da nema znak ali cu se truditi da ne promasim.
U svakom slucaju, poenta je kakav je put jer ako je isto kao onaj od Zeleznika onda nema smisla da idem tuda.
A ta druga varijanta preko Ostruznice pa kroz sumu ? Generalno volim obrenovacki.
Sad' kada vidim da ima alternativa, izbedacim se sto sam rasturao auto onuda.

A ta druga varijanta preko Ostruznice pa kroz sumu ? Generalno volim obrenovacki.

Sad' kada vidim da ima alternativa, izbedacim se sto sam rasturao auto onuda.