Ja sam bas zbog toga gledao neki jeftiniji Android za drugi telefon, iako preferiram iPhone zbog iOS-a, umesto SE uzeo sam P10-lite, a video sam da to moze cak i Samsung J7, sto znaci da sigurno moze i npr. A5 koji sam prvobtino hteo, nego ovaj kinez ima opasnu boju
Elem, na P10L to ide jednostavno, udje se u Settings i onda ima opcija App twin.
Prati na ampere aplikaciji kako puni, nije dobro da vuce puno ampera kad je pri vrhu, tad quickcharge ne sme da radi, jer se upropasti baterija mnogo brze
Preuzeo sam danas telefon sa opravke. Novi ekran za sad radi perfektno, u smislu da je odziv dobar i nema lagova itd... Ali je veliki minus što su boje slabije, izgledaju isprano.
U zvaničnom servisu su mi tražili 17k dinara PLUS telefon mora da leži kod njih mesec dana, dok ne stigne zamenski deo
E to su stvari koje meni prave razliku izmedju brendova, dakle ako sledeći put bude Huawei - ili sa premium garancijom ili bez Huaweia.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
U ovu stranicu Google find my phone definitivno treba dodati da bezicno upalis uslugu lokacije i da imas istoriju zadnjih 4-5 lokacija gdje je telefon bio.
Veci ekran od 8 Plus sa vecom rezolucijom koji je sad OLED(Napokon)
Manje kuciste od 8 Plus.
Face ID
Widephoto kamere su iste, telephoto ima manji f-stop od 8/8Plus.
Front kamera ima nekakvu TrueDepth tehnologiju koja 8/8Plus nemaju mada mislim da je to softwerski a ne hardwerski.