@Milos_kg Iz Topole je covek, a vec sam po volanu skontao da je neki teski cuner u pitanju...

Tapatalk Post
Day Walker napisao:Uhhhh kakav sam auto danas zagledao![]()
Slike i model, specijalno za Dragana![]()
amen to thatstarac vujadin napisao:Naravoučenije: ako ne želiš da budeš kenjator nemoj voziti Clio Sport
Ne verujem da vecina ljudi koji kupuju Lambo vise na auto forumima i znaju koji je kraj spone, rele, opruga ili navigacija iz Audija. Ja sam licno ubedjen u to. Bitno je da je unutra sve kvalitetno sklopljeno od dobrih materijala, da ima sportski stil. Postoji tu jos jedna stvar, da je samo pre 15 godina taj isti enterijer od Diabla sigurno vise crvrcao, puckao i bio sa delovima sa Lancie Delte (volan se tacno secam), a sada je kao problem sto je sa Audija, uz to i kvalitetan. Mislim da si malo preterao sto poredis Lambo sa Paganijem, Pagani je manufaktura koja pravi 20, a od ove godine 40 auta godisnje, prema Aventadorovih manje od 1000 godisnje, a cena je 3x manja za Lambo 300+k prema oko milion. Pa sad, razlika bas i nije mala. Ja nikad nisam prebacio da Camaro ima jeftine delove sa manjih modela, enterijer na tim kolima je takav kakav je i za te pare se ne moze ocekivati ni puno vise. Ako bi u Lambu bio neki prekidac kvaliteta daske za WC solju to bi vec bio problem, ali to nije slucaj.Xepoj87 napisao:automobil i pravi,sa svega nekoliko stotina prodatih vozila,ima i Murci,samo sto im audi skrtari na glupostima totalnim i bzvz unistava filing svojom slepackom politikom gde je samo profit vazan. A svako ko bude imao para da kupi taj auto,verujem da ce da prepozna audi nvigaciju,jer sigurno nije vozio daciu pre toga![]()