O presretačima
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: O presretačima
A sto ste se uvatili pojasa toliko kada je to manje vise nebitna stavka pored toga da su pisali za 51km/h?
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
Ma ne branim ja lešinare. Samo sam se nadovezao na priču oko pojasa.
To što su pisali za 51 samo potvrđuje to da ih zanima novac i ništa drugo.
To što su pisali za 51 samo potvrđuje to da ih zanima novac i ništa drugo.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
51 kmh prekoracenje je glupost. Zato je uglavnom radar namesten na 55 ili 56 da snima u gradu.
Sent from my LG-H500 using Tapatalk
Pre neki dan sam bio u Jagodini, i dok sam pesacio, posmatrao sam malo
Pojaseve vezuju mahom oni u jefitnijim automobilima, verovatno zato sto nemaju za kaznu, a najavise nevezanih je u Mercedesu, Audiju, BMW-u i VW-u, noviji modeli.

I to je glupost, sem ako je u blizini skole.H4wkeye napisao:51 kmh prekoracenje je glupost. Zato je uglavnom radar namesten na 55 ili 56 da snima u gradu.
Patrole stoje ISKLjUCIVO na mestima gde nemaju veze sa bezbednoscu saobracaja.
Kod mene u kraju pored dve skole i dva vrtica oni stanu na pravac gde je s jedne strane groblje, s druge strane nema zive duse, poneko seta dzukca ili trci... I onda ili stave radar, sto je vrlo bitno na tom mestu, ili zaustavljaju za svetla i pojas.
Ali, bitno da su postavili lezeci na svakih 50 metara, i dva nova kod kuce ministra sline...
Ne kontas nexte 
Pa kod skole retko ko jurca. A kod groblja i tamo negde na periferiji nekoj, svi malo zgaze. Vise ce tamo para skupiti. Pardon izvinjavam se, vise ce tamo uticati na beznednost.

Pa kod skole retko ko jurca. A kod groblja i tamo negde na periferiji nekoj, svi malo zgaze. Vise ce tamo para skupiti. Pardon izvinjavam se, vise ce tamo uticati na beznednost.
- H4wkeye
A u blizini skola je striktno 30 kmh. Tu bas i nema prastanja. U PO su skole u prometnim ulicama ali se ne vozi brzo.NexT napisao:I to je glupost, sem ako je u blizini skole.H4wkeye napisao:51 kmh prekoracenje je glupost. Zato je uglavnom radar namesten na 55 ili 56 da snima u gradu.
Patrole stoje ISKLjUCIVO na mestima gde nemaju veze sa bezbednoscu saobracaja.
Kod mene u kraju pored dve skole i dva vrtica oni stanu na pravac gde je s jedne strane groblje, s druge strane nema zive duse, poneko seta dzukca ili trci... I onda ili stave radar, sto je vrlo bitno na tom mestu, ili zaustavljaju za svetla i pojas.
Ali, bitno da su postavili lezeci na svakih 50 metara, i dva nova kod kuce ministra sline...
Kakve to veze ima sa tim da ste secikese? 

Kada je to u poslednje vreme sprovodjena edukacija, a nije uspela? Nesto sto ne postoji, ne moze ni da uspe. Za pocetak treba edukovati vecinu drotova, za pocetak prvi oni treba da postuju taj isti zakon. Pre par dana videh Punta sa sva cetiri migavca na pesackom bukvalno, jel to deo edukacije? Okej, ovde na forumu nisi na duznosti i mozes da kazes kako jeste, a verujem da si dovoljno pametan da vidis da je sve stvar iskljucivo kaznjavanja i punjenja budzeta, bez pomisli o bezbednosti.H4wkeye napisao:Edukacije ne uspe uvek, zato mora i represija. Pojedine samo kazna moze da opameti. Ali da, prevencija i edukacija je najbolja, ali jos ne u Srbiji, vozaci ovde su i dalje tvrdoglave sveznalice, ali na srecu takvih je sve manje popravljamo se.
TT
Имам једно потпитање...
- H4wkeye
Pogresno sam razumeo post, mislio sam da si rekao da limit 56kmh treba biti u zonama skola.NexT napisao:Kakve to veze ima sa tim da ste secikese?

@elMaestro pa ABS je ima dosta akcija i kampanja, isli su po gradovima, pokazivali video materijal, simulator sudara, prevrtanja itd. Bilbordi, tv spotovi... Uticalo je to na ljude do nekle ali ne dovoljno.
O presretačima
Ma daj bre ti nas ocigledno malko zajebavas... Juce pandur sa coravom 307-icom preko duple pune bez rotacije i sirene isece lika iz suprotnog smera i jos mu mlatara rukama zaboga zasto nije stao da propusti morona. Ja bih mu za to dao 6 meseci suspenzije bez plate plus poene i novcanu kaznu ali neeeee oni su "zakon. "
Da ne bude zabune, postujem zakon i nemam nijednu kaznu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da ne bude zabune, postujem zakon i nemam nijednu kaznu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja juče u gradu vozio iza pandura (u službenom autu) i on je punim 5 minuta pričao telefonom. Bez ikakvog problema.
I on će sutra nekome da objašnjava kako treba.
I on će sutra nekome da objašnjava kako treba.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
To je drugo, sigurno je bio službeni razgovor 
Mene malopre iseče policijski Punto kod Novak restorana, iz krajnje desne je skrenuo levo pod nekih 60 stepeni, bez ikakve namere da sačeka da ovi iz srednje trake prodju.

Mene malopre iseče policijski Punto kod Novak restorana, iz krajnje desne je skrenuo levo pod nekih 60 stepeni, bez ikakve namere da sačeka da ovi iz srednje trake prodju.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Hokaje, da ti nisu inicijali N.S, a radiš kao ministar? Tako deluje.
Edukacija vozača od strane policije NE POSTOJI. Postoji samo punjenje budžeta i ništa drugo.
Edukacija vozača od strane policije NE POSTOJI. Postoji samo punjenje budžeta i ništa drugo.