Heinz napisao: 11 Avg 2018, 21:57
Vide se folije lako. Preko onih slova kad pređu npr.
hmmm, da tu se da primetiti, opet pitanje zasto bi to radio ako mu nije sumnjivo i ako se onako u brzini kad pogledas staklo ne vidi zatamnjenje, nema logike.
Drugo, ako bi recimo tu gde su oznake stakle, samo isekao taj deo(napravio rupu) da kad predje preko tih slova i brojeva da budu fabrikana, sta mislite, aj trebalo bi sutra ili najkasnije za par dana da se odlucim i da stavim, eh kakvi su to bili dani kad sam svugde imao 90% i niko da me pita punih 10 godina, teh prolazio ko od sale(kad sam isao, iskreno par godina i nisam ali uvek zbog sebe i porodice drzim auto tehnicki ispravnim, a zatamnjenje ne smatram teh. neispravnoscu, kao sto se nigde u EU a i svetu to ne zmarta neispravnoscu niti prepravkom vozila, to samo nasi lopovi mogu da smatraju), a sad se Hebem za NEPROVIDNU foliju dakle bez trunke zatamnjenja da li cu proci, koliko nam je dobro, samo mi ne vidimo....
Ili jos bolje kako vodja rece, "za godinu, dve"....
Aj hvala svima na odgovorima, e da ima i treca najskuplja solucija, to je da skidam i posle teh da stavljam i tako svake godine na 12 mes nova folija, nije mi problem da pljusne toliko stvarno, ali je debilno, mogli su a i to bi trebalo pisati ovima iz tih servisa a oni su sami trebali nekako da se izbore, dakle posteno bi bilo da se dozvoli na prednjim staklima ko hoce ako treba bas i sa atestom cisto providne folije zbog suncaza vozace to nikako policiji nece smetati jer staklo ostaje u zoni fabricke zatamnjenosti, a sad i kad stavis skoro da ne mozes da prodjes evo moja stakla su AS2 i ako neprovidne stavis(a te neprovidne imaju manje od 4% zatamnjenja sto je golim okom nevidljivo, ali meracem se vidi, odmah bi bio na 34% i ne bih prosao) a jasnoca IZ vozila i KA vozilu bi ostale iste.
Koji debilizam sa ovom drzavom, o vodjooooo.