Meni Enpay upravo poslao racun za pruzanje usluga, pri cemu ovaj mesec nisam ni jednom izasao na AP da mi pruze ikakve usluge.
To nesto novo? Ne secam se da su pre slali.
Elektronska naplata putarine
Re: Elektronska naplata putarine
- Prikačeni fajlovi
-
- Screenshot From 2025-06-18 12-26-08.png (62.29 KiB) Pogledano 263 puta
Ovakav racun stize kada se naplacuje putarina inace.
Sad koji je razlog zasto su ti poslali mozemo da nagadjamo, pada mi na pamet da ti nije prosla naplata kad su hteli da ti naplate za prosli mesec pa je prosla tek kasnije i sad su ti iz tog razloga poslali iznos popusta koji su obracunali jer ima stavka da se popust ukida ako se ne plati na vreme. Al svakako mozes da im pises mejl da trazis objasnjenje.
Sad koji je razlog zasto su ti poslali mozemo da nagadjamo, pada mi na pamet da ti nije prosla naplata kad su hteli da ti naplate za prosli mesec pa je prosla tek kasnije i sad su ti iz tog razloga poslali iznos popusta koji su obracunali jer ima stavka da se popust ukida ako se ne plati na vreme. Al svakako mozes da im pises mejl da trazis objasnjenje.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
ENC radi regularno sve do Rijeke, odnosno poslednjeg isključenja za Krk. Krčki most se ne naplaćuje. Čujem već godinama. Iako na aplikaciji ENC uredno stoji neka cena.
Jeste malo cimanje jer moraš skroz da priđeš da bi te registrovao ali opet bolje i brže nego redovna naplata.
Kroz HR naplaćeno 16.17e i 7.74e. Za cirka 450km autoputa.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Jeste malo cimanje jer moraš skroz da priđeš da bi te registrovao ali opet bolje i brže nego redovna naplata.
Kroz HR naplaćeno 16.17e i 7.74e. Za cirka 450km autoputa.
Posetite www.garaza.rs !
I ja isprobah tag kroz hr i bas je smor, na ulazu na autoput dve rampe, jedna enc, jedna regularna, i na ovoj enc sam bukvalno cekao red dok ova regularna stoji prazna. Al ajd, kapiram da ima smisla kad je veca guzva al svakako je nas sistem sto puta bolji.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Meni je osim čekanja i loše označeno. Na onim ekranima se verovatno smenjuje po potrebi pa bude samo ENC ili ENC i kartica. Ali malo izdalje se uopšte ne vidi jasno koji je prolaz za ENC dok se ne priđe malo. I to su naši bolje rešili.
Posetite www.garaza.rs !
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Kad je gužva zapušen je prilaz pa čekaš kako god okreneš. Ja pre obilazim te čepove magistralnim pravcima nego što očekujem od tag-a.ftj napisao: 18 Jun 2025, 14:20 I ja isprobah tag kroz hr i bas je smor, na ulazu na autoput dve rampe, jedna enc, jedna regularna, i na ovoj enc sam bukvalno cekao red dok ova regularna stoji prazna. Al ajd, kapiram da ima smisla kad je veca guzva al svakako je nas sistem sto puta bolji.
Boringly average, but also perfect for school run mums