Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Ne možeš pratiti samo segmente istorije. Potrebno je pratiti komplet temu.
Kada idiot od Slobodana Miloševića dovede narod u 20 veku na udar najvećeg i najjačeg vojnog saveza, žrtvujući svoj narod, šta je to patriotizam ili glupost???
Ja se nikad nisam slagao ni sa politikom koju je vodio Slobodan Milošević, a bogami ni sa politikom ovih potonjih, a opet potezi njihove politike su me dobro potkačili.
Svoju decu učim isključivo evrooskim vrednostima u koje spadaju i reči Vojvode Bojovica pre proboja Solunskog fronta 1918.
Kada idiot od Slobodana Miloševića dovede narod u 20 veku na udar najvećeg i najjačeg vojnog saveza, žrtvujući svoj narod, šta je to patriotizam ili glupost???
Ja se nikad nisam slagao ni sa politikom koju je vodio Slobodan Milošević, a bogami ni sa politikom ovih potonjih, a opet potezi njihove politike su me dobro potkačili.
Svoju decu učim isključivo evrooskim vrednostima u koje spadaju i reči Vojvode Bojovica pre proboja Solunskog fronta 1918.
To je najobičnija propaganda ako pustas deci u školi filmove
Kao ona idiotarija sa pogromom na Kosovu i Đuricevim filmom
Još jednom, istorija se ući u školi iz knjiga, patriotizam i vaspitanje kod kuće
A to za ljubljenje ne znam o kome i o čemu pričaš
Kao ona idiotarija sa pogromom na Kosovu i Đuricevim filmom
Još jednom, istorija se ući u školi iz knjiga, patriotizam i vaspitanje kod kuće
A to za ljubljenje ne znam o kome i o čemu pričaš
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Posto zivim bluzu keja, cesto sa decom setam pored mostova i davnih dana sam im ispricao pricu o njima i o 1999. godini. Naravno, shodno njihovom uzrastu i bez bez nepotrebnog sirenja price. To ce doci vremenom. Nedavno je sin u skoli citao Starog Vujadina i odusevjen je bio tematikom, a jos vise kada je saznao da je potomak iz hajducke porodice. Prosto, koreni i poznavanje bar osnovnih stvari iz proslosti su bitni i za razumevanje sadasnjosti i planiranje buducnosti. Meni cilj nije da decu proguram kroz skolu i odvedem na avion. Zelim da znaju sve.
Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ovaj film sa RTS je fenomenalan, toliko je objektivan da sam bio zaprerascen. Plakao sam samo tako sinoc. Treci deo (sinoc) je najstrasniji. Spominjali su I srpske zlocine, navodili tacno koliko je ljudi pobijeno. Sada na Prvoj ce biti o zagadjenju I kako je to bio deo eksperimenta na zivim ljudima koji je zapoceo u drugacijim uslovima u Iraku 91.
@Pedjaks Ja se potpuno slazem, evo najezio sam se procitavsi tekst koji si postavio. Nisam ga znao celog. 5 puta sam ga procitao. To bi trebalo da bude lektira a ne da ucimo kako je normalno da dete ima 2 mame I slicne strasne stvari I nebuloze koje se nalazi u nasim knjigama. Ja Grujo ne bih da moji uce o tome.
Nisam ni rekao da je potrebna osveta ali je potrebno da se ne zaboravi, da se prica o tome stalno. I nasa deca moraju znati sta se desilo. Da se ne ponizavamo. Da imamo neki integritet, da budemo dostojni Zivojina Misica I drugih junaka. Oni se, na zalost, sada prevrcu u grobu jer mi nismo isti narod vise. Mi smo izdajnici, prodane duse, beskicmenjaci.
@Pedjaks Ja se potpuno slazem, evo najezio sam se procitavsi tekst koji si postavio. Nisam ga znao celog. 5 puta sam ga procitao. To bi trebalo da bude lektira a ne da ucimo kako je normalno da dete ima 2 mame I slicne strasne stvari I nebuloze koje se nalazi u nasim knjigama. Ja Grujo ne bih da moji uce o tome.
Nisam ni rekao da je potrebna osveta ali je potrebno da se ne zaboravi, da se prica o tome stalno. I nasa deca moraju znati sta se desilo. Da se ne ponizavamo. Da imamo neki integritet, da budemo dostojni Zivojina Misica I drugih junaka. Oni se, na zalost, sada prevrcu u grobu jer mi nismo isti narod vise. Mi smo izdajnici, prodane duse, beskicmenjaci.
Odakle toliko inspiracije za baljezganje na ovako lep dan?
Tačno
Evo, dok nisam otišao da trošim svoje teško zarađene pare na pivo i rebarca, i dok nisam krenuo da provodim vreme sa porodicom, i dok ne krenem da porezom plaćam sve “političare”, samo da kažem da dve mame je najmanji problem
Problem je sto ne mogu na izborima da biram opciju koju ja želim
Problem je sto niko ne razume šta je problem
Problem je sto niko ne provodi vreme sa svojom decom
Čuj dve mame i škola
Evo, dok nisam otišao da trošim svoje teško zarađene pare na pivo i rebarca, i dok nisam krenuo da provodim vreme sa porodicom, i dok ne krenem da porezom plaćam sve “političare”, samo da kažem da dve mame je najmanji problem
Problem je sto ne mogu na izborima da biram opciju koju ja želim
Problem je sto niko ne razume šta je problem
Problem je sto niko ne provodi vreme sa svojom decom
Čuj dve mame i škola
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Engleska legalizuje začetak sa DNK od tri roditelja a mi baljezgamo o osiromašenom uranijumu i slušamo smatranja o tome od raznog polusveta.
Ta emisija na Prvoj je televisijski clickbait.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ta emisija na Prvoj je televisijski clickbait.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Sodoma i Gomora
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Zasto poistovecivati bombardovanje i dokumentarce o istom?
Bas sam pre neki dan pričao sa Holandskim kolegama o bombardovanju, odnosno prica nas je odvela. Počeli su da pričaju kako moze neko da ubija decu u ime ideologije i sl, na šta sam sam ja rekao a šta ste vi pricali / mislili / bilo svesni kada su Holandski bombarderi ubijali Srpsku decu kao kolateralmu štetu - izvinite? . Ispričao sam im o 6godisnjoj devojcici ubijenoj u kupatilu, bacenu kasetnu bombu na pijaci u Nisu - kao samo neke od primera a ima ih bezbroj. Sta ste dozvolili / tolerisalji drugima to ste i dobili..
Najcrnje je što su oni surovi realisti, pa su samo mogli da kažu, pa jeste..
Najcrnje je što su oni surovi realisti, pa su samo mogli da kažu, pa jeste..
-
- Banned
Milica je imala 3 godine. U Nisu nije bila jedna kasetna nego je centar bukvalno bio zatrpan njima. Tom prilikom je 13 ljudi iskasapljeno od kojih jedna trudnica u 7 mesecu, 26 godina. U autobusu su razneli 46 ljudi a u vozu 12-13, 6 kazu da nikada nije identifikovano. Kada su gadjali dve kuce u Surdulici, u jednoj su ubili citavu familiju od 11 ljudi koja je bila u podrumu. I tako ...
To je strasno, a jos strasnije je sto je do toga trebalo uopste da dodje. Nadam se da i to objasnjavaju u filmu.
-
- Banned
Naravno, do detalja. Holbruk je zaista dolazio najmanje 5 puta kod Milosevica da mu kaze da se urazumi ili ce nas sprziti. Cak I kada je odbio Rambuje, ovaj je ponovo dosao. Ovaj nije prihvatio I ja ne znam sta je mislio, da nas nece napasti ? Poenta je da se tada saglasio sa svime, ne bi bilo gore nego sada samim tim sto onoliki ljudi ne bi izginuli I ne bi nam pola zemlje bilo razruseno, steta 100 milijardi dolara. A verovatno ni politicki ne bi bilo gore, u najmanju ruku bi bilo isto.
A detalj kad je Milošević išao u Moskvu za podršku a oni nas iskulirali samo tako?!
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
- Banned
Da, koji je to blam bio. Iskreno, ubedjen sam da bi se i sada desilo isto i da bi nas "brat" Putin ispalio samo tako.