Putevi u Srbiji
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Re: Putevi u Srbiji
Na oba pravca je asfalt bio odličan kada sam poslednji put išao tuda prošle godine
Ogi, kad skrenes tu desno, kroz sumu je isto malo losiji ali kratko pa kasnije ide solidan od cigana ka centru Sremcice 

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Prosao danas, ok uradjeno ali zasto, ZASTO to isto ne urade sa delom 95 -> 96 ? Neverovatno.milosg napisao:Upravo sređuju Zrenjaninski put u delu od Sebeša ka Borči, prilično je loša situacija bila tu. Deo ka novom mostu tj. petlji je takođe loš, pa se nadam da će sve obuhvatiti.
Inace Zrenjaninski prilicno propao, bio danas u Perlezu.
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Sa tim delom nesto moraju uraditi. Jer je odavno za rubliku ,,Da se najezis,, !
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
https://www.youtube.com/watch?v=b2jQ42hVY8c
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
-
- Banned

ahahahahahahahaha
kada si me snimao ?
Sta znaci propao? Komsija bio pre desetak dana, kaze jako je dobar put, nista nije osetio da ima nekih vecih ostecenja a vozi onaj mali Seat Arosa. Nisam isao tuda dugo, uvek autoputem preko iskljucenja kod NS, a nisam jos isprobao novi most.Ogi napisao:
Inace Zrenjaninski prilicno propao, bio danas u Perlezu.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
-
- Banned
Znaci da je pun rupa i neravnina. Ima par dobrih delova (svi pre Cente) ali generalno je dosta los. Jos uvek moze da se izbegnu sve rupe uz neku umerenu voznju i uz malo srece. Obicno krpe ovaj put svake godine ali ove nisu.
-
- Banned
Preterao sam. A i kao da su me culi, pokrpili su jedan deo posle Perleza u smeru ka BG koji je bio los. Generalno, prema BG je put sadavrlo dobar, losiji je ka ZR ali evo danas sam ponovo isao i nije toliko strasno, ipak.
Inace, sada kada su napravili most do vikendaje idem preko njega, autoput - iskljucenje posle Zmaja, Pupinov most i ne znam da li u Srbiji postoji duza deonica sa svezim i odlicnim asfaltom.
Vrh sa voznju. Samo da nije bolesnog ogranicenja na mostu, sreca pa nema pandura, kao da su i oni svesni, ja tamo ne mogu ispod 100.

Inace, sada kada su napravili most do vikendaje idem preko njega, autoput - iskljucenje posle Zmaja, Pupinov most i ne znam da li u Srbiji postoji duza deonica sa svezim i odlicnim asfaltom.

Peglaju svi tuda. Jenino je malo zeznuto što je isključenje ka ZR maltene na sred nadvožnjaka. Ko ide iole brže i prvi put može da bude zeznuto.
t
t
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Pre 2 dana sam se zalio Beograd putu da su pre skoro 2 meseca raskopali Kostolacku i tako ostavili, zamolio ih da se vrate da zavrse zapoceto i gle cuda.. Dosli za 1. maj da odrade 

Brzine idu u H-a !!!