Registracija vozila
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: Registracija vozila
Sto je najveca glupost ikad. Nov auto bi trebalo 2-3 godine da bude oslobodjen tehnickog.
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Juče smo rešavali problem gume/tehnički. Nisu tražene da budu fabričke dimenzije, već da budu iste gume na osovini. Smart zadnje gume su bile različite, jedna fabrička 175/55R15 i jedna 175/60R15. Za prolaz tehničkog smo montirali 185/55R15. Sve prošlo bez problema.
Upravo zavrsio TP i registraciju Cruze-a. Pre toga sam, nazalost, morao da skinem folije sa zadnjih stakala. Sreca je sto su bile izuzetnog kvaliteta, pa su se skinule jednim potezom i na staklu nije ostala ni mrvica lepka...
Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока
Ukinuće se tehnički za nova vozila od sledeće godine.
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Koliko sam ja čuo, izdata je direktiva da ne mora da se radi tehnički pri obnovi prve registracije. Za prvu mora, kako bi se utvrdio broj motora i sl.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
A jbni broj motora da izbace...to je simbol iz Titovog doba, ni za zivu glavu ne daju...

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Koliko se secam, kada sam kupio nov auto pre 5 godina, samo sam sa papirima iz salona otisao u sup, rwgistrovao, uzeo tablice, odneo do salona, nakacio na auto i vozi. Nisam radio tehnicki za prvu registraciju. To jedino ako su uveli u zadnjih par godina.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Odradi to salon za tebe, tako je bilo u mom slučaju. Pogotovo što su imali i tehnički pregled u sklopu firme. Isto dobio fasciklu sa svim papirima i samo otišao do MUP-a, poplaćao usput sve pripremljene uplatnice, podigao tablice, vratio se do salona, oni postavili tablice i... vožnja kući.
TT
TT
Ima, platio 3000 za tehnički pregled ganc novog automobila 
Послато са SM-N920I уз помоћ Тапатока

Послато са SM-N920I уз помоћ Тапатока
Re: Astra G 1.6 16V, 2002
Drugar radi na otpadu (ne auto otpad) kaze svakog dana im neko donese auto u staro gvozdje. Daju oko 100e za auto.
t
t
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
To i nije lose najgrdji krsevi da nestanu, to je ipak opasnost za sve. Tipa stari R4 i slicni u katastrofa stanju. Da ne kazem primer iz blize familije gde je na 20 godina staroj Bravi propala kocnica u voznji zbog istrulelih cevi. Sta reci. Sad se i truleks limarija radi.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Da, imam i ja jednog koji tako krpari. Vrti kola od 200e,kad istekne registracija on ga proda i kupi drugi za iste pare, glavni kriterijum je da se kotrlja i da je registrovan. Kad tom istekne, ide u oglas i uzima se sledeci registrovan. Ne znas koji je od kog gori al bitno da se ne daju pare.
A ni sin mu nije bolji, pregori mu sijalica u faru, reko zameni to kaze necu, mozda ga sutra prodam. Da ne ulaze u auto.
t
A ni sin mu nije bolji, pregori mu sijalica u faru, reko zameni to kaze necu, mozda ga sutra prodam. Da ne ulaze u auto.
t
Hahaha vidjam stalo te likove na fejsu u grupama za oglase, bitno samo da je registrovan auto
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Sent from my MI 5 using Tapatalk
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Ma samo lagano....

Poslato sa FIG-LX1 uz pomoć Tapatoka

Poslato sa FIG-LX1 uz pomoć Tapatoka