Mobilne telekomunikacije
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Mobilne telekomunikacije
Plastika je zakon.
Za neke stvari jeste.
Послато са m2 уз помоћ Тапатока
Послато са m2 уз помоћ Тапатока
Laki ako ga ne stavis u neki oklop i X ce puci ko staklena casa pri prvom padu. A onda gubis na eleganciji i izgledu. I ne znam sto se dvoumis izmedju X i s8+ koji je bolji. Note 8 je dosta bolji, skladniji, lepsi od s8+ koji vise lici na neki daljinski upravljac.
Sad je HTC izbacio U11+ koji je ubica, steta sto nema amoled kao note8. Onda bi bio najkompletniji android trenutno ako ti ne treba olovka iz Note-a
Sad je HTC izbacio U11+ koji je ubica, steta sto nema amoled kao note8. Onda bi bio najkompletniji android trenutno ako ti ne treba olovka iz Note-a
U11+ je ubica telefon zaista, inace trebao je da to bude Pixel 2 telefon.
Ne bih rekao da je nedostatak amoleda minus, sve je stvar navike, bar nemas eventualne zezancije oko burn ina.
Ne bih rekao da je nedostatak amoleda minus, sve je stvar navike, bar nemas eventualne zezancije oko burn ina.
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
LG V30 je još bolji 

Note 8 je meni ruzan, lepsi je s8+.
Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Juce sam se igrao sa X, S8+ i Note 8.
Licno mi najvise odgovara Note 8 ili S8, zabisno od velicine.
Sada mi X deluje kao i Samsung, samo manji.
Sent from my SM-T113 using Tapatalk
Licno mi najvise odgovara Note 8 ili S8, zabisno od velicine.
Sada mi X deluje kao i Samsung, samo manji.
Sent from my SM-T113 using Tapatalk
Da mi je S8 dizajn, iphone kvalitet i iOS. Bio bi perfektan telefon 

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
https://www.youtube.com/watch?v=Qrlo3Dbr7YI
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Xepoj87 napisao:Note 8 je meni ruzan, lepsi je s8+.

Razmišljao da zamenim (najviše zbog dual sim) kad sam našao Note na nekoj akciji ali sam odustao kad sam ga video.
Mobilne telekomunikacije
Meni se uopste ne svidja U11 kako izgleda.
Od LG-a ne bih nista ako ne moram (OLED TV moram). Oni prosto nisu imali jedan flagship telefon da nema neki ozbiljan problem. Sad su i Google uspelinda zahebu falicnim ekranima.
A Google je prosto nesposoban da do kraja napravi premium proizvod, standardno idu do 90%. Ceo vanila Android UI je meni ruzan u pm. A o njihovom Quality Assurance ne znam sta da kazem kad im takve stvari stizu do korisnika. Imaju neverovatan potencijal, samo da izbace telefon kao S8 i da pokopaju sve, ali prosto ne znaju. Iako su najveci prodavac reklama na svetu, marketing im je nula. I reklame i UI teraju na neki minimalisticki stil, flat desgin. To radis kad ne znas kako da dizajniras pravu stvar, pa kao to nam je stil. Tipa reklama za launch novog Pixela je bila samo najobicniji ogroman text preko zgrade, Ask more of your phone i Google logo, strasno... tako i ja mogu da budem dizajner.

Sa ovim iP X, Apple je samo ozbiljno usr..o motku sa sirinom telefona, preuzak je. A i Samsung i Google i Apple mi idu na ganglije sa novim formatom izduzenih ekrana.
Aj lepo dajte ljudima isti telefon sa oba formata pa da vidimo koji ce se vise prodavati... Zbog ovoga je kucanje na X-u neuporedivo teze nego na iP Plus, uzana i smanjena tastatura, strasno koliko gresim.
Inace ovaj Face ID sve mi se vise cini kao odlicna stvar, efikasniji je nacin otkljucavanja od otiska, koji npr cim su vlazni prsti brlja.
Inace ce telefonu trebati jos nekoliko uodpatea i uodatea gomile aplikacija da bude sta treba da bude.
Od LG-a ne bih nista ako ne moram (OLED TV moram). Oni prosto nisu imali jedan flagship telefon da nema neki ozbiljan problem. Sad su i Google uspelinda zahebu falicnim ekranima.
A Google je prosto nesposoban da do kraja napravi premium proizvod, standardno idu do 90%. Ceo vanila Android UI je meni ruzan u pm. A o njihovom Quality Assurance ne znam sta da kazem kad im takve stvari stizu do korisnika. Imaju neverovatan potencijal, samo da izbace telefon kao S8 i da pokopaju sve, ali prosto ne znaju. Iako su najveci prodavac reklama na svetu, marketing im je nula. I reklame i UI teraju na neki minimalisticki stil, flat desgin. To radis kad ne znas kako da dizajniras pravu stvar, pa kao to nam je stil. Tipa reklama za launch novog Pixela je bila samo najobicniji ogroman text preko zgrade, Ask more of your phone i Google logo, strasno... tako i ja mogu da budem dizajner.

Sa ovim iP X, Apple je samo ozbiljno usr..o motku sa sirinom telefona, preuzak je. A i Samsung i Google i Apple mi idu na ganglije sa novim formatom izduzenih ekrana.
Aj lepo dajte ljudima isti telefon sa oba formata pa da vidimo koji ce se vise prodavati... Zbog ovoga je kucanje na X-u neuporedivo teze nego na iP Plus, uzana i smanjena tastatura, strasno koliko gresim.
Inace ovaj Face ID sve mi se vise cini kao odlicna stvar, efikasniji je nacin otkljucavanja od otiska, koji npr cim su vlazni prsti brlja.
Inace ce telefonu trebati jos nekoliko uodpatea i uodatea gomile aplikacija da bude sta treba da bude.
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Pa brljaće i taj Face ID ako je vlažno staklo ispred prednje kamere
... tj. ako ti je vlažan prst - obriši ga, a ako nemaš o šta da ga obrišeš tj. sve je mokro, onda je logično da ti je mokro i staklo ispred kamere.

Mobilne telekomunikacije
Pa nisam blesav da ne znam kako da otkljicam telefon, kazem samo sta mi za sada najefikasnije radi. S8 prosto ima los senzor na losem mestu i tu nema pomoci.
Ako je prst mokar jer je oznojan, on je i malo smeksan i nekad Touch ID u tom slucaju uopste ne radi.
Ako je prst mokar jer je oznojan, on je i malo smeksan i nekad Touch ID u tom slucaju uopste ne radi.