Sent from my iPhone using Tapatalk
steva_anya napisao: 28 Apr 2020, 17:40
@@gago2 znam, rodjena sestra mi je bila u DJB, ali to nije tema ovde niti je tema politike na forumu dozvoljena
Zena mora da se obradovalaVladapetr napisao:Ja danas uključio i decu, a one ozbiljno shvatile svoju ulogu. Ljubi ih tata
ljuba napisao: 28 Apr 2020, 18:22 Dok vi diskutujete o politici, a u Holandiji najbolje cifre u zadnjih mesec dana, a kolega koji sedi pored mene dobio visoku temeraturu, kasalj, bol u telu i sve po spisku. Nije izlazio iz kuce vec nedeljama, striktno samo do prodavnice, cak sam ga zezao da preteruje ozbiljno. Zivi u regiji sa najmanje slucajeva. I preko vikenda mu je bas bilo lose, a od sinoc bolje, radio malo danas i veceras mu je opet skocila temperatura. On naravno nece da zove lekara... Jel ima sanse da je dobio obican grip? Inace zivi sam sa mackom koja se redovno seta sama napolju, pa je pala sumnja samo na nju...
Bax napisao: 28 Apr 2020, 18:28 Uvek postiji sansa za bilo sta. Mada po nekim imformacijama obican grip je potpuno potosnut, kao nus rezultat karantina od korone.
On se jos teze dobija od korone, tako da je svakako manja sansa da je dobio obican grip, onzirom da je bio kuci