Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od member »

Zamena teza. Mehaničar je časno zanimanje. Botovanje nije časno. O botovima imam najgore moguće mišljenje... verovatno bi mi obrisali post ako napišem šta im mislim i želim.

Zašto je Srbija tu gde Jeste https://www.021.rs/story/Zivot/Zdravlje ... -zube.html
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Meni fali 5 komada, sabile ih NATO konzerve iz 60ih
Korisnikov avatar
Pulp Fiction
Reactions:
Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
Garaža: Astra G 1.7 dti

Post od Pulp Fiction »

Heineken napisao: 19 Mar 2019, 17:41 Drugar dobio posao u Elektrovojvodini, sad isao kod njega na cast. :kezo:
Ono bese zabranjeno zaposljavanje u javnom sektoru? :kezo:

Decko je clan DS-a ali je bot SNSa :kezo: :kezo:

Samo napredno!
Pa gde je botovao, ili je samo član? Mene nerviraju mnogo botovi ovi sto komentarisu jer utiču na javnost pošto danas svaka džudža visi po internetu i portalima, a te avridžare upijaju sve ko sunđer, pa je funkcija botova još odgovoronija za to...A generalno počeo sam da izbegavam čitanje komentara jer je rat botova svih vrsta tamo...Mogu misliti kako bi bilo da imamo jaču opoziciju. Ovi SNS su najlakše provaljeni jer su bukvalno isti komentari svuda, a i ima ih najviše logično.

Protiv samo članova nemam ništa protiv, naročito ne u Šidu jer ovde na prste jedne ruke možeš izbrojati firme koje zaposljavaju nešto više ljudi, a i te su krš poslovi...Ovo ostalo sto je kao bolje opština , carina, granica, dom zdravlja, urbanizam, to je sve državno i zna se kako su tu. Jebote, čini mi se da ista imena, decenijama tamo rade samo menjaju dresove. Tako u Šidu funkcioniše neke porodice drže sve što valja...
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

Odradjivao ture po Srbiji kada se ide plus je tu za sve sto treba kada stranka trazi..

Pa da ovaj je DS kadar bio i to istaknut sada je samo promenio dres. Isto tako savetnik direktora vodovoda u Sidu ti je preletac. Poceo kao terenski radnik, delio racune i popisivao vodu po gradu i selima , a sad je savetnik direktora. Promenis dres, ides na turneju po Srbiji i eto kvalifikovan si odmah :kezo:
Poslednja izmena od Heineken u 19 Mar 2019, 20:45, izmenjeno 2 puta ukupno.
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Nije problem komentar botova, nego uređivačka politika medijskih kuća koja dozvoljava takve komentare. Milion puta sam ostavio neki normalan komentar koji nije prošao, ali zato jeste pušten komentar bota.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Pulp Fiction
Reactions:
Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
Garaža: Astra G 1.7 dti

Post od Pulp Fiction »

@Heineken
Pa da, sad kad je i kod nas bilo ovo 1od5mil, jako malo ljudi je bilo na protestu, jednostavno svi su sad SNS...Ali je to standardna priča malih mesta, gledaju u BG i kako tamo neko padne oni lako prelaze kod pobednika... A brate to kad moras da ides na turneje, kucas komentare, lepis plakate kad dođe vreme itd je teži put. To je znak da si običan lik nebitan kojih imaju mnogo pa ti se kao smiluju. Oni sa vezama boljim i porodičnim, plus stranka, sve to preskoče.

@Geza
Verovatno jer ide ogroman ''flood'' od njih pa prolaze...Nzm ili možda ima nešto automatski, programi neki... A ti komentari i izgledaju tako naštancovano, neko obično ime, nadimak, grad, i onda piše neka najbanalnija kratka rečenica...To mi je baš botovski. Draže mi je kad neko brani onako sa podužim tekstom, sa nekom kvazi logikom itd. Taj možda stvarno veruje u to što priča :D
Korisnikov avatar
dunx81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:20
Garaža: Civic 1.8

Post od dunx81 »

Pa gledam u Zr na lokalnom nivou,Knežević bio u ds,pljuju ga radikali i naprednjaci na sva usta. On iz ds preleće u naprednjake,oni ućute radikali ga pljuju još više. Na kraju taj najglasniji radikal prelazi u sns i staje odmah do Kneževića. I onda se poznamici,drugovi,prijatelji svađaju oko politike. Van svake pameti.

t

Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:12

Post od Woodoo »

Slika
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Slika
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Budi kao cica

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Korisnikov avatar
superboss
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:09

Post od superboss »

Gaginh0 napisao: 19 Mar 2019, 18:18 Isto kao kad bi rekao nebih se druzio sa nekim automehanicarom zato sto smrdi na ulje.
Jbg takav sklop osobe, radi to zato sto mu ne smeta ili ide linijom manjeg otpora ili nije sposoban da zapocne sam posao ili ne zeli da ide u inostranstvo ili (dopisati...).
Mom i njegovom druzenju to ne smeta, davno je prestao da mi prica o stranci i tako tome, bitnije mi je da radimo obojica i da nismo socijalni slucajevi, a kako ko dolazi do novca - nije mi bitno.

E baš zbog toga se ova tema zove kako se zove.

Jer je svima lakše da idu linijom manjeg otpora.

Jer se zapošljavaju ne zahvaljujući znanju i iskustvu nego pripadnosti stranci...
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

Gaginh0 napisao: 19 Mar 2019, 17:54 Nije zabranjeno, svi novozaposleni su na PP. Moj drug je od 2012. ili 13. u Elektrovojvodini na PP

To je tek tamo dzungla. On na PP ima platu recimo 45-50k zavisno koliko se dana radi, koji je mesec, praznici itd. Oni sto rade isti posao kao on ali su tu za stalno, imaju plate 60-70k, svaki praznik im je placen i na kraju svake godine imaju regres reda velicine 50k dinara.
Prethodnih godina svi oni idu u Grcku u junu, pun pansion 7 nocenja, bez prevoza - 60 evra :D
Ali dobro, mogu na 3 rate da plate...
300 dinara sat plus topli obrok. 40 sati nedeljno , prekovremeno se placa dodatno. Tako prva tri meseca koliko traje obuka, a onda ide na punu platu. Cista plata je oko 70.000 po njegovim recima kada prodje taj period od 3 meseca. Ako se uzme u obzir stanje u ovoj raspaloj opstini gde vecina radi za 25-30 hiljada i srecni su ako i to imaju ubo je premiju .
Najludje mi je to sto mu je direktor ili sta je vec taj koji ga je uvukao rekao " Znas ovde se ne zaposljava svako" . Ukoliko me lik ne laze naravno mada ne verujem,,
ikac2000
Reactions:
Pridružio se: 08 Jul 2012, 22:50

Post od ikac2000 »

Sve dok drugovi clanovi ne moraju da nas operisu, dobro je

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Ralee
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2015, 22:09

Post od Ralee »

To ti mislis.
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

Na žalost, doće vreme i za to. E onda smo/su ga nagrabusili.

Sent from my RNE-L21 using Tapatalk

Odgovori